Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. selu

selu миється в бані

Ось вийшов я на сайт європейських стандартів, хотів глянути. А мені пишуть: купуйте. А воно ж на шматки подерте, на один продукт треба 20 шматків купити. І таки недешево.
    Це не ГОСТ, який бесплатно роздавали.

2. Vedun

Vedun Well-Known Member

Треба наші стандарти перербляти до світових а не жити стандартами союзу, вже більше 20 років його нема а стандарти старі.
    А що заважає власникам підприємств взяти кредити - модернізувати підприємство і повернути кредит? Чи ми чекаєм халяви щоб знову нажити і врасти?

Модернізуйте підприємство, а з ліцензіями проблем не буде. Европа вам не Россія де закони міняються в залежность від настрою президента.

Село модернізується по інших параметрах, для того щоб товар продавався - він і повинен відповідати світовим стандартам а не стандартам Папуа-Нова Гвінея.

А що уряд зробив для цього? Що завадило Порошенкові виробляти якісні цукорки? Дружина була на екскурсії на "Світочі" море позитивних вражень, чистота, порядок, Їж цукорки досхочу, але виносити не можна. А принцип совка - з роботи хоть цвях. Не вкрасти - не прожити. Той хто хоче рухатись вперед - рухається а хто не хоче - чекає подачок і жаліється.

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Найбільше вставляє співати гімн коли з хвилини на хвилину має початись заворушка....Пробирає до костей :)

• Подобається Подобається x 3
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не лийте воду, відповідайте на питання. Або в баню.

5. taksist

taksist Well-Known Member

в момент, коли частина рабів повстала заради здобуття волі инша частина рабів щоб їх непобили за окмпанію починає голосно волати що вона працює і платить податки, отже її нема за що бити.
    а ще такі раби починають асуджувати повстанців щоб сподобатися своєю лояльністю хазяїну.

тому у мене немає до вас запитань чому ви працюєте і платите податки в той час як я став самооборонцем.

рабів до раю не пускають.

• Подобається Подобається x 2
  6. selu

selu миється в бані

Добре, куплю я стандарт, виготовив продукцію, але ж треба перевірити чи відповідає вона стандартам. Я би хотів ту картоплю звичайним сантиметром поміряти, чи задовольнить діаметр європейців. Аж ні, так не можна.

Контрольне обладнання має пройти метрологічну сертифікацію, їхню європейську. А наш сантиметр навіть не беруть на метрологічну сертифікацію, бо він же в Європі несертифікований. Не знають в їхній метрології такого обладнання.
    (тут я трохи спростив, але трохи)

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Цитата з гугл+

• Подобається Подобається x 1
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну так....Втюкувати і далі споживачам всяке гімно по ціні "фірмИ" вже не вийшло б...

9. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Я від Руслани в шоці! (А від Вакарчука чекав більшого).

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

він тоді вже все сказав:
    http://www.youtube.com/watch?v=iBzlRyz9VNk

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Коли я намагався в Польщі пояснити лікарям речі,для мене звичні,вони просто не розуміли.
    Хоч я розмовляв польською(на розмовному рівні володію).
    Вони не могли зрозуміти,як ми,без нагляду лікарів самі регулюєм дози ліків,до того ж таких потужних?
    То ж потрібно постійно здавати аналізи!
    То означає,що,після безсонної ночі,зранку,брати таксі і везти її в генетичний центр,витратити всі сили,щоб втримати(панічно боїться уколів) і теде і тепе.
    І,як поясниш,що нас не госпіталізує жодна лікарня,крім Кульпарківської,бо в інших немає умов.
    А,що зробили колись з моєю дитиною там,не хочеться згадувати.
    Чому патронажна медсестра(!!!!),ще в два роки не заставила нас пройти обстеження?
    І,лиш професори Тильке-Шиманська і Ева Проніцка,які неодноразово бували в Україні,знають,що в нас ті аналізи роблять по трьох пунктах,а в тій ж Варшаві - по 40-ка.
    Я не зміг їм пояснити,чому ми стільки років в лісі.
    Вони просто не розуміють.
    Не розуміють,чому я не можу дитину віддати в школу.
    Чому не можу віддати її в притулок.
    Чому в нас ми приречені.

І,хоч знаю,що ми вже не доживем до того,що в нашій країні такі,як ми зможуть жити,та прошу Бога,щоб цього разу вдалося змінити СИСТЕМУ.

• Подобається Подобається x 10
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну не можу не позлорадствувати :)))

• Подобається Подобається x 7
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 13
  14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мікі, нічого особисто проти вас не мав ніколи. То я для вас завжди був як більмо на оці. І, очевидно, це через моє несприяття данбаса як території України. І поки він там буде, України не буде. Та і ви то чудово знаєте.
    Щодо віку? Не думаю, що він дуже різниться в ту чи іншу сторону...

15. avatarwin

14.12.13 17:06
    Версия для печати
    Маразм крепчал. Участники антимайдана покорно скандируют «Путин!» А как же Янукович?Автор: «фрАза»

Люди, окруженные тремя кордонами милиции на Европейской площади, послушно выполняют указания ораторов на Европейской площади.

В частности, как передает «ЛИГАБизнесИнформ» в Twitter, «регионалы» со сцены на Европейской площади призвали своих митингующих скандировать «Путин!», а «люди послушно скандируют».

-----а їм всеодно , за кого кричати, так як про те що робиться в країні вони поняття ніякого не мають

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тут пішло вже дуже багато пустих розмов, і дух Майдану ну зовсім не відчувається...

Мене особисто ця пісня дуже "торкнула" ше на тому першому Майдані...На мій погляд вона найкраще передає дух Євромайдану...

http://youtu.be/ROriBRpyVUk

• Подобається Подобається x 3
  17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Роман Шрайк
    с удовольствием прочитал новости:
    - бессрочный антимайдан досрочно разбежался по городу в поисках водки и зрелищ.
    - янукович сдал сивковича, попова и коряка. сивкович, попов и коряк сдали клюева и захарченко.

итого: во вторник ждем 226 голосов либо за отставку правительства либо за недоголосованные еврозаконы. а лучше и то и другое вместе)

Я її слухала декілька годин в лікарні, вранці, надворі було ще чорно, вранці 30го. Але оригінал - таки кращий...

http://www.youtube.com/watch?v=SzDYXWN0OmA

• Подобається Подобається x 7
  18. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Чув дзвін та не знаю де він (с). :)))
    Почитайте на початок хоча б що таке Tor та L2TP. Анонімність у програмах (байдуже коштовни чи -без) які надають доступ до ФРІШНИХ проксі-серверів лише гарна казочка для "хакерів".
    Стосовно допису того зальотного бота який тікає у Дрогобич. Гадаю і без заглядання у профіль (логи) смердить тупим розвішуванням локшини. Розраховано на дурників.

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Все, Добродію, банька імені Полковника?
    Тепер мовчки спостерігайте за фіналом ординських окупантів на чолі з гаражним шапкокрадом.

• Подобається Подобається x 2
  20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Есть.
    Отсутствие альтернативы.
    Йуля уже рулила, Сеня с босоногого детства по властным коридорам шастает, Борец с памятниками уже показал себя в западных областях.
    Тут, за сутки настрочили восемь листов. Особенно умилила мысль о знании, за что стоят майдановцы.
    А вот мне показалось, что не знают.
    Общие слова, не более.
    Зека на нари. Кого взамен?
    Ми за ЕС. И власть за ЕС.
    Отставка уряда. Да невопрос. Самое время. Половина декабря прошла.
    Ми за справедливость, против корупции, против произвола... И тутже торбочку податковцу, конвертик депутату, купюрку гаишнику.
    Гиднэ жыття, высокие зарплаты, социальные стандарты. И 200 гривен единого налога. Нелегалное трудоустройство, конвертировання зарплата.
    Отсюдова мораль: Если хочешь перевезти повозку с баклажанами, купи себе ишак и не связывайся с этими идиотами.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)