Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А разве ему раньше запрещали?

3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Приказа не было...

• Подобається Подобається x 2
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Раніш вони відчували свою "безкарність", а тепер "очко жим-жим". І дітки в них хороші...

• Подобається Подобається x 4
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://oleg-leusenko.livejournal.com/1148566.html

• Подобається Подобається x 7
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я тут при чому?

7. VasMT

Закон был.

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 16
  9. VasMT

Ну Ви ж встрягли в розмову, про вплив наявності чи відсутності військової форми на знання тактики військ МВС.

10. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Це ж треба, як на диво влучно!

• Подобається Подобається x 5
  11. Оля

Оля Старожилка форуму

Олю, Ви надіялися, що діждетеся на своє запитання відповіді? ;) :nea:

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Передали на Майдан протигази. Реквізували на підприємстві, оскільки в відомих нам джерелах - тільки під замовлення.
    Ще сигарети (багато; сподіваюся, що дійдуть за призначенням - на Грушевського).
    Конструкторам спорідненої фірми поставили екстрену задачу - індикатори лакриматів (сльозогінних газів). Тільки би хлопці впоралися - раніш таким вони не займалися. Ну і ще один сюрприз, про який тут не писатиму.
    Тільки би хлопчики вистояли проти оцих:

• Подобається Подобається x 12
  13. VasMT

А додаткові фільтрувальні елементи на заміну?

14. MangmangAkpa

MangmangAkpa Active Member

зараз заморозки.

15. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

А оце мені вже зовсім подобається :)

http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/21/7010291/
    Мер Івано-Франківська не буде виконувати "закони про диктатуру"

---------- Додано в 02:08 ---------- Попередній допис був написаний в 01:58 ----------

А оце наше диво дивне колекціонує заслуги:

http://www.religion.in.ua/news/ukra...estuyushhix-nechist-svyatoj-vody-boitsya.html
    Губернатор Михаил Добкин богословски объяснил необходимость применения водометов против протестующих

16. Vujko Stefko

Vujko Stefko миється в бані

Добридень пане полковнику!
    Памєтаєте'ні,то я вуйцьо Стефцьо,що колись давно з гори Парашки падав і ногу'си зламав? Юж заживила'сі...Я тутки во,чого!
    Мій внучок Юрцьо з Самбора,щось ту понаписував нездало видно про місцевих деякихтфорумчан,котрі галицьку нашую Свободу не хочуть поважати і...знаю же'го забанєчили.Він ми то повів...і загнівавсі хлопець на той...той хворум,за ту неповагу до нашої ріднесенької і єдиної сили на Галичині,яка як і ті,наші хлопаки в 40-х роках ганєла по-Карпатах і витовкала ворога і агресора,та не пхала'сі ні на чужі землі,ні на чужії майдани.
    Хочу зрозуміти на старості років,а хто-то так не любить тутки тую Свободу і за шо? Чей вона нікому і нічого злого не зробила? А хтось'то натовпу вже писок і тому Іллєнкові в Кийові і мому онучку Юрцьові ві Львові на хворумі.
    А чо'то так,пане Полковнику,га? Повічте ми,як'то буде ваша ласка...бо хтось інший навряд'чи знає мене тутки і чи повіст'ми правду!
    І повічте панунцьове Мартинцю,якщо він ще начальник тутка,жеби не банячив'ні за то,же я ніби'то кльон Юрковий!
    То ні,то неправда!Я тіко Юрковий вуйцьо!
    Поможіт'ми,я вам ще пригоджусь,як бандеровці зі Свободи до влади прийдуть!Що зле Вам буде приятеля на Галичині мати,га-а?
    Ну во-о...отаке во! Дайте'ми свою власную сучасну оцінку Свободі ві Львові,в Кийові на Майдані,і в Москві,де Ви з такою...такою любовію відноситесь до галицьких вуйків! :preved:

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Конституція теж була...

• Подобається Подобається x 2
  18. Forpost

Forpost Стоїк

перший з просерунів демократії,львівські москалі тоді притихли,комуняки пересрали,євреї були на стороні украінців,може хто памятає "не рухайте наших євреїв" во тоді все мирно можна було додавити,а зараз кров....за парканом смерть і ніякого єднання з ворогом,а то все знову просеруть західняки -інтелігенти

Останнє редагування: 21 січ 2014
  19. Мікі

Мікі Well-Known Member

А вам не соромно було за мене, голову міської організації НРУ України з 1989 по 1992 р.р.) мільйонного міста, якому ще тоді прямо на робочому місці приставляли півметрового ножа до горлянки, ганяли гебісти та омонівці на усіх заходах Народного Руху всі ті комуністичні роки і від Донецька до Києва і аж до самої Незалежності? Нє, тоді не стидалися таких, як я? Чи вам тоді папка з мамкою ще сопельки витирали? Діточкам своїм робіть подібні зауваження, борчиня за компом, Ви не моя,.. бо мені на Ваші начхать з високої колокольні...
    А на війні, що,- тіко "но сурово родіну ми любім?" Там що, бійці тіко хмуряться? Женщіна, ви в тому, навіть приблизно, ані пєть, ані свістєть...
    Що стосується мене, смєшліваво, так я й стрельну в потрібну сторону сміючись... в той час, як Ви з суровим відом будете, або кашу їсти, або на горшкі сидіти...
    Ну, шо, як бачите я і серйозний буваю,.. може навіть надто...

• Подобається Подобається x 7
  20. Locke

Locke невиправний реаліст

В новинах 5-го каналу передали, що Кличко затримав двох тітушок і допитав їх. Ними виявилися двоє хлопців з Херсону, яким обіцяли платити по 200 гривень за добу. Отут виникає слушний висновок: до якого зубожіння довела людей влада, що молоді хлопці зі сходу їдуть мерзнути на морозі, ризикувати своїм здоров"ям і життям, брати участь у бійках, щоби заробити всього-навсього якигось 200 гривень. І коли нарешті люди на сході України зрозуміють, що всі ми українці поставлені в однакові умови, всіх нас однаково дурять і обкрадають, і чи не пора нам нарешті позбутися тієї зазомбованості і об"єднатися в боротьбі за краще майбутнє.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)