Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

Я не є прихильником Свободи.
    Але стаnтя явно заказна.(нмхд)
    Таких випадків, якщо правда, не повинно бути, але надіюсь що хтось ну хоча б з інету спростує цій наклеп.
    Майдан-це сьогодні більш для нації ніж газ, нафта чи металургія.
    НМХД його ( майдан ) треба оберігати від бруду.
    Ми ж не медведчуки.

• Подобається Подобається x 3
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

Від наклепів треба оберігати, а від бруду треба позбавлятися, причому нещадно. Бо ложка дьогтю, як відомо, псує бочку меду.

• Подобається Подобається x 2
  3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ой...я Вам можу на-пальцях перечислити всіх тих,хто так думає в Дрогобичі,як Ви...
    Мусите згодитись що галичани,то не свободіці і не безмозглі зомбі,як ви си гадаєте,а...добре думаючі про те,що ви,отакі,собі в голівоньці думаєте!
    Ну не можна ж бути таким "далекоглядним з далеко йдучими плянами"...
    Згадайте Німеччину 1930-х і подібнеє,що може бути там завтра,яке в головах у закомуфльовано ще поки-що бідніючих щогодини і починаючих денервуватись,як і свободівці людей!
    Брехати,обіцяти можна...до-пори,до-часу! Ну там до виборів Європарламенту,Президентів,або і Канцлерів...типу Шикльгрубера!
    А Меркель до-речі шось-там в дупі зламала'си...теперки хоріє кобіта,як і Тимошенко,подружка!
    Побачимо...Все побачимо і почуємо!
    І про Свободу,і про Фаріон з Русланою,і про Ізраїль,в про Меркель та ЄС також!
    Ще так не було,щоб якось не було!
    Головне,не тре когось мати за дурня повного...як то деякі тут "Свободу"!
    Честь маю! :hi:

4. Gron

Gron тафгай

Ще раз розжовую.
    Бруд - повинен мати докази.
    Є - викладаємо.
    Є сумніви, шукаєм інфу.
    А так - медведчуки.
    Да і ще, якщо увімкнути просту логіку, які такі гроші крутяться на Майдані, щоб іх красти депутатові ?
    У нього що інших можливостей немає ?

5. kym

kym Well-Known Member

мова про те що ми завжди чомусь своїх бємо більше ніж ворогів. я не є ярим прихильником Свободи.... туди налізло всякого гів.... так само як в кожну іншу партію, але давайте спочатку регіони а потім з іншими розберемся.

• Подобається Подобається x 4
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ведмедів ми ніколи не любили. Ні чужих, ні своїх. Чужих зрозуміло чому. А своїх не любили трикратно. За зраду, що завжди в світі вважалася найтяжчим гріхом. За те, що запродали нас в рабство чужинцям. І ще більше за те, що, вислуговуючись перед чужинцями, прагнучи за всяку ціну догодити .та запевнити їх у своїй уже й не ведмежій, а собачій вірності, вони тяжче знущалися з нас, ніж чужинці. Тому й при найменшій нагоді своїх Ведмедиків ми вішали першими. З Шевченковим презирством на устах: "Раби, підножки, грязь Москви, варшавське сміття...".

Арсен Паламар

• Подобається Подобається x 1
  7. Shlyxtich Zosuly

Shlyxtich Zosuly миється в бані

Доброго часу доби!
    Заздалегідь прошу вибачення за мій український , він мені не рідний. Також прошу вибачення що втручаюся в обужденіе не є Громадянином України . Але все ж оскільки я Беларус , а наші народи досить близькі , та й деяка власності в Україні є сподіваюся ссанимі ганчірками не гонитва .

Ви говорите , що цілком можливо перервати зв'язки з РФ і закуповувати все на Заході. Перше цілком реально , а от для
    другий необхідні кошти на що все це купувати.
    давайте подивимося структуру експорту України
    В ЄС Україна поставляє в основному метали першого і другого переділу , харчова сировина ( ріпак , олія рослинна , кукурудзу пшеницю (обмеження в 1 мільйон тонн на рік) ) , мінеральна сировина .. ці три позиції складають більше 80 % від загального експорту до ЄС. Високотехнологічна продукція становить близько 6 %. Українську продукцію високого переділу в Європі не чекають. Як сказав один дуже відомий поляк колишній на Майдані - " Україна житниця , от нехай продовольством і займається , а автомобілі з Польщі завеземо " .
    У країни ТС Україна поставляє на 60 % високотехнологічну продукцію та готові харчові продукти тобто ті товари які не цікаві на ринку ЄС.
    У разі підписання асоціації практично весь експорт до країн ТС автоматично стає планово- збитковим за рахунок підвищення ставок ввізних мит до країн ТС до рівня передбаченого ВТО. По суті це означає , що експорт України просяде на 20-30% з відповідним закриттям збиткових і не потрібних в даному випадку підприємств , і втратою роботи практично для всього південного сходу країни. Грошей щоб закупити те що зараз закуповується в Росії просто не буде. Навіть більше , їх не буде ні на що. ЄС як Ви самі знаєте абсолютно чітко заявили що компенсувати втрати України не будуть.
    Чи варто це зниження цін на старі авто ? Ну це вам судити.

Взагалі Майдан як засіб вираження народної волі дивний. Але тільки тоді коли мета ясна і зрозуміла . Інакше бунт безглуздий і нещадний . Поки видно тільки що мета скинути Яника . Ну прибрали ( під сильним питанням , оскільки видно що Яник на це просто начхати . Як на комара .. дзижчить , неприємно , але прихлопнуть просто лінь ) , а далі що? Переформатувати всю систему влади з люстрацією всіх хто до влади тим чи іншим боком? Самі як вважаєте населення України на це готове і згідно ? Звідки візьмуться мільйон чесних і непідкупних управлінців та правоохоронців ? З неба спустяться ? Влада в будь-якому Державі по суті вираз менталітету народу. Хабарі будуть брати доти поки їх будуть давати. Це в жодному разі . Коррубція від зміни верхівки влади нікуди не дінеться , до тих пір поки не поміняється менталітет переважної маси населення , а він повірте змінюється дуже повільно. І не
    на Майдані. Тільки повільна робота починаючи з пелюшок. Ви цю роботу бачите? Не проти когось , а у творення ? Я особисто не бачу.
    Вступити до ЄС? а туди хтось кличе ? Я був би дуже радий , якби Україна стала членом ЄС , так - само як і моя улюблена Білорусь , але нажаль не вас, не нас там ні хто не чекає і не запрошує.
    Договір про асоціацію та членство в ЄС зовсім різні речі. Приклад Туреччини з 50 річної асоціацією дуже наочний. Все керівництво ЄС прямо і недвозначно сказало що навіть мріяти про членство не можна.
    Не можна навіть мріяти про безвізовий в'їзд .

Тоді де та реальна і зрозуміла мета Майдану?

З Повагою Шляхтич Зосуля .

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Розумію,що на Півдні і Сході ще багато тих,хто ниє за смердячою совєцькою помийною ямою.
    Вони й вибрали ссученого педераста,бо він відповідає їх ідеалу лідера.
    Надивились на тих скотів,коли їх пригнали,як останню худобу в Маріїнський парк.
    Розумію,там і люди є,не лише ті,хто підтрнимує ссучену сволоту,але їх мало.
    А решта тупо не розуміють,скоти,як можна протестувакти проти їх боха.
    Тьфу.

Ваш Азіров з рештогю підстилок пуцькіна ще не таку туфту жене.

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Для тих, хто захоплюється нашою опозицією, "бо в нас кращої нема".

Валерій Дротенко

Чудовий виклад - цей чолов'яга made my day сьогодні.
    Зверніть увагу - гОпозиція тут трактується лише як один із невелечких центриків кристалізації і, тоді, як тиск з боку влади на громадськість примушує розрізнені ініціативи об'єднуватися, "підсирання" опозицією і її спроби "мочити" об'єднання громадськості (що зараз бачимо з ГРМом), сприяє остаточному відторгненню і випльовуванню гОпозиції з цього клубка кристалізації.
    Як і більш очевидною стає мета гОпозиції - перебрати на себе центр тієї "кристалізації", виступити від його імені і домовитися з владою (себто, повтор сценарію 2004-2005р.), отримавши усі "положені" за то бонуси (у мене підозра, що саме "бонуси" їх і цікавлять).
    Але, після "2004" неминуче наступить "болото" 2005-2009рр. - і ті, хто стоять на Майдані, чи уболіває за нього, не настільки безпам'ятні, щоб погодитися на повтор того "болота". Хіба що їх усіх перестріляють абощо...

http://www.youtube.com/watch?v=Qkphe8QHKIo

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Shlyxtich Zosuly
    По-перше я би порадив Вам писати російською, це дозволено правилами. Бо продертись через Ваш програмний транслятор "рос-англ-укр" без півлітри важко.
    По-друге: отаких "плакальщиків" як Ви, ми достатньо наслухалися.
    Ось Вам проста задачка: серед кущів і болот є асфальтована дорога. Як Вам захочеться поїхати - вздовж дороги, асфальтом чи впоперек болотом?
    Друга задачка: припустімо, Ви молдованин. З одного боку є Румунія - нехай не крута країна, але член ЄС і НАТО. З іншого боку - галіме Подністров"я. Куди пішли молдовани? І чому?

Ви можете писати про спорідненість МОВ (языков) українців, білорусів та інших. На цьому схожіть закінчується. Металітет і генетична пам"ять у нас - свої. Українці николи не визнавали призначеного царя, хана, гауляйтера. Тільки відкрите, усією громадою, публічне обрання старшин усіх рівнів.
    Не сподобається - переобрати, а то й вигнати з громади.
    Майдан в першу чергу - пробудження цієї генетичної пам"яті, наука самоорганізації, повернення почуття громадськості, власної гідності (гражданственности и человеческого достоинства). Подобається - вчіться, беріть приклад. Але не повчайте. Ми білорусів не повчаємо, оскільки нас не просять цього робити.

• Подобається Подобається x 11
  11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Чєво?

А чого ви там, в Москві, так турбуєтесь?

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це питання до Росії. Це про них сказане і історія цей постулат постійно підтверджує. У нас мирний протест.

То Вам погано видно. Скинути янека і поставити іншого - це ми вже пройшли 9 років тому. Народ стоїть за глобальну зміну правил гри і переформотування системи.

Це ми кличемо Европу і це найголовніше. Европа повинна бути у голові більшості суспільства і тоді все стане на свої місця.

Туреччина - один із найсильніших гравців свого реґіону. Там все і так непогано.

Власне, мета - зламати совок і побудувати людські умови життя. Через це вся Східна Европа пройшла. І на вас це чекає рано чи пізно. Краще б раніше, бо Білорусь того варта.

---------- Додано в 10:44 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

Борисе, це, безумовно, так. Але ж, білоруси - нащадки Великого Князівства Литовського, вони ніколи не були під Ордою. Вони, правда, не мали досвіду козацької вольниці і спротиву і москалі кілька разів винищували половину білоруського населення. Але, в них теж є Західна Білорусь, як і в нас Західна Україна. І вони, навіть, мали свій спротив, чимсь схожий на УПА. Значно менш потужний, але все одно він був. Навіть на Хрущова замах організовували. Виходячи з цього всього не можу знайти для себе відповідь, чому вони такі покорні зараз?
    Вибачте за оффтоп.

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

Мацква???? А, ну все ясно. ФСБ турбується про Львівський форум.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вроді все правильно ізлагає, от тільки найбільша проблема суспільства, а тому числі і партії Регіонів це Янукович і сама Партія Регіонів))) Як тільки ця проблема буде вирішена люди розійдуться...

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я би міг із ним посперечатись, і досить серйозно...
    Єдине, в чому він правий, це в тлумаченні першого графіка - відношенні невдоволення до тиску влади. Все інше притягнуто за вуха.

15. Shlyxtich Zosuly

Shlyxtich Zosuly миється в бані

Спасибо, если не запрещено правилами то мне конечно проще писать на одном из трех языков которые я знаю- Английском, Беларуском или русском.
    Давайте по порядку
    1. Если пользоватся Вашей аналогией , то прямая и даже асфальтированная дорога может вести не только в Рай Земной, но и в тюрьму или вообще оборваться гдето посередь болота. Переходя на обычной язык повторю еще раз- не Украину ни мою Беларусь в ЕС никто не приглашает. Сама суть ассоциации не сближение стран, а банальное расширение и захват рынка. Альтруистов на белом свете повывелось за последнее время и тащить за шкирку( вкладываться в развитие) на вас ни нас Европа не будет. У нее своих проблем достаточно. Так что Ваша дорога идет не в ЕС, а упирается в закрытые наглухо ворота, у которых стоять можно до посинения.
    2. Представить конечно можно все что угодно..Пример Молдавии не в кассу, одна из самых нищих стран в Европе, как не было у нее промышленности видной невооруженным глазом, так нет и не будет. Подписывать или не подписывать ей без разницы, рано или поздно она все равно за исключением Приднестровья станет частью Румынии.
    Давайте лучше возьмем в пример Болгарию, которая до ЕС имела вполне неплохую промышленность и развитое сельское хозяйство, а теперь практически полное отсутствие и того и другого. Ради интереса посмотрите что теперь Болгария даже Болгарский перец импортирует из Голландии , поскольку ЕС квоты на сельхоз продукцию устанавливает совсем не по принципу честности. Средняя ЗП в Болгарии 410 евро.. это между прочим страна член ЕС. Средняя ЗП в Румынии 518 евро.
    Вы думаете что ради Украины ЕС пойдет на какие-то уступки и инвестирует не в страну ЕС 100500 охулиардов для выведения ЗП на уровень Голландии? Вы текст об ассоциации читали? особенно приложения к нему? я признаюсь читал и изучал. Куча ограничений на экспорт Украинской продукции и практически отсутствие ограничений на импорт Европейской. А также совершенное отсутствие обязательств по реальным инвестициям.
    3. Вы часом Украину с Новгородом Великим или Запорожской сечью во времена "Дикого Поля" не спутали? Вече и прочие прелести демократии только там среди восточных славян и было, до тех пор пока Ванька четвертый не изничтожил.
    Ни Галице- Волынское ни Киевское ни другое княжество на Территории Украины( впрочем как и Беларуси и Руси) пока самостоятельными были
    самостоятельно владык не избирали, а потом что в черте ВКЛ, что в Речи Посполитой, что В РИ. Простите, история мой конек, но наверное не здесь об этом рассуждать... наверняка есть тема на форуме соответствующая.. если есть желание давайте там продолжим.

Ну и последнее.
    Если Вы считаете что я поучаю, то сильно ошибаетесь.
    Чтобы было понятно, я всегда выступал и выступаю за независимость Беларуси и Украины от России. По крайней мере до тех пор пока не сменится имперский менталитет как руководства так и населения в России. Но это не значит что нужно без головы бросаться кудато еще не просчитав последствия. Цель и у Вас и у нас одинаковая- Евросоюз, но только на выгодных всем условиях. Ассоциация в том виде что есть сейчас невыгодна в принципе. И будь такое в Беларуси я бы первый воспротивился, хотя не терплю Луку всеми фибрами души.

Самоорганизация это прекрасно, когда поддерживается большинством населения и влечет за собой цель реального улучшения жизни. Пока цели не вижу, по этому и спрашиваю - какая конечная цель Майдана?

---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ----------

Москва в IP це адреса проксі Білайну з якого я виходжу в мережу. У реальності я в Тульській області близько Олексин, де втікши від Луки організував своє господарство.
    Цікаво, тому що те що відбувається у вас рано чи пізно буде і у нас. А вчиться не наступати на граблі краще на чужих помилках.

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Совершенно некорректные сравнения. Приведите цифры ЗП Болгарии до вступления в ЕС.
    А она была в разы ниже. Как и ВВП. И безработица сократилась на треть.
    Как и все остальное не выдерживает никакой критики.

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Shlyxtich Zosuly
    Copy-Paste тут не уважают. Хоть бы один незаезженный аргумент привели. Хватит с нас троллей российских, троллей местных, путина, медведчука. Беларусы тут бывали, но совсем не такие зомби как Вы (хотите показаться).
    Вы знаете такое польское слово "инвазия" (вторжение)?
    У нас это слово употребляют медики - "глистная инвазия".
    Украина последние годы оккупирована именно глистами (или если угодно - земляными червями), которые только жрут чужое и срут в чужих ареалах. И за ними стоит гнуснейшее на земном шаре государство - правопреемник совка. Ваша раша.
    Конечная цель Майдана - избавить Украину от глистной инвазии. Если свои доктора не тянут - попросим европейских.
    Запомните: расслоение нашего общества проходит не по признаку Запад-восток, не по признаку языка, а по признаку "Граждане vs совки".
    Вы не поняли что я написал про украинский менталитет. Садитесь за учебники и не утомляйте нас тысячу раз перечитанной нами херней.
    Ваша политическая незрелость тянет только на уровень сельского ПТУ.

Доложите куратору про провал задания. Через прокси Билайна. :)

• Подобається Подобається x 8
  18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Кому невигідна? Росії? Нас то не бентежить.
    Ви ж не читали умов асоціації. Навіщо повторюєте за кісєльовими? Нам це не цікаво.
    І головне, що ми в Европу йдемо не за кАлбасой, а перш за все за християнськими цінностями, яких у вашій Росії нема і не скоро з"являться.

19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Так і є! Регіоналка = фашистка. :bad:

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якийсь двіж під МОЗ чи МЗС...вродія як народ всередину вірвався...шось про водомети казали (чув краєм вуха на громадському) хто в курсі?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)