Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

інтервенти - це Раша. А щодо НАТО - погодьтеся, ми там все одно будемо. Так чому не завтра?
    Ще наприкінці 80-х була дуже цікава стаття (не пам"ятаю автора, росіянин-демократ) - "Нас спасет только оккупация".

• Подобається Подобається x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я не про то.
    Я вкотре намагаюсь зрозуміти, що стоїт за отим безглуздим дражненням гусей. Правильно один писав, що якби Яник підписав асоціацію і помилував Йулю, то його президентство 15-го року було би забезпечене. Питання - нахіба йому було оцього всього? Я не настільки наївний, аби повірити, що Вітя з Яновичем більше переймаються економікою країни, аніж власними інтересами. Тоді питання - чому вони не підписали асоціацію? Який мотив? Московську складову я відкидаю, як малоймовірну.
    Після непідписання на площі залишалась малесенька купка тінейджерів, яка розійшлась би за день-два. Нахіба був потрібен акт із їх побиттям? Для чого було концентрувати увагу ЄСу, світу, народу України на акті невмотивованої жорстокості і безглуздого насилля?
    Мільйони людей почали посилати подалі опозицію, триголові в розгубленості, плану нема, відставку уряду провалили, ревнощі один до одного переповнюють. На яку літеру ху було позавчорашнє шоу із штовханиною між головастіками і протестантами?

Поки що я ЖОДНОГО логічного пояснення не почув ні від кого.
    А це наштовхує на думку, що ми знаходимось посередині якоїсь глобальної гри. А хто грає - не зрозуміло.

5. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Навколо нього армія сраколизів. Які раді вислужитися для свого пахана. У більшості своєму таких вистачає лише на тупі провокації під АП, оформлення лжесвідчень використовуючи бомжів та ТеДе і Те-ПЕ. Що ми і спостерігали у всій "красі" протягом цих двох тижнів. Там і кукловода не треба. Овощ сам кукла чи то пак ХАМ, бо в голові самі опілки. Сіла єсть ума не надо (с). В зоні так просто клікухи не дають. Заслужив.

6. VasMT

А я про що?

7. Romko

ГОЛОВА ФРАКЦІЇ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ ЗАЯВЛЯЄ, ЩО У ВЛАДІ ХТОСЬ СВІДОМО ЗДІЙСНЮЄ ЕСКАЛАЦІЮ ВСЕРЕДИНІ УКРАЇНИ, НАВІТЬ ВСУПЕРЕЧ ІНТЕРЕСАМ САМОЇ ПАРТІЇ ВЛАДИ. ЦИМ ГОЛОВА ФРАКЦІЇ ПР ПІДТВЕРДЖУЄ, ЩО ЦЕ РОБИТЬСЯ В ІНОЗЕМНИХ ІНТЕРЕСАХ, ЯК ЦЕ Й ПІДОЗРЮЄ ОПОЗИЦІЯ (АДЖЕ НЕ САМА Ж ОПОЗИЦІЯ КЕРУЄ ШТУРМОМ НА СЕБЕ). «События предыдущей ночи стали для нас совершенно ненужными. Когда начался круглый стол, пришли представители Майдана, высказали свою точку зрения, мы договорились, что встретимся на следующий день. И якобы все шло к тому, что мы начнем диалог, а эти события (штурм Евромайдана силовиками, - ред.) препятствовали данному диалогу», - сказал политик. «У меня порой складывается впечатление, что кто-то сознательно и очень профессионально подбрасывает в эту топки топливо», - добавил он. Ефремов также обратил внимание на то, что исполнительная служба объявляет решение суда в определенное время, определенное законом, и с 22 часов до 6 утра она не имела права этого делать. «Почему пошли на такие действия, нужно спросить у сотрудников, которые занимались этой работой», - сказал политик. Фракция ПР, по его словам, не имеет ответа на этот вопрос".

8. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Воно ж тоді мало б ДУМАТИ та ПРОГНОЗУВАТИ!!! А воно ж поводить себе, як безмозгле.

9. Romko

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Фу, нам з нацистами не по дорозі!

Російські фанати відзначилися на виїзних матчах шостого туру Ліги чемпіонів. Фанати ЦСКА поранили поліцейських у Празі, а "Зеніта" ледве не зірвали гру у Відні.

Як повідомляє Novinky.cz, один з поліцейських втратив свідомість.

Однак, повідомляється, що поранення не дуже серйозні. Загалом у Празі було затримано 15 фанатів: деяких з них підозрюються в нападі на посадову особу, деякі - в пропаганді ідей, спрямованих на пригнічення прав і свобод людини, ще частина підозрюється в непокорі поліції.

А фанати "Зеніта", за даними австрійської преси, атакували сектор з уболівальниками "Аустрії", паливши фаєри та петарди.

Арбітру довелося зупинити гру на деякий час, повідомляє prosport.tsn.ua.

11. VasMT

:haha:
    Боря, Боря...
    Може скажете на якій кафедрі?
    Дикі люди, їйбо...:mocking:

12. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Ця прорісовка має дуже просте походження.
    Наприклад, мій знайомий бізнесмен, якому я колись робив невеличку хатинку, приніс на Майдан гроші ( 20 000 грн.) та 20 чи 30 спальників (до речі, - анонімно).
    Мої коллегі з технагляду зібрали будівельні шоломи скільки змогли та принесли на Майдан. Навіть коллегі мого шуріна з Севастополю назбирали грошей, та уповноважили його передати їх в штаб Майдану.
    І я теж допоміг чим зміг;) ( А моя дружина вчора будувала зі снігу барикади)
    Так по краплі, по троху і з'явилися кошти на намети, їжу та все інше.

Хоча, якщо послухати покидька Кісельова, це все госдеп та моссад.
    Ну то Кісєльов... До речі, бачив колись цю гніду наживо, - маленька, вертлява, пріблатньона шпана. Гидота.

• Подобається Подобається x 3
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але ніхто не крмчить: давайте розділемо країну навпіл, нє?

Я, наприклад, не хочу, щоб моя країна була апя Люксембург.

14. Romko

Переконаний,що вона основна.
    Надто міцно Путін злапав боха за тестикули.
    До того ж сценарії розгонів - російські.
    янек тупо виконує ці сценарії,забуваючи фразу свого попередника:
    Україна - не Росія.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

так не кажіть, Дмітрій Кісєльов - це наш агент в Росії. У нього завдання - пудрити мозги москалям. Справжнє його імя - Дмитро Кисіль.

• Подобається Подобається x 4
  16. Romko

А я не хочу,щоб плювали на пам"ять моїх предків.

17. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

:crazy:

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А чого Чаушеску поїхав посередині заворушень в країн в Іран? (ні, не в Китай, в Іран. Але також для якоїсь там співпраці).

19. VasMT

А Ви не плюйте на предків інших.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)