Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну чому? Після наступної каденції оголосить референдум про пожиттєве президентство. Чи наслідне. 52% набере на референдумі. Гарантія!

• Подобається Подобається x 2
  2. Awas Wasilev

Awas Wasilev миється в бані

Живу я тут!!!

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я звик, Романе, оцінювати обстановку не з власних бажань, а на перевірених даних. А дані такі, що немає альтернативи ПР. І нема альтернативи на зміну влади, крім війни. І я не впевнений, що знайдеться хоча б одна-дві сотні тисяч придурків, яким кортить воювати в мирний час. Тому їх передушать потихеньку і свої і чужі...

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

А оце вже нереально. Легше знайти достойну заміну.

4. Мікі

Мікі Well-Known Member

а все мысли на прародине... и это закономерно

• Подобається Подобається x 3
  5. Pedro

Ви так думаєте? Як там в росіян - хрєн рєдькі... Ви бачили, як на наших очах Свобода всралася і виявилось, що це ПР в мініатюрі. Правда по-іншому балаболили. Що ще лишилось?..

• Подобається Подобається x 1
  6. Awas Wasilev

У вас прародина - австровенгрия, у меня россия. Но мы то живем ТУТ и это самое важное и тут нам надо решать свои проблемы самим, а не пенять на дядю забугорного

7. Pedro

Знову ваша самодіяльність... Мікі - корінний донечанин.

• Подобається Подобається x 5
  8. VasMT

Це на Ваших очах вос всрався. А я чи не з першого дня знав, що то за крєндєля... Стрий мале місто. Іноді за одним столом приходилось сидіти. Я не даремно у підпис поставив слова про людські пороки. Не тому, що я такий правильний. А тому, що я допускаю помилку і слабість у людини. Але і визнання цих пороків тією людиною. А пнути із себе Жанну д'Арк і нагло красти людське може тільки сволота, яка не має права бути лідером нації.

9. terRen

terRen Дуже важлива персона

А так про Майдан думає одна талановита дівчина, яка записала на відео свій вірш і виклала його в Інтернет:

http://www.youtube.com/watch?v=HeKS3ehkb_E#t=60

• Подобається Подобається x 7
  10. VasMT

:)))
    Гондвана у нас прародина. ГОНДВАНА... :mocking:

11. Pedro

Василю, я вчився разом з батьком Тягнибока, правда, я на першому курсі, а він чи то останньому чи передостанньому. Працював на Академічній з такою собі Лесею, яка дружила сімями з Тягнибоками. Так що був в курсі справ тої сімї з 70х.

12. VasMT

Та я в курсі. А ще досвід життєвий, який навчив, що хто голосніше кричить, той найбільше бреше.

13. Pedro

Ось тому я кілька днів тому і писав - заявив Янукович про День примирення, підтримайте його. Ви знаєте мою любов до цієї людини і його ПР. Але це чи не єдиний шанс щоб почати від чогось танцювати і кудись іти. Ну не думаю, що він настільки дурень, що хоче чи то громадянської війни чи йти рабом кремлівського гівнюка.
    Інший варіант - (кон)федералізація.
    Інших варіантів не бачу. Коли східняки не змінились за 23 роки, вони за 23 дні не зміняться.

14. avatarwin

Юля, яка у Вас на аватарі, може сидіти в Качанівці спокійно, бо їй є достойна заміна! І це тут, на ЛФ!!! Я гордюся, avatarwin, до потєрі пульса бути таким до вас близьким... на форумі, канєшно, маю на увазі...
    Коли будете набирати Кабінєт, то прошу Вас врахувати отаку мою пронікновєнну позицію

хоча Ви протролили ,і по суті справи нічого не відповіли, я Вам всеодно дуже вдячна

15. Awas Wasilev

Разные национальности в разных местах живут, и австровенгр может жить в донетчине. У нас в деревне, во время войны, тоже родился от венгра ребенок. Не в этом вся соль, а в том КАК СМОТРЕТЬ В БУДУЩЕЕ, что там видеть, как туда идти. Это самое важное, а остальное, хоть горшком назови...

16. Pedro

Такої національності нема. Є угрофіни - група племен, які є предками угорців, фінів і росіян.

• Подобається Подобається x 4
  17. Awas Wasilev

Ну и что, фины хуже венгров или наоборот? Мне кажется вести разговор о национальностях - глупо, в каждой нации хватает и хороших и плохих. Почему не отсеевать плевелы от зерен и зерна собирать вместе. Я за такой подход

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну це як для кого... для вас - да!

19. avatarwin

а треба було бути в курсі з 39 по 70рік. також.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

їх підтримує і поважають від Польщі - до Америки, а Василь все ще на службі... в танку...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)