Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Але меньше, ніж хотілося б.

Досить почитати ХФ і відчуття великого розчарування забезпечено.

Хоча...не форумом єдиним....

Хочеться вірити, що справжні люди не на форумі, а на Майданах.

• Подобається Подобається x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

цель не сломать, цель наладить диалог, без Мадана будет - как у вас в Белорусии, только у власти не искренне любящий свою страну человек а жулье ...

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

То чим тоді Яник не вгодив? Нехай лишається, уроки ж бо він врахував.
    Ви останнім часом ведете себе якось не по-свому. Якийсь сумбур в дописах.
    У Вас ніяких неприємностей по службі нема, бо щось за Вас лячно стає?

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви білорус? Може краще для вас дописувати білоруською мовою. Дуже вже люблю цю мелодійну мову...

• Подобається Подобається x 3
  5. artobstrel

неа, Вы поймите что у нас, не как у вас - кое в чем конечно к сожалению, Яныка на х вращали некоторые городские власти, его губернаторов с администраций выгоняли ... и в то что ВДВшники не пойдут на толпу я на 85% убежден ...
    тогда даже если опустить последующую реакцию ни Янукович ни кто либо хоть как-то замараный в связях с ним на сл выборы может не ходить, ибо как я уже говорил, даже условно лояльные режиму и те, за первый евромаданчик согласны были на досрочные выборы и нафиг с пляжа ...

• Подобається Подобається x 2
  6. Shlyxtich Zosuly

Shlyxtich Zosuly миється в бані

Слушайте Борис, хватит иВам искать врагов там где их нет.

У меня вкрадывается подозрение что Вы до сих пор не вышли из возраста юношеского максимализма( не применительно к реальному возрасту).. не порали повзрослеть?

Реально Ваш апломб достоин уважения, если он конечно реален,....

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Артобстрєл, "я Вас умоляю". Він такий же білорус, як я перс.
    Якось у 1989 один гебешник, шукаючи до мене підходи, намагався "закосити" під колегу з Ужгорода - етнічного мадяра. Оскільки я напередодні досить довго спілкувався з ужгородськими мадьярами, відразу сказав - "у вас акцент не мадьярський. Що ви від мене хочете, товаріщ Ференц?"

• Подобається Подобається x 5
  8. artobstrel

бо свиня не соловій (занадто скомпрометував себе)

9. Boris_Kiev

Я брав участь у трьох акціях громадянської непокори, одна з них - у Литві. І всі закінчилися перемогою.
    Тож злийтеся, бліда тінь, поки не затоптали. Примітив "топорный".

10. Pedro

Так почую я від вас білоруську мову чи ні? Заскучив за цією мовою...

• Подобається Подобається x 6
  11. artobstrel

а якщо ні? якби я сам не був для Вас (да ким тіко не був) то і не говорив би )))

ось тікі не ображайтесь, я зрозумів чому у Вас кіт на автарці є такий мем: бо у Вас на кожен випадок є своя о. історія, але гоолвне БОрис що у 89 році Ваша громадська позиція цікавила органи, а сьогодні кому Ви, я - впилися?

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

Педро Ви мовний расист! (але у цьому випадку - тонко ... дуже тонко ... і влучно )

12. Shlyxtich Zosuly

Shlyxtich Zosuly миється в бані

Спецыяльна для . Толькі ни кажаце што карыстаўся перакладчыкам, бо некаторыя тонкасці ў перакладчыках згаданыя быць не могуць.

13. Boris_Kiev

Тоді я отримав гостьовий виклик до Штатів. Оскільки я не був "ліцом єврейской національності", контора наївно сподівалася мене вербанути. Як не дивно, не на компроматі. Я йому вказав на їхню "нєдоработочку" - не поцікавилися біографією моїх предків. А якщо "забаните" поїздку - плакати не буду, бо підвернулася цікава робота в кооперативі. Тому дружби не вийде. :)

А у 1980 я мало не влетів по-дорослому. Сховався... у лікарні із липовим гіпертонічним кризом. :)

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Лиш би не комуніст і не анал

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

От тобі на...А ще недавно висувати народних делегатів і проводити установчі збори пропонувалисте :mocking:
    І не збивайте нам Артобстріла з пантелику, як я і передбачав два роки тому він став українським націоналістом :)))

• Подобається Подобається x 4
  15. Pedro

На жаль, гэта гугл перакладчык. Таму выдала 1:1. Так што такім жа беларусам магу быць i я. Але Бог з вамі. Працягвайце ...

• Подобається Подобається x 4
  16. artobstrel

це через майдан, він на мене вплинув ... звичайно не те що зараз а те що було, а я, який був такий і є, стабільний ), відчуваю дуалізм у собі, не вистачає дупоголовості обрати одну сторону, знаю що так жити як зараз - не можна, але і що шляхом зассікання кутів адмінбудівель у світле майбутнє не доїхати, ось і розмірковую ... правда є ще версія що то всьо завдання Путіна - втертися у довіру ))))

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Кому втертись? Недогнав...

18. artobstrel

колдун ..... ))))
    ні мене ще досі воротить від червоно-чорних шмат, Бандера та Шухевич для мене - субпродукт абверу, і Росію я люблю значно більше ніж гамерику ... але, чиясь любов до "Бандерства" або не любов до РФ - для мне ні є лакмусом - ну має людина таку думку хай собі має ... будь яка форма категоризму - це від "недальокості" (звичайно крім усіякіх мерзозбочень) ...

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

))) то гумор ... ) як кому? "непокірним зусулам" )))

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

ПРоцес пішов.....:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  20. artobstrel

чур мене ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)