Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

З УП. Просто заголовки новин.
    • У центр Києва стягують силовиків
    • БАЛОГА НАДАВ ПІДТВЕРДЖЕННЯ СИЛОВОГО СЦЕНАРІЮ НА МАЙДАНІ (документи СБУ).
    • Мер Запоріжжя особисто відправив потяг з тітушками у Київ

• Подобається Подобається x 1
  2. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Завтра, коли буде на Євромайдані всього-навсього кілька десятків тисяч людей, його ж набагато легше зачистити, ніж коли буде 1 млн. Думайте.....
    Цитата того самого коментатора УП

3. IgorLvivM

Тут, швидше, можливий сценарій провокації: "евромайданівці" (читай тітушки, переодягнений Беркут і т.п.) нападають на ригівську демонстрацію, а потім "ригівські демонстранти" (читай тітушки, переодягнений Беркут і т.п.) б'ють евромайдан.
    Не дарма ж Янукович сьогодні, через 24 дні (!), підтримав мораторій на силові заходи. Тобто, міліції, ВВ, Беркуту - не буде.
    А потім буде: ну бачите, варто було піти силовикам, як...
    Туди треба завтра Кличка з Царьовим відправити.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Поезд с шахтерами отправился сегодня с Луганского вокзала в Киев - на антимайдан. Все горняки - работники государственных шахт, в частности «Черкасской», «Ломоватской», «Горской», «Луганской», «Фащевской». Отправку шахтеров в Киев, по их словам, организовало руководство шахт, на вокзал от предприятий их организованно доставили автобусами. Ни кому из отправляющихся не дали билетов, по словам людей - билеты у «старших». «Старшие» - люди со списками в руках - отказались разговаривать с журналистами «Недели».
    Отправляющиеся в Киев шахтеры говорят, что денег за поездку им не давали и не обещали, даже «тормозки» они приобрели за свой счет. Согласно инструктажа, который им дали, они должны просто стоять, «не поддаваться на провокации», «не отвечать на провокационные вопросы». Большинство шахтеров, с которыми общались журналисты «Недели» сами изъявили желание ехать в Киев. Однако причины, по которым они едут, у всех разные.

Георгий Александрович, (отказался говорить, где работает):

- Я еду, к примеру, для того, чтобы выразить свое мнение, для того, чтобы Донбасс не стоял на коленях, на которые пытаются поставить. Я представляю себя, я коренной житель Луганска. Я собираюсь выразить свое возмущение тем, что наши братья, если можно, даже в кавычках, из Западных областей пытаются выразить мое мнение, вместо моего мнения свое навязать, не спросив меня. А я еду заявить свое мнение - такое, как и ваше, если вы жители Луганской области, - чтоб нам было хорошо жить здесь, а нам хорошо жить будет, когда воевать с нами не будут, те которые проживают по ту сторону Днепра.
    - А они с нами воюют? Как?
    - А так, берут железный прут и по голове бьют по 18-летнего солдата или милиционера, который защищает мою мирную жизнь.
    Те, кто стоит на майдане, я считаю, что сегодня они работают против нас, против нашей области, против жителей, и вообще против Украины, потому что надо просто работать, работать во благо нашей родной страны, а не оккупировать администрацию.
    Решил ехать после того, как глубоко проанализировал материалы на «Ютубе», на «Фейсбуке», общаясь с ними там же, в «Полемике», смотря кадры на телевидении, особенно возле президентского дворца, и посчитав солдат, которых взяли в госпиталь и которые лежат до сегодняшнего дня, которым не дали даже защититься лояльные, слишком мягкие их руководители, выставили их, чтобы они без оружия, без палок, без щитов защитились от этого безобразия.
    - Почему вы не поехали туда раньше?
    - Ну, у меня ж, наверное, есть работа. Поэтому я еду в выходные дни туда. Оплатил свой проезд сам. Билет не покажу - это моё личное.

Роман, 22 года, Артемовск, студент Донбасского государственного технического университета

- Я еду поддержать президента, за которого я отдал свой голос.
    - Каким образом вы его будете поддерживать? Почему вы посчитали нужным его поддержать?
    - Баррикады на Крещатике - это что, нормально? Я считаю, это не нормально.
    - Вы анализировали, почему эти баррикады появились на Крещатике?
    - В Западной Украине считают что лучше, если мы вступим в Евросоюз. А мы считаем, что нет.
    - Почему?
    - Потому что в Украине ничего нет. Я так считаю, если мы вступим в Евросоюз, у нас будут строить заводы химические, по всякой переработке, нам и так тут жить как вон - металлургия...
    - А откуда вы знаете, что у Евросоюза такие планы?
    - Судя из новостей, слухи ж тоже, население говорит, что с китайцами договор заключили или заключим по переработке угля...
    - Так Китай - это не Евросоюз!
    - Так на Луганске ж хотят китайцы строить.
    - Какая связь с Евросоюзом?
    - Мне не нравится Евросоюз, мне не нравятся их евростандарты. У нас нет ничего такого, ни дорог, ничего, зачем нам?
    - Так евростандарты - это в том числе дороги, то есть нам они не нужны?
    - От того, что мы в него вступим, разницы никакой не будет.
    - Откуда вы знаете? Вы разбираетесь в мировой экономике?
    - Не сильно. Но мне так кажется. У нас что есть власть, что нет власти. Улучшения нет в Украине никакого.
    - Но при этом вы едете постоять за президента?
    - Да. Мне и так неплохо живется.

• Подобається Подобається x 3
  5. Gron

Gron тафгай

Це все не реально.
    Бо кровопролиття нікому не потрібно.
    Завтра проти влади та їх безлуздого майдану вийде не меньш ніж 1млн і влада наступивши втреттє на граблі отримує такий штурм чого небудь, який не втримає ніякими ментами, бо мирним він вже не буде, тому зірвати провокації тітушок це вже хвилювання влади, вона може зберігти собі місце біля корита, пенсію чи життя, тільки не загострюючи ситуацію.
    Взагалі вони козли.
    Бо зібравши у себе в Донецьку тис 200-300 з проросійськими лозунгами вони зробили би більш резонансну та політично вагому річь.
    Але вони козли і розуму їм бракує навіть на прості речі.

6. IgorLvivM

Вірю, бл ... дь, що вони так думають.

7. Romko

---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ----------

А 30-го,воно було конче потрібне?
    Студентські майдани "без політиків" видихались.
    А позавчора?

8. IgorLvivM

Я вже збився перелічувати ті "граблі". І впевненості, що "влада" на них не наступить в енний раз - не маю. Вони невідомо чим чи ким думають! Не шукай логіки!

Тітушки і є найняті владою! Самі вони ні в Києві б не були, ні провокацій би не робили.

9. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Ромку: От все за те, що країну хочуть розколоти. Бо якщо східняків у Києві поб'ють (а це, схоже, м'яко сказано), то почнуться петиції за відділення сходу від решти України. І так уже якийсь :diablo: з Севастополя написав Путє прохання ввести війська в Україну. Хоча Путя хоче зжерти все...

10. Romko

• Подобається Подобається x 2
  11. Gron

Gron тафгай

І що?
    Не треба було вперше чіпати.
    А політики тут не дочого. .
    Вони просто скористалися, так і допомогли звичайно.
    У світі ніхто не вирів опозиції, в її силу, і немав віри, що народ має такий високий рівень свідомості, а виявилось що має, тому політиків підтягнуть до рівня людей, але на те потрібен час, тому витя з нами до 2015.
    Звернить увагу на заходи Європи візи та стіпендії, це крок на зустріч саме народові.

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Усе валіть на киян. Кияни побили і ще поб"ють.
    Кто здесь в столице с Запада? Никого. Мы сами стоим и сами решаем, кого бить, а кого приглашать. :)

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

От гнида!
    Цікаво,за скільки його купили?
    А взагалі то навряд чи купили, воно ж вислужується перед "господарями"...на майбутнє.

14. Romko

Нєа.:nea:

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ось чому важливо зараз дупоголових нацюків (не плутати з націоналістами) трошки роздупліть, я казав що неймовірною тупістю з тим хай йому грець болваном, майдан багатьох відштовхнув від себе ... треба прибрати ті червоно/чорні прапори, прибрати прапори свободи, йули, лише національна символіка, явище яке має набути загальнонаціонального характеру, повинне нести лише загальнонаціональні цінності, а це одне - здобуток, знищення воровського устрою ... скільки б з Вас приєдналися до компартії ? а хз, три рази би подумали, і постійно кривили би носа, так саме зі свободою і прапорами УПА ... більша частина України ці цінності не поділяє, це є хфакт, якщо панство, тих хто не поділяє, за людей не вважає, не дивуйтесь що вони краще за зека підуть ніж з вами кудись ... хоча зек дістав усіх без виключення ...

• Подобається Подобається x 4
  16. IgorLvivM

По при мою внутрішню незгоду з Вами - Ви таки маєте рацію! За аналогію з прапорами КП - респект!
    Це був би гарний компроміс!!!

17. Gron

Gron тафгай

18. hrim

hrim Well-Known Member

Точно. Зараз їдуть в Київ 27 поїздів з гопотою. http://censor.net.ua/news/263436/pr...ek_i_byudjetnikov_s_yugovostoka_v_kiev_spisok

19. Romko

В тім і справа,що логічна картинка вимальовується надзвичайно важко.
    При всій своїй неповазі(м"ягко кажучи) до Януковича,я не припускаю,що він остаточно здебілів.
    Значить за цим стоїть чиясь воля.
    Можна припустити,що Захарченко і силовики хочуть зробити путч і ввести хунту...нє,притягнуто за вуха.
    Комусь надто вигідний силовий сценарій,кров,знищення України.
    Може то гра спецслужб Мадагагаскару?:russian_ru:

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

що зараз відбувається: усі провокатори/агітатори на сході кажуть одне: "бандерівці захопили Київ хтять свої порядки влаштувати ..." і сьогодні головна мета це не допускати того щоб це виглядало як правда ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)