Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

от штурмгевера не откажусь ... а а про рейдерство и т.д. оно и не прекращалось с приходом вашего горячо любимого Виктора Андреевича, извинятся не буду, не вижу за что ...
    мллл ... да ну чтож Президент у нас как был у американцев, ждем дальнейших сходств ... :)

2. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я івриту не знаю, тому не в курсі. Просіть Бориса глянути, якщо так цікаво.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Борис Колєсніков, гадаю знає...Не кажу вже про Ганю Герман.:)

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  7. nastinka

nastinka відсутня

та я вже мовчу..в мене біля роботи регулярно ріжуть ввечері співробітниць..
    недно дівчинку чи то порізали, чи то побили....
    я взагалі тепер боюсь ввечері ходити біля роботи..а вийти ж з неї треба....

8. PraV

PraV Well-Known Member

После инаугурации?

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Щоб не казали, що нічо не трафляє.

На території Новосанжарського району Полтавської області, на автодорозі Полтава - Кременчук, невідомі розстріляли джип.
    Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам повідомив начальник ЦГЗ ГУ МВС України в Полтавській області Юрій СУЛАЄВ.
    За його словами, водія автомобіля поранено в ногу. «Він звернувся до лікарні в Полтаві. Для нього це була найближча лікарня», - сказав Ю.СУЛАЄВ.
    За фактом тілесного ушкодження порушено кримінальну справу за ст. 121 Кримінального кодексу України.

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

Щукайте чоловіка. Справжнього, не такого боягуза-яйцемішень, як самі знаєте хто.

-------------
    Ера Януковича: російської мови в ефірі українських телеканалів стало більше

Останнє редагування: 3 бер 2010
  10. Гена Букин

А, что кто-то говорил, что мол все... никого убивать не будут в связ с избранием Яныка?:scratch_one-s_head:
    Ууу как за 5 дней правления все резко изменилось.о_О

11. Дай Боже, щоб усе було добре.
    Ніяких змін поки що не помітила. А, стипендію на 100 гривень підняли.

12. UDALA

UDALA Well-Known Member

Нигде в мире такого идиотизма нет.
    И на Украине наконец то от этого избавились , пока люди совсем нас не засмеяли.

13. syavych

syavych копач

Ідіотизмом були дії тодішнього керівництва, а не вшанування мільйонів смертей...

• Подобається Подобається x 2
  14. HitGirl

HitGirl Member

Эра Януковича.
    Свобода слова в Донбассе)
    Вот главная страница моего провайдера
    http://hl.ua/

И точно такие же биг-борды растыкали по городу.
    Теперь можно по ним учить своих детей читать))

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

На каком языке думают, на том и говорят. И пишут. Я, конечно, имел в виду не язык Пушкина и Тургенева... :haha:

http://www.youtube.com/watch?v=CqfFIwWUkx0

16. Гена Букин

Помню в эру Ющенка были то ж прикольные плакатики от евросети них... себе только людям

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

18. ricardo

ricardo Well-Known Member

для тих, кого "Тому що лідер" обізвав казлами. А останні чомусь радувались.

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Лідер партії «Сильна Україна» Сергій Тігіпко називає політичним рейдерством спроби змінити конституційний порядок формування парламентської коаліції.
    «Це буде колосальна помилка і Віктора Януковича, якщо він підпише такий закон, і більшості, і ПР, якщо вони підуть на це, тому що це пряме порушення Конституції»,
    «Ні одна чесна людина не підтримає таку владу, це означає, що ніяких реальних змін не вдасться зробити. Для реформ потрібна підтримка громадськості, а якщо вони (політики) підуть на це, то одразу втратять підтримку Заходу, західних інвесторів, я говорю про МВФ, Світовий банк, і тоді ми матиме слабку гривню та інші наслідки», - наголосив Тігіпко.
    За його словами, вихід з ситуації – дострокові парламентські вибори і новий парламент, який створить легітимну коаліцію і не боятиметься робити непопулярні реформи.
    Він припустив, що новий уряд буде складатися з адміністраторів, а не реформаторів. «Це такий радянський тип уряду, який результатів не дасть», - переконаний Тігіпко.

Совок повертається.

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А цукерка була так близько... Перед носом помахали, для вигляду порипався, а тут бац... Народ Йулю несхтів... Думав зараз з регіоналами перетре і опа - в кращому випадку прем"єр, в гіршому - буде прошеним... А і тут не зрослось... А так хтілось. І знову тої-самої... Бла-бла-бла...

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)