Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Краще скажіть, нафіга кремлівський сифілітик приєднав Донбас до України? "Підвищити відсоток пралітаріату"?
    Приєднання Криму супроводжувалося ідеєю підняти занедбане (після депортації кримських татар) сільське господарство. Але справні, хазяйновиті українські селяни не дуже охоче туди кинулися. Замість селян-Майстрів туди звезли моксельську алкашню.
    І ще був один мотив у Хрущова: хоч якось компенсувати лиха, яких зазнали українці під час Голодомору.

Висновки: Ті, хто духе хоче хазяйнувати в Криму - це "понаєхавшиє" і "расплодівшиєся" за 57 років люмпени без коріння і самоідентифікації. Приблизно як і "асфабадітєлі", які понаїхали до Західної України та країн Балтії.
    Шкода, що в Криму таких - більшість. І тим важливіше керувати ними зі столиці, а не давати гратися у дурні "автономії".

Останнє редагування: 12 гру 2013
    • Подобається Подобається x 8
  2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Ні, звісно. Просто кількість відгуків та підтримка - свідчать про те, що українці сьогодні, ледь не лідери популярності в Європі. А це, як зобов'язання, підтягуватись до вищих вимог. Тобто, хочемо ми цього, чи окремі з нас, але ми самі премо в Європу.

---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

Країна, Держава, Влада - це все МИ! Бачити і критикувати себе - нормально. І Янукович, і Азаров, це, в принципі, я.
    І від того, що з нами буде далі - залежить ЛИШЕ ВІД НАС.
    А от дописів "Гондурас" про Україну - недолюблюю. Як правило, так пишуть самі "гондурасівці", які нічого робити не хочуть.

• Подобається Подобається x 9
  3. Boris_Kiev

Ще раз: імперії потрібні чужі території. Вони можуть називатися союзниками, партнерами, а по суті - колонії.
    Власне, для чого розкручувати зайвий виток пустопорожніх дискусій? І так ясно, що український народ раз і назавжди зробив європейський вибір і усі загравання зека з путіним - безплідні.

• Подобається Подобається x 5
  4. IgorLvivM

Про Грецію не пишіть! Я там був. Бачив. :) По великому рахунку, мене мало мала б хвилювати геополітика ЄС на міжнародній арені. Як обиватель, скажу, що грекам пофіг ото "Греція = Німеччина". Критерії: зарплати, магазини, робота.
    А з цим там - все нормально. Я б навіть сказав, що зараз у Греції є дуже багато можливостей для бізнесу.
    Не хочу робити якихось аналізів, чи то через свій специфічний докризорвий графік роботи, чи то через кризу, яка прокотилась Грецією, але запроваджувати бізнес у сфері послуг - зараз там цілина та Колондайк.
    В Україні я в бізнесі з 90-их років. Такої задниці, яку всі уряди підсовують нам у вигляді податків, законів, дозволів, ліцензій, чисельних перевіряючих та контролюючих органів - нема ніде.
    Сама дупа в Європі - для нас будуть супер сприятливі умови!
    Про ціни, зарплати - я вже писав. Повторюватись не буду.

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

А ви не хочете занести їм чаю, канапок? Запитати чи потрібен теплий одяг?

• Подобається Подобається x 8
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Їх менти навіть до плота не впускали ...як в тюрмі))

• Подобається Подобається x 3
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 1
  7. IgorLvivM

• Подобається Подобається x 4
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Як на них напасти коли вони в вольєрі і під охороною....Така провокація хіба для російського ТВ проканає...

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

10. Gron

Gron тафгай

Якщо США бачать користь в тому що рф разом з Казахстаном Білоруссю та нами стануть противагою Євросоюзу це одно,немає України немає пєчєньок, але здається після заяви Керрі про огідність дій влади це не можливо, вітю злили, рф нема чого запропонувати США для торгу, бази для Афгану нафіг, в Сірії якось вирішилось, з Іраном теж, відсмокче рф начолі з ввп черговий раз і подєлом, у нас свій шлях, а це утворення нехай озброється, переозброється, да хоч мінєт одне одному робить, у нас свій шлях.

11. Boris_Kiev

До того ж - запитати українською мовою.
    Відомо, що ПРдуни "кидають" своїх найманих стирчальників. Нехай голодують. Та іншим розкажуть.

12. IgorLvivM

Зараз нарвуся на незгоду, але - вони також УКРАЇНЦІ. Нехай з Донбасу, нехай щиро за Яника, нехай хтось за гроші.
    Яника - нафіг. Сьогодні. Чи завтра. А нам з ними далі разом жити! Я їх люблю!!! Це мій народ! Ми повинні розмовляти та допомагати один одному.

• Подобається Подобається x 2
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нінада.
    Ета укрАінци.
    Їх представники -отакі царьови.

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ----------

В намордниках - теж укрАінци
    І я їх не люблю.

http://youtu.be/K0QlJUX4UpE

14. IgorLvivM

Стріляти?
    Вони - є! І нікуди не дінуться. Нам треба з ними жити. Разом.
    А з мого досвіду, найкраще порозуміння - це спілкування та допомога.

15. Boris_Kiev

Більшість з них - просто "носії паспортів". Щиро вважають себе примусово відокремленими від Росії. Про Крим я вже і не кажу. Не подобається жити в Україні - нехай пливуть.

16. IgorLvivM

Думку хапнув з Твітера. "Непомітна" новина на фоні Майдану.
    Європарламент - за підписання угоди з Україною і безвізовий режим.
    У резолюції також є заклик до інституцій ЄС та держав-членів узяти на себе зобов'язання "стати широко відкритими для українського суспільства"
    "Зокрема, за допомогою угоди про безвізовий режим, зміцнення науково-дослідного співробітництва, розширення молодіжних обмінів та підвищення доступності стипендій", - уточнюють євродепутати.

17. Gron

Gron тафгай

Ви психотерапевт?

18. IgorLvivM

Думаєте, що лише при наявності диплома психотерапевта можна висловлювати свою думку?

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

Трохи не так. Розказувати про власний досвід.

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Зі всіх сторін лізе інформація про криваві вихідні.

Віталій Гайдукевич
    Если власть готовит провокацию, избивая завезённых ею же людей,то каждый спикер со сцены Майдана должен говорить - это готовит власть.Оппозиция обязана предупредить мир,что к готовящейся трагедии Майдан не причастен и ответственность лежит исключительно на Януковиче.По возможности тоже самое нужно донести и через СМИ тем,кого силой тащат в Киев.Если Путин требует у Портрета разгон Майдана до 17го,то Мордор пойдет на любые жертвы.Надо будет - будут избивать своих же.Это ещё НКВД практиковало,переодеваясь в повстанцев.Методы не поменялись.Нужно действовать на упреждение.

• Подобається Подобається x 5
  20. Gron

Gron тафгай

Висловлювання думок тут недочого.
    Я про допомогу та спілкування з зацятими совко-раше-баранами.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)