Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Офф: почув від російського бізнесмена середнього віку, з відставників.
    На запитання, де він вчився, росіянин відповів лише "Общевойсковое училище с кгб-шным уклоном".

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не я почав.
    А савєцький агітпроп,який дальше з радістю цитують укрАінци.
    І.чомусь дуже ображаються,коли їм кажуть,що їх діди були просто гарматним мясом для встановлення окупаційного режиму.

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ромку,

нічого особистого, але в кожній війні, з кожної сторони є гарматне м'ясо.

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та ладно, Україна не встигла набути того рівня державності щоб її справді можна було вважати інтервентованою (таке слово є? :wacko: ) щодо НАТО, може і будем, як Грузія, Єстонія та інші країни головне призначення яких поставляти м'ясо на театри б.д. та доношувати за старшими братами техніку - тощо ... але я вважаю що для нашої амрії так буде краще, бо на відміну від Росії де армію відроджують, в нас армії дупа, що зумовлено економічними чинниками перш за все ...
    [

---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

quote="Boris_Kiev;2630900"]"Нас спасет только оккупация".[/quote] я б додав "як завжди" .... ось дивно спостерігати як ми у цій гілці договорились до того питання за яке мене свого часу було закидано гімном у історії. що такого формування як Україна до 91 року не було, ніколи ... якими мапами та посиланнями можна на це заперечити, якщо після 22 років незалежності, нібито патріоти кажуть що її нема ?
    ... я оголошую нову доктрину ... економічний націоналізм ... (щось мене ковбасить на зрушення, але це все без жартів)
    1. Усі зовнішньо/внутрішньо політичні кроки спрямовані на здобуток держави.
    2. Бендері та Шухевичу надати статус героїв України, ветеранам УПА статус ветеранів ДСВ.
    3. 9 травня залишається святковим днем Перемоги.
    3,5 За акти вандалізму до будь яких памятників УПА, Леніну, Сталіну - саджати як треба, або хай ставлять новий за власні кошти. (думай що хочеш але поважай думку інших )
    4. За рішенням місцевих органів самоврядування дозволити офіційне вживання на регіональному рівні російської мови за статусом як другої державної (вести діловодство тощо).
    5. Медіа компанії в яких українська мова вживається в більше 80% мовлення, на 5% знизити налог.
    6. Дублювання російською мовою фільмів для комерційного прокату дозволити з умови додаткового 5% збору.
    7. Запропонувати РФ скинути ціну на газ до розумної, не захтять - Запропонувати США встановити в Харківській області свою базу з величезним перископом через який здибувати за Кремлем.
    8. В Первомайську розпочати роботи щодо реставрації ШПУ, з надзвичайно хитрожопим виглядом, на запитання морозитися ...
    9. Президенту раз в квартал їздити до Кремля, щомісяця до Європи, усім посміхатися, з усіма дружити (але не забуваючи про перископа та ШПУ)
    10. Російська база ЧФ хай стоїть, хай їй грець, по закінченню терміну - підписати новий в разі якогось суттєвого лузлу з боку РФ. (не за газ, за газ - перископ)
    11. В односторонньому порядку відкрити безвізовий режим для громадян ЄС.
    12. кожен держслужбовець при прийомі на роботу погоджується на провокацію хабарем, та на вимогу надавати відомості звідки в нього те що є, в разі перебільшення - геть з посади, штраф або грати.
    13. Тотальна націоналізація (керування державною установою, та перехід у державну власність) енергетичної, газотранспортної, горнодобуваючої, залізничної галузі. ніяких ЗАО "куплю електрику на станції впарю народу" ...

додаємо своє ...

5. Boris_Kiev

Так відроджують, що солдати собак їдять.

Як це "хай стоїть"? Тільки NATO!
    І замість "лягандарний сєбаздуполь" будуть співати "Anchors aweigh"

http://www.youtube.com/watch?v=v4mw5_X2XLY

6. Romko

7. artobstrel

не заперечую, але це не відміняє мого допису, воно в якомусь вигляді воно є, але однозначно не вирішальне значення має ....
    так звану - "есенцію" "наколотого апельсину" ми побачимо коли регіонали свій табір розіб'ють, ось там я впевнений за переконанням не має нікого, крім зовсім хворих людей ...

---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

Борис Вас до створення нової держави не запрошено, Ви будете як "священна корова" її їісти нізя, але і орати на ній заборонено ... бо у Вас через ідейно-коммуністичне виховання, повністю відсутня повага до інакшої думки ...

• Подобається Подобається x 1
  8. Un.Known

Стрий зібрав 350 тисяч гривень. А це тільки Стрий.

• Подобається Подобається x 6
  9. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

З Миколаєва також відправляють і привозять назад безкоштовно

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:58 ----------

Якщо Ви про фінанси, то наприклад мій директор - стояв вчора пів дня в черзі щоб зробити пожертву в скриньку Євромайдану. Якщо не обманює(раніше не був до того схильний), то вчора дав 5к(перед тим ще давав)

• Подобається Подобається x 5
  10. artobstrel

... мля ... треба було це спитати тиждень тому ... а зараз вже відпустка закінчилася .... я б поїхав, чому ні ?

11. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Я не вірю, що воно на стільки дурне!

Медведчуківський сценарій? Тоді Яник мав би прибрати Медведчука невідкладно і подалі. Або перерізати ниточки, за які той тягає.
    Тут, хіба Путін жорстко за кума вписався. Але тоді, Яник має розуміти, що країною вже керує не він...
    Домовлятись з ЄС і втікати під захист туди...

Народ підкиньте варіанти!

Говорив зі знайомим дохтором. Про політику, звісно, також. Стверджує, що Яник - сцикло. Обґрунтував мімікою, жестами, навіть франківським яйцем. Може це допоможе в розгадці сценарію.

12. Boris_Kiev

Я прожив перші 39 років свого життя в країні "інакшої (відносно моєї власної) думки". І цяцькатися з носіями ворожих ідеологій (камунізьм, Раша-асоціація) не збираюся. Годі з мене.
    P.S. А те, що я за часів совка залишився на свободє - частково моя заслуга, а частково - чиясь "нєдоработочка". :)

13. Romko

Чєчєтов,є Чєчєтов.
    Клоуни засмерджені.

• Подобається Подобається x 3
  14. artobstrel

я ж кажу - нетерпимість до протилежної думки: тоталітаризм, нацизм, комунізм, диктатура ... ні/. цьому не місце в нашій новій Державі ...

• Подобається Подобається x 4
  15. Boris_Kiev

Поясніть це данєцьким та кримським (не татарам). Вони починаючи з 2005 року мали можливіть імплементуватися в українську спільноту. І що маємо? П"яту колону, антидержавний контингент. Може годі цяцькатися з ними?

• Подобається Подобається x 2
  16. Un.Known

А для того треба бути дохтором? Я то ще 30го писала.

Крім того, що він сцикло, він просто неадекватний. І реальність сприймає неадекватно.

• Подобається Подобається x 4
  17. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Кажуть Попов поставив нову новорічну йолку і льодовий каток під аркою дружби.

18. artobstrel

для них ті ж самі правила ...

не годі, яка українська культура? без них вона не культура ... нова Держава побудована на принципі поваги до своїх громадян незалежно від ідеології, орієнтації тощо ... особа яка у Львові спалить червоний прапор буде затримана за хулігансвто так саме як донеччанин який спалив прапор УПА ...

19. Romko

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)