Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нічого нового, про бої палицями, "черепахи", фаланги, катапульти і т.д. читайте історію стародавніх воєн. В дусі прогресу можна зарядити не баночкою 350грам, а цілою кабінкою, але це вже буде класифікуватися як зброя масового ураження.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

чим найкраща?

---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ----------

зате "епіцентр" блюдуть... щоб не втік...

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Всім.

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Насправді "біологічні бімби" використовувалась з перших днів....:mocking:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

зате "епіцентр" блюдуть... щоб не втік...

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну не даремно ж ) Епіцентр вже якусь там заяву написав )

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Василю, ти не патякай багато, ти краще скажи чому ти досі не створив, як справжній патрійот України, штаб національного спротиву у Стрию проти рогулів? Якшо ніхто не долучиться до тебе, телеграфуй Полковнику, прилетить на ІЛ-і з воткою, дихне на рогулів - всі попадають, відновиться конституційний лад. Не словом, а ділом, Василю.

• Подобається Подобається x 4
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

"Вашу" ідею я ще десь тиждень тому в інтернеті зустрічала.

10. yasam

yasam Well-Known Member

Думаю метання гавна ще безглуздіше ніж метання гарбузів в Америці.

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Які окуляри!!! Ще Шаламов сказав, що ми для них не люди, а здобич. Нічого людського вони не розуміють. Урло і вєртухаї розуміють виключно силу. Упівці це ще в ГАЛАГу довели.

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

yasam, ну от на фіга? Це не моя цитата! Виправте негайно, бо мені соромно від людей.Подумають, що я таку дурню написала.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

нафіг та катапульта.

згадайте молодість.

рогатка! Рогатка не є забороненою, плюс два камази щебеню.

Все!

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо, не бачив там людей з рогатками? Ще й одну зробили вище людського зросту.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Для щурьонка.
    В Стрию багато хороших людей. Рогулі теж трапляються. Тиснемо, з Божою допомогою. Нормальним людям штаб не потрібний...
    ШТАБ - шумная толпа армейских бездельников.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

мало!

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha:Це ти Полкану будеш розказувати. Май на увазі, в Самборі вже заборонили символіку ПР і КП, так шо скоро і ти червоною шматою Єдрицької дивізії будеш вдома насолоджуватися, але шоб ніхто не бачив, як належиться фетишистам.

• Подобається Подобається x 3
  18. Dred

Dred Well-Known Member

За тою гниллю в Стрию ніхто не піде, а ви хочете щоб він штаб створив :mocking:

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якщо серйозно, товариство, то на даний момент остаточно стало ясно що перемогти Януковича - це справа часу, але це стало завданням мінімум, завдання максимум - обрубати руку Кремля. Тому що Путін теж зрозумів, що Майдану перемогти Януковича - це справа часу, він знову переключився на економічну дестабілізацію і економічну війну. Але і це ще не все, він готовий і на інтервенцію, тобто терор проти Майдану буде йти до повного вичерпання всіх можливих методів і ресурсів. Майдан повине бути готовим до всіх цих перспектив і морально і фізично.

• Подобається Подобається x 8
  20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Що це:
    З ФБ

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)