Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

один раз бачив "нехай горіли", двох, десь 3-5 років ... пройшло 8 років - все рівно мурашки як загадаю ...
    мудро ... тоді воплі класу: "няяяяффкка!!!!" прибережу на мирні часи, тому чудовому дуркувастому створінню тре бути обережним щоб не потрапити під роздачу, бо увесь героїзм вилітає миттєво, з першим туцьком у носика ....

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Для Самооборони Майдану не дуже вдала стратегія. Звірина по той бік барикад сприймає запрошення до порозуміння як слабкість, посміюються просто. На них навпаки треба жах наводити психологічними атаками. Щоб їх трусити починало. Головне ввести супротивникав паніку - це пів-справи.

Який єдиний народ в світі бояться і поважають рузькі? Чеченців. Тому що чеченці відповідали на терор рузьких вдвічі більшим терором.

Для мене це неприємні речі, але це очевидно. Це працює тільки з рузькими.

• Подобається Подобається x 3
  3. artobstrel

о, тепер усі зібрались ... слав Бо ...
    не пля - родини захоплювати, НАХІБА? робити героя з губернатора і демонструвати зірваність з катушок ....

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Па-па, "TwoHeaded"!

5. artobstrel

а третього не було ?

---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ----------

а я знаю? не робити героїв з губернаторів, не декларувати спроби захоплення родин, для початку ...

6. avatarwin

це все дурниці , головне то що у тих областях де взяли у свої руки , будівлі силових органів , усе інформація про людей що з ними повязана у тому і усі титушки . в руки народу не попаде і ніхто не буде знати що до чого і звідки ноги ростуть.

7. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

8. Bambook

Bambook Persona non grata

З цим в принципі згоден.
    Ну, уявімо, нема того випадку.
    І що?

Міг бути такий, який готувався до першого чи другого.

Нє, якщо зовсім чесно, я вчора бачив справді стоячих беркутів - аж п'ятьох. У частині у Львові. Стояли біля паркана, обговорювали з блокувальниками політичну ситуацію, стримано погоджувалися з критикою влади.
    Знаєте, жодного каменя чи коктейля в них не полетіло.

А за кілометр у вевешників - полетіли. Тільки аж десь через півгодини після того, як вони в абсолютно беззбройних (навіть без касок і щитів) людей почали кидати гранати.

9. artobstrel

бачив сонце, бачив ... я стіко перебачив, розбитого, розірваного, пошматованого, згорілого, як дорослі виють від болю, як людина вмирає і т.і. ... стрілялки ....

10. harkov

harkov Well-Known Member

в харькове развозят военнообязаным повестки из военкоматов, объявили мобилизацию

11. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

19.02.14 16:52 США уже применили санкции против чиновников, причастных к разгону Майдана. В ближайшее время поступят новые заявления, - посол

---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ----------

http://www.ustream.tv/channel/nirti-live Харьков смотрим

• Подобається Подобається x 2
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В них реально масове божевілля якесь. Це як досі ніхто не може зрозуміти як в Німеччині в 40-х роках люди сприяли нацизму, голокосту і т.д. Правда в них було краще - Гітлер не знищував свій народ.

• Подобається Подобається x 4
  13. Bambook

Тернопільський Беркут повернувся додому

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1932486_625892844130586_872199418_n.jpg

Сподіваюся, в Тернополі вистачить тверезих мізків, аби обмежилося ходою ганьби.
    Тоді це стане прикладом для інших (казав Блавацький, що львівський нині теж домів поїхав, але це треба ще сто разів перевірити).
    А вже в спокійний час спокійно розібратися, хто з них чинив які злочини, і відповідно й діяти.
    Без спонтанного суду.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якби вони приєдналися до народу... А поїхали додому нічого не робити - не велика радість.

15. Bambook

Був би ти на Майдані зараз - інакше б це сприймав.

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

17. SergeiV

SergeiV миється в бані

Вы в курсе, что там значительная часть повстанцев выступает с лозунгами "Бей жидiв!" и что МИД Израиля уже высказывался на эту тему? Вам явно застилает глаза слепая любовь к Майдану! Да, там большинство - порядочные люди, но много там и нацистской мрази, очень много

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ми зараз чмтаємо і бачимо, що ти нехлюй і гавно.

Геть з форуму!

• Подобається Подобається x 8
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ладно, думаєш ти один інсайдер шо пуд солі вже з'їв. Будь скромнышим.

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Найрідніша влада добродіїв,аотобстрєлів,василів.

Iryna Gerashchenko
    Я мчала з лікарні, де окрім іншого провідала хлопців, яких вчора вивозила з антимайдану, де іх до напівсмерті побили беркут і титушки. В ВР призначена зустріч з делегацією ПАРЄ. Після лікарні, де медики боряться за життя важкотравмованих, де кияни стоять у волонтерській черзі - допомогти, я потрапила в іншу реальність. Беркут щасливо співіснує з титушками, які блукають Маріінкою, нагодовані департаментом надзвичайних ситуацій, під охороною озброєних силовиків. Вони як рідна сім'я, одна мова - лайка, одні жести- непристойні, одна ненависть - Майдан, одна любов - Янукович. Намагалася психологічно відмежуватися від цієі картинки, щоб не заводитися. І тут, прям піред ВР я закипіла - доблєсна беркутня і вв- шники розважалися тим, що підпалювали прапор сотні самооборони Майдану. Під гигання своіх , бо я не знаю , хто в чиі костюми зараз рядиться - титушки в ментовські чи навпаки , менти одягають адідаски і беруть бити. Я бігла до іх автобуса і кричала : віддайте прапор. Вони сховалися в автобусі, показуючи мені звідти непристойні жести. А іх друзі - ментушки гиготіли навколо. Урядовий квартал - в облозі тих, хто і є головною опорою цієі влади- гопників і гопників в погонах.

В Киеве милиция отключает от систем жизнеобеспечения прооперированных и похищает активистов из больниц

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)