Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

До речі,бандерлоги теж намагаються на Майдан прорватись.

Їх випроваджують,савєцького смороду там не люблять.

• Подобається Подобається x 6
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ні, бандеровців вже давно нема, майже, ті хто щось вболівали у минулому - загинули, нащадки комсомольських та комуністичних батьків які з себе вдають бандерівців - то самі справжні бандерлогі, бо не кинув зігу на "сала хероям" усьо кат, москаль і т.і. бандерлогамі їх робить клінічне не сприйняття інакшої думки і асоціювання виключно себе з Україною .... "хто не скаче той москаль" - це має бути девізом ...

---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ----------

Вам ваших фашиків нафотошопіть пачку?

3. Romko

Слухаю царьова на громадському
    Невже хтось вірить,що з цими потворами можна вести переговори?

• Подобається Подобається x 7
  4. yasam

yasam Well-Known Member

Три тушки вірять

• Подобається Подобається x 1
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

О, Вася вже замінусував. Васю, а слабо збирати "вспомощєствованіє" беркутам? Багато хто подасть?

• Подобається Подобається x 5
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так хто ж таки розганяв???
    Що за монера ляляфафакати...

7. VasMT

---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

Боря. Такі , як Ви, збираєтесь міняти президента, владу, систему.... Клянете москалів, жидів, східняків, енну колону .... А самі є самим яскравими представниками совкового рогулізму. Суєте сотку даїшнику за свій злочин на дорозі, суєте сотку лікарю за його роботу, сотку чиновнику, викладачу, сантехніку в ЖЕКу, не платите податку, відмазуєтесь від СЕСу, митників, податковців...
    З вас починати треба. Вас треба привчити жити за Законом, а вже потім братись за владу.

8. artobstrel

як то кажуть пшехі - пшездець ... чому відсутність необґрунтованої впертості це слабкість?

9. Romko

Агатона за що обхаркали?
    хоч розумію,югавасток.

10. artobstrel

? а Ви за що А.Солженіцина?

11. Gron

Gron тафгай

Закон повинен бути розумним.
    Наприклад нафіга той сес ?
    Хіба хтось не дає їм хабаря, хтось виконує безглузді правила, хіба від існування сес хтось миє руки, чи тримає м'ясо відокремленне від риби ( наприклад ) ?
    Ви десь у світі бачили той сес ?
    Отруївся, подав в суд, отримав від закладу моральні фізичні та інші збитки, все, власник змусить пилюку стирати, руки мити, м'ясо не тримати без холодильника..
    А Ви все на закони киваєте, да тих хто ці закони пише, захищає та виконує в утіль списати треба, разом із владою.
    Всі закони під совок написані, щоб годувати армію бєздєльників, закони заради корупції, а ти хто їх захищає совки.

ps я законів притримуюсь, хабарів з 2004 не даю, але не через те що поважаю закон, а не хочу підтримувати корупційну систему.

• Подобається Подобається x 3
  12. VasMT

Слабкість у відсутності самостійної думки, яка грунтується на знанні, а не на емоціях або вірі. Фанатизмі, одним словом.

13. artobstrel

та да - за часів совку увесь той бюрапарат бу у десятеро менший ...
    дурня, з чого такий висновок?

якщо і є якась в мене фанатична ідея то це відсутність фанатичності ...

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Главы модного дома Channel Карл Лагерфельд посочувствовал российским женщинам в плане мужского контингента: «Если бы я был в России, то я бы был лесбиянкой, потому что у вас очень страшные мужчины».

Я в дикій розгубленості!!! :dntknw: Ну, кому вірити?

• Подобається Подобається x 4
  15. VasMT

Грон. Це чесна людина, чесний власник бізнесу, чесний працівник почне мити руки, протирати розробні дошки та відокремлювати м'ясо і рибу. А наш патрійот додасть чогось із таблиці Мєндєлєєва і спатиме без докорів сумління.
    Але справа в тім, що і в сес сидить такий самий рогуль, якому в носі чи миєте ви руки, чи ні. Це замкнута система, яка влаштовує всіх, крім тих, хто знаходиться поза системою. Чиновник не чіпає підприємця, бо знає, що той дасть "контрольний збір", аби перевірка пройшла формально. Підприємець не дратує чиновника "неоплатою послуг" в розрахунку на формалне виконання обов'язків. За все платить третя особа, т.з. пересічний українець.
    І не треба мені розказувати про " совковість" законів. Совковість не в законах, а в вмінні їх обходити, що в певних колах називається "крученим пацаном", "людиною із звязками" чи вмінням "порішати". Якби за кинутийна тротуар недопалок була смертнакара, але вона стосувалась ВСІХ, то кількість двірників можна було би зменшити в десятки разів.

16. Gron

Gron тафгай

Зменшить треба кількість перевіряючих в десяткі разів.
    Ти хто залишиться самі вийдуть з пропозиціями щодо кари за невиконання простих та зрозумілих речей.
    Це стосується і податковців, і даїшників, і мвс-ників, і сесівців, і інш .
    Виконання закону повинно бути безперечним, але по факту порушення, яке можливо у чесному суді оскаржити.
    А профілактика нафіг не потрібна, бо ця система суто корупційна та не дієва.

17. VasMT

Угу, не дієва...
    Тому і горять цехи і заводи, на маршрут виходять бухі маршрутчики, та травляться діти в їдальнях.
    Я завжди жартував про свою посаду енергетика частини: енергетик не має жодного відношення до електрики і має найлегшу посаду... поки когось не вб'є струмом.
    В абсолютному суспільстві не потрібні ні контролюючі органи, ні каральні... На самосвідомості. Але це - комунізм. Тобто утопія. Тому контролюючий орган потрібен. Але для контролю, а не видоювання якихось благ і вигод.

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Валяйте.

Гм. Там, де я живу, нема за це смертної кари. Люди не кидають недопалків, бо в них в головах порядок.

• Подобається Подобається x 6
  19. VasMT

Тобто це доводить, що ні закон, ні покарання, ні взагалі недопалки, не являються первинним у системі.
    І не зважаючи на такий простий логічний ряд, група товаріщєй намагається агітувати за зміну президента, повалення влади, заборону партії регіонів і кпу, розділ країни та виселення частини населення. Уроборос по-свідомітськи. Спочатку знищити незгідних, потім тих, хто не так голосно погоджується, потім тих, хто не так швидко погоджується...

20. artobstrel

наваляв: :)))

Вкладення:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)