Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Впевнений, що такого сказатєля навіть миші не послухають.

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я шось не пойму логіку твою. Все погано, але робити нічого не треба, бо все-рівно все буде погано.
    Про рогулів тут традиційно розпинаєшся, про бариг. Ти шо, не можеш второпати шо всі проблеми через бідність, а бідність через неправильне розприділення достатку? Чому не розприділити рівномірно, не зробити безкоштовні університети, як в Фінляндії, щоб люди могли рости, а не тюльку продавати, бо іншого виходу немає як тюльку продавати? І чому б не почати з революції?

Це риторичне запитання, можеш не відповідати.

• Подобається Подобається x 7
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, ну ті військові інколи дивують далекоглядністю... Ви про Румунію чули і про Чаушеску? І шо далі? І як там жек? і як там слюсар?

Я думаю, що в Румунії Чаушеску-2 вже не буде... навчило.

Влада повинна робити не те, що вона хоче, а те, що хоче народ!

• Подобається Подобається x 3
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Але ж в Румунії барига продає бабі гнилу тюльку. Значить дарма розстріляли президента.

5. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

То шо? Сказати всім шоб розходились?
    -------
    так.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

то капєц...

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

Ага... і всі, як розійшлися... (далі за висоцьким)

• Подобається Подобається x 2
  7. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

капец не то слово. получается если продает гнилую тюльку- президета расстреляли направсно. а если продает свежую тюльку - не напрасно. президента расстреляли за свежую тюльку. великая революционная ценность, ага.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви не зрозуміли сарказму від Дзека.

9. Nerto

Nerto Well-Known Member

Пшонка наголосив що мають бути закриті усі справи розпочаті до 2 лютого. Жодного розслідування перш за усе гучних справ пов’язаних з зачистками, побиттями, катуваннями, вбивствами, викраденням людей, підпалами авто, тощо запроваджено не було і займатися ними в подальшому буде проблематично. Законно обрані практично не змінили намірів в подальшому сидіти у власних маєтках під охороною військових і керувати країною незважаючи на протести необмежений термін. Заява Пшонки є суперечливою та політичною, незважаючи на оптимістичні вислови Тягнибока, Авакова та Яценюка. Робити її потрібно було б керманичам держави на базі узгоджених домовленостей з усіма зацікавленими сторонами. Кличко і Порошенко від ідеї «амністії» в обмін на адмінбудівлі дистанціювалися. Подальший розвиток подій виглядає непередбаченим навіть якщо Янукович вилізе на прилюдну промову з підтримкою ідей Мирошниченко.
    Але Євромайдан зробив важливішу справу і врятував за допомогою Заходу власних активістів від переслідувань.

• Подобається Подобається x 4
  10. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

Вы думаете ,что эта бумажка что то стоит ?
    Сегодня отпустили и шо ? Дальше шо ? Захотят посадят ,не за это ,так за другое . Чего добились а ?
    это клоунада а не документ .
    Никто никого от преследований не врятувал .
    Майдан ничого не зробыл , вы помните от чего или после чего начался майдан ? Чего просили и что получили ?

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Звичайно шо клоунада. Так само вулицю Грушевського звільнили - так звільнили, шо аж браму поставили. Все як і раніше - окозамилювання, відтягування часу, нульовий компроміс.

12. XrrabbriyKum

да не совсем освободили .
    http://www.ustream.tv/channel/euromajdan
    подивись носят бревна что то строят .

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та фігня це все. 19 січня там взагалі не було ніяких барикад, їх в перемир'я зробили. Граються в пасочки як діти.

Мене більше цікавить шо це за грандіозний наступ на Верховну Раду розпіарили. Як це технічно можна реалізувати. Навіть сказали шо на 8 ранку. Тепер міліція всі підходити перекриє о 6 ранку. Вже двічі намагалися ВР пікетувати, і двічі все заблоковно було. При чому тоді під стінами ВР, а тепер туди на кілометр не підпускають.

14. XrrabbriyKum

Все будет зависеть от количества протестующих..

15. Bambook

Bambook Persona non grata

• Подобається Подобається x 7
  16. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 8
  17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

москалів на ножі .... скажіть мені ці люди уєб*ни? вони відверті дебіли? вони у місті в якому до нацизму своє ставлення, оруть бандерівські гасла, та пропонують москалів (а це у широкому розумінні означає росіян) на ножі? попри моє позитивне ставлення до майдану, я б з задоволенням особисто прийняв би участь у опі*дюлюванні даних осіб ...

18. Gron

Gron тафгай

Яке своє?
    До нацизму ставлення всюди однакове.
    Щодо, як Ви кажете, "бандерівців" то тут все не так однозначно як Вам бачиться.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Йолкі-палкі! Вже навіть в Пітері розповідають, хто такі москалі, а Ви за 10 років на ЛФ-і не вивчили!

Чи, може, Ви.....

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ніде не однозначно, я уявляю реакцію на марш у Львові на підтримку майдану з червоними флагами , гаслами "Слава радянській Україні", і гаслами "рогуляку на гілляку" ....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)