Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

И Вы туда же?
    А как же законы арифметики?

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так і не так...Якщо Беркут бикувати продовжить то прийдеться мабуть зробити неадресний підхід, або ти в злочинній організації, або звільняйся...

Вами так любимі фашисти теж різні були :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

і ви дивитесь путєвізор?

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ага, то таки до вас мали зїхатись міжнародні делегації по обмєну опитом.
    Тільки ви в тому "житті" жили десь між донецьком і допогєповском.:mocking:

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а я там вчився ... і батько мій там вчився ... не поганий город ... звичайно не без виключень, але ...

6. Shlyxtich Zosuly

Shlyxtich Zosuly миється в бані

Будьте так добры намекнуть более конкретные сведения о "ГОЛОДНЫХ БУНТАХ НА УРАЛЕ".. распространю во многих сетях и форумах, благо возможности есть.

Что до остального, ругаться не буду, но форум это интернетовский, то бишь общий.В Правилах не указано что я должен прыгать при лозунге-" Героям Слава".

7. Полковник

Полковник миється в бані

Другого не имею.
    Но ещё я умею квадратные метры умножать на, пусть, для Вас, на 6 человек.

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ми тут всі не без виключень
    тільки чомусь одне, нікому не потрібне виключення чомусь при владі....

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Крім добродіїв допи і гєпи??? Щось не чув про розумних. Крім тих двох, звичайно.:haha:

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

лучше литры умножайте....

• Подобається Подобається x 3
  11. artobstrel

шановні я розумію що правідний гнів клокоче, але може для новачків хфоруму якийсь лайт варіант "посвячення" використовувати? ну там ось Хуліган, Карабін, або дівчата наші будуть дулі крутити, а то відразу Борисе і Педро, ще Ромко у не гуморі долучити і - амба ... людина за пів години крім кгбшним тролем та допогєєвскім засланцем (бо то вже сталося) у "клітя савєцькі чоловєкі, хптьфу ненавджу" потрапить ...
    :))) :))) :)))

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А хто там нормальний?
    Складається враження, що всюдибувця Порошенка спеціально підсовують народу, як альтернативу триголовим і Янику. Сьогодні тройка назвала єдиного кандидата? А чо, не скажете?

13. artobstrel

це закономірно, це або імунна реакція всесвіту або Бог карає: "наших" за те що обрали - дебіла, а "ваших" - за те що нікого не придумали кращенького за "нашого" дебіла .... )

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ----------

та і не хай, бо насправді важливо не те хто буде керувати а те як він врахує сьогоднішні уроки ...

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не "прыгать", а "спрыгнуть".
    Та сама брехня по другому колу?
    Поняти тільки одне - країна росія є ворогом номер один, готує плани чергової окупації. Тому цікавим носам, які сунуться під наш наш паркан, є ризик отримати лопатою.

Цікаво, до кого далі причепиться цей "цікавий ніс"?

15. Shlyxtich Zosuly

[MP3][/MP3]
    Миллион это слоем в три метра плотно утрамбованных, иначе математика лженаука:))) ну да не в этом суть.
    Сломать власть физическим, то бишь силовым противостоянием возможно только в случае полной неадекватности действующей власти.
    В реальности, если тот же Янык почувствует что чтото не так, то разогнать даже миллионную толпу непрофессионалов может обычный полк ВДВ. есть в психологии такое понятие как эффект толпы.. достаточно начать стрельбу и остальной миллион ломанется сметая и давя друг друга.
    Не желаю Вам этого никогда, даже увидеть.. зрелище честно скажу неприятное.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Боря, може хватить за всіх розписуватись? Розумію, криза віку, зниження рівня тестостерону, те, се, але віщайте не іменем України, віс свого... Якши?

17. Boris_Kiev

Шо, майбутніх стукачів відряджають подивитися на навчання десантників? Чи расєйські ВДВ вже вудять рибку за парканом Міжгір"я?
    Пугало квазібілоруське, їх лякай, а нас не треба.

18. Shlyxtich Zosuly

На девушек согласен..
    Если чо, то в начале февраля во Львове буду..:give_rose:

19. artobstrel

чего? правда дохренища, миллион - это англичанский спутник посчитал (хотя могут и брехать) но смысл прежний - и правда дофига народу, и многие лоялные режиму ( насколько позволяет здравомыслие) тогда готовы были противостоять в какой то форме ... разумеется сегодняшний майдан это не тот, но при проявлении быковства со стороны власти может вернутся - тот .. кста вот хфотка ...

---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

ага еще скажите где - гранату кинут )

• Подобається Подобається x 4
  20. Boris_Kiev

Васю, поки Ви сидите на печі, я деякі совї повноваження делегував більш молодим і гарячим, а деяку роботу виконую сам. Без нот. Чисто імпровізаційно.

Прийміть мої співчуття.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)