Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 2
  3. Yurko NOTOCO

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Скажіть, і чого ви всією отарою так любите зразу з"їдати і чмирити новачків, які не вписуються в наше "розумне" та таке "вибране" шляхетне хворумне товариство?!
    Морозить звичайно, але хлоп не дурний,це ж видно. Почекайте трохи, дасть ся чути потім, з чим його їсти.

5. Shlyxtich Zosuly

Shlyxtich Zosuly миється в бані

Вам у Львові перевірити це (принаймні у Раві Русою) не проблема.
    Медсанбат був біля стадіону, на третьому поверсі розміщувалися призовники, між медсанбат і парком був басейн (міський) де ми із задоволенням плавали. Якщо чесно, то службу згадую прекрасно.

6. Yurko NOTOCO

Пане шляхтич...що напевно від шлях!
    Ми тут всі поперестрашувані НКВД,КГБ,СБУ,Москвою і Лукашенством також,так що не дивуйтесь!
    А як ставитесь до українських націоналістів ...і до Свободи,чи то до Батьківщини,Удару?
    Говоріть просто,по народному...так,як галичани люблять,та й білорусам це напевно притаманно також!

• Подобається Подобається x 1
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Останнє редагування модератором: 8 січ 2014
  8. Shlyxtich Zosuly

Націоналізм не люблю, ні в якому вигляді. Історія надто багато прикладів мала щоб націоналізм засунути якнайглибше.
    Національна ідентичність це зовсім інше.
    Мої діти знають Беларуский мову і знають свою історію.
    І можу пратіческі стовідсотково сказати що передадуть її своїм дітям.

Але від общеглобалізма це в кожному разі не врятує ..

Зоть галичан хоч білорусів

9. Yurko NOTOCO

Пойняв!
    Привіт Лукашенку і Путіну!
    Жаль що ви до нас на такий короткий час !:preved:

• Подобається Подобається x 3
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мені простіше написати Mr Roger E., Weybridge.
    У тій фірмі дуже "люблять" Росію і росіян.
    Облиште цей тролльський прийом - вивертати себе навиворіт - кому то цікаво? То ви кидаєтеся в один бік, удаючи із себе "експерта", то прикидаєтеся невинним малям. Але вуха Кремля так і лізуть.
    Повторюю - все що люди хотіли Вам сказати - вже сказали. Нєфік намагалися закидати ще якісь іржаві гачки. Рибки більше не буде, тож можете забирати свої вудки і їхати до рибного ринку в містечку Градизьк. Хоч не буде соромно повертатися додому під шансон Віллі Токарєва "Ех, хвост, чешуя, нє поймал я нічего!"

• Подобається Подобається x 3
  11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Путінчеги викинули гроші в Одесі надурно. Ги-ги. Як завжди.
    Кличку - респект!

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

«Украинцы не понимают, с чем они имеют дело. Против чего борются»

Миллионной корпорации КГБ можно противопоставить только многомиллионную же организацию. Способную организовывать стачки, общенациональные страйки. Способную наказывать конкретных бандюков, судей, прокуроров, ментов.

А такой организации и близко нет. Между миллионным Майданом и такой организацией – пропасть.

То, что написано ниже, это не статья, это рассуждения, наброски и приглашение к дискуссии.

Вот эти споры - единый или не единый, они выдают наивность украинцев с головой. Ну какая, прости Господи, разница, будет Кличко единым или нет. Ну не Кличко ведь будет систему ломать. Ну вот снимут единого Кличко с выборов, или сфальсифицируют результат. Или разгонят Майдан после праздников - вот что вы, украинцы противопоставите банде?

Неполитический танцующий Майдан? Было уже. Политический Майдан? Тоже было. Не помогло. Может штурм администрации или Межигорья? Не наигрались еще с тракторами и цепями? Технически для бандитской власти разогнать миллион человек на Майдане не является проблемой. Никакие баррикады вас не спасут. Вот достаточно беркут вооружить сапёрными лопатками вместо резинок, расставить несколько десятков снайперов на крышах и за полчаса на Майдане не останется ни одного протестующего.

Вспомните как в Узбекистане было, выкатили несколько БТР и без предупреждения расстреляли людей из пулемётов. И Каримов очень уверенно себя чувствует, санкции его не беспокоят. А Лукашенко и без БТР за семь минут разогнал 50 тысяч человек. Тоже вот там наивные были. С шариками против ОМОНа вышли. Мирно.

Не Беркут, не Партия Регионов и не Янукович против украинцев. Если б так просто, то миллион на Майдане уже смёл бы этих людей.

Против украинцев - кагебешная корпорация, пронизывающая страну сверху донизу. Вот у нас статья была про Медведчука, агентурная кличка Соколовский. Вот его сорок лет назад завербовало КГБ и потом всю жизнь вело. Сколько у него должностей всяких было, докторская диссертация, награды - всё это благодаря КГБ. Это человек системы. И штука в том, что во власти других нет.

Вот каждый, в том числе Янукович, это люди завербованные КГБ, ведомые КГБ. Не народ выбрал Януковича и Лукашенку в президенты. Корпорация назначила их президентами. И всё их окружение, правительство, вся вот эта Партия Регионов, все коммунисты - это люди системы. Все судьи, все прокуроры, все ментовские начальники, СБУ в Украине, КГБ в Беларуси - это гигантская преступная группировка, захватившая власть в далёком семнадцатом году и само государство сделавшая орудием своих преступлений.

13. Shlyxtich Zosuly

Не понял, Ви вважаєте мене прихильником чеченських сепаратистів? Повірте це не так. Ніякої сепаратизм не люблю в принципі.
    Як казав один відомий медійний магнат-"Якщо Вам не подобається мій канал-у Вас є прекрасна можливість переключити його на інший"
    Перефразовуючи, якщо Ви не хочете зі мною спілкуватися-можете мене ігнорувати. Інтернет він загальний, а не Ваш особисто.
    Буду спілкуватись з тими кому цікаво. Або піду, якщо тут маленький міжсобойчик не має на увазі іншого відмінного від мейстріма думки.
    Форумы созданы для обмена мнениями, а не для толкания лозунгов...

З Повагою

14. Boris_Kiev

Я вважаю Вас примітивним 3,14...болом, який пише з айпі недружньої і нецивілізованої країни. Для порадників з нецивілізованих країн у нас встановлена квота. Дочекайтеся своєї черги після Руанди.
    Многа букафф і мало змісту. Чому кожний троль вважає себе якимось винятковим? Ви - примітив, і не таких бачили і банили.

Без поваги.

• Подобається Подобається x 5
  15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ви шо, боронь Боже... ви звичайний кацапський троль....

• Подобається Подобається x 5
  16. Boris_Kiev

Спілкуватися не хочу, але ігнорувати не буду.
    Я попередив, що не дав Вам спокою. І не буду давати - на тій межі, за якою йде "червона картка".
    Моя "спеціалізація" часів совка - дискредитація комуністів, апаратників, чиновників і внутрішньої кухні ЗМІ. 19 років стажу на телебаченні. :)
    Отакі справи, малята.

Агов, форумляни!
    КОМУ ЦІКАВО?
    Лише 8 січня - квитки у перші ряди партеру - безкоштовно!
    Записуймося у чергу!

• Подобається Подобається x 4
  17. Shlyxtich Zosuly

Пізно вже, пора під бочок до дружини ..
    На останок скажу що його обстоюють Вами загальнодемократичні цінності увазі в першу чергу толерантність до інакомислення. ТОЛЕРАНТНІСТЬ, а не неприйняття і гнобленія.
    Схоже ви до Європи зі своїм статутом йдете, ... не зрозуміють ..
    До зустрічі, може бути ще побачимось.

У будь-якому випадку з повагою, оскільки будь-яка думка для мене особисто цінно.

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якщо ви вважаєте намагання Ічкерії вийти зі складу ублюдочної смердячої імперії сепаратизмом,то з вами все ясно.
    Лижіть далі вонючу путінську задницю і не пхайтесь між нормальних людей.
    Тьфу.
    Без поваги.

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ----------

В Європі живуть горді люди.
    Які б не тернпіли ані вашого смердячого вождя пуцькіна,ані його підстилку - януковича.

19. Boris_Kiev

Як це під бочок? А "родіна в опасності"?
    До свіданья, наш ласковий Мі-іша..."

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

хдє? в Бєларусі? в расєї?
    не смішіть мою дупу, вона і так смішна.....
    і ваапщє, тавагищ, кажись ви форумом апшиблісь....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)