Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ти думаєш шо шось розумне чи дотепне видав? Лягай спати і не забудь колорадську стрічку до подушки причепити.

• Подобається Подобається x 2
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну якщо керуватися розумністю, то ти то взагалі нічого ніколи не писав (крім одного допису), а георгіївську стрічку обов'язково причеплю але не на подушку звісно, ти можеш на власну історію серти а ось на мою - ні тре, гаразд?

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це не історія, це припадочний патріотизм Рузької імперії. Рузька імперія душить Україну, а ти - апологет Рузької імперії.

4. artobstrel

це залежить від того, які з цього висновки робити: якщо обмотатися георгіївською стрічкою та з "фашизмом аля добкін" боротися - то повністю згоден (крім місця про себе), а якщо віддати повагу воякам червоної армії, які перемогли у найжахливішій війні, та підкреслити свою вдячність їм то чому б і ні ?
    з якого? я не вважаю, що об'єднання в імперію це запорука щасливого життя і т.і., і взагалі не прагну цього, бо не бачу в цьому сенсу ... так що це не я апологет - це ти істерик, тобі зігу на "сала хероям" не кинь - усе - захисник воінствущего москальства і т.і.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти в "історії" загруз по саму шию, не бачиш що історія твориться зараз, в наші дні. І фашисти зараз якраз з колорадськими стрічками, підкацапські зондеркоманди. Мюнхаузен сам себе витяг з болота за коси, а ти сам себе туди заштовхуєш.

6. Wili

Wili Well-Known Member

ось таку агітку розкидають по поштових скриньках харківян

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Давай, пан "всёлучшевсехзнаю", подождем немного - с выводами.
    А то как бы не повторилось позорище 2004 года, после которого стыдясь, говоришь людям - "да, голосовал три раза за ото чмо бджолиное"...

• Подобається Подобається x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це сама убога з можливих позицій, називається Цинізм, або "не буду нічого робити, все-одно все буде погано". На себе транслюй, в тебе іншого виходу немає.

• Подобається Подобається x 3
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Позорище"? Це був пік відстоювання Народом свого права на волевиявлення. Те, що президент виявився слабким - то вже третє питання.
    Думайте перш ніж писати маячню.

• Подобається Подобається x 8
  10. artobstrel

1. історією цікавлюся, але чого загруз? і ніколи не заперечував сьогодення як історотворчий період - не вигадуй, 2. фашистам і усіляким довбакам з ГС самого символу для мене не зганьбити, а лише себе ... 3. нікуди я себе не заштовхую, готовий витягуватися 4. тобі не здається що своєю істерією на ті стрічки лише демонструєш свою неадекватність? ну тягають - та хай собі, ваші з чер/чорними шматами стрибають - і хай їм грець, кожен має свої вподобання, головне ж питання не цього стосується ...

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Доба на Ворді набирав власноруч? Красиво вийшло, тільки текст трохи по-дебільному написаний.:mocking:

• Подобається Подобається x 6
  12. artobstrel

нехай роздають, чим більше дебіли будуть себе вести по дебільські тім краще, головне не "уподобляться" ...

за це луплю плюса ....

13. Bambook

Bambook Persona non grata

14. Дальневосточник

Я, шановний, дивлюсь на те, що з того вийшло, а не на те, що хто собi про те думав - чи думає зараз.
    А ви хочете заперечувати очевидне... :)

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я переконувати і перевиховувати не буду нікого, кожен займає позицю згідно своїх переконань. Я констатую що українська революція за незалежність від Рузької імперії зараз прийшла до кульмінації. Тут є тільки дві сторони - українці і посіпаки імперців.

16. Дальневосточник

А вот и большевички - с баррикадами подтянулись.... :)

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Живіть, тільки не лазьте по політичним темам в такому випадку, бо цим ви видаєте політичну заангажованість. З якої радості революція повинна зупинитися через флегматів, які жадають "работать"? Собака бреше, караван іде.

• Подобається Подобається x 5
  18. Bambook

Bambook Persona non grata

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я жодного разу не шкодував, що співпрацював з Майданом-2004. Мій знайомий - етнічний росіянин, син генерала, співробітник телекомпанії, сказав тоді: "Я - не за Юшенка, я проти Януковича". І за це я його поважаю.
    До речі, він тоді на моє прохання зробив серйозну експертизу одного скандального телесюжета і тим самим зупинив паніку.

• Подобається Подобається x 3
  20. artobstrel

тю, я гадав щиро, що з корумпованою та бандюговської владою б'ються, з Росією битися не збираюсь ...

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ----------

нє, то тіко в тебе в голові ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)