Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Papayans

Papayans Well-Known Member

А що трапилось в Криму? Банки позакривалися? Маршрутки й тролейбуси зупинилися? Весь приватний сектор страйкує і бідним туристам ніде зупиниться?
    Що там такого цікавого відбувається? Прийшли донецькі і захоплюють приватний сектор? Пляжі?

• Подобається Подобається x 1
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Та ви самі і відповіли:

• Подобається Подобається x 5
  3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А хто повірив?
    овощ.jpg

• Подобається Подобається x 6
  4. Мікі

Мікі Well-Known Member

Прекрасно знають, що робити. Взяти нові кредити МВФ, щоби їх розібрати між собою, хапануть землю та залишки держмайна і обов'язково "виграти" геть всі наступні вибори, аби продовжити свою сладкую жизнь. І з огляду на те, що пасічник за п'ять років не спромігся (безумовно, не випадково) замінити склад виборчих комісій, особливо на Сході та Півдні, це регіоналам вдасться зробити лєгчайше...
    Мені з терикону все видно:haha:

• Подобається Подобається x 7
  5. Papayans

Як співав Володимир Висоцький:
    Так і в мене питання, де стільки донецьких набралося, що б відібрати весь бізнес в Криму.
    Був у минулому році не далеко від Судака, Татар бачив, Кримчан бачив, Донецького жодного, Через тиждень приятель їде на Азовське море, распрошу у нього, про данецкіх.

---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

Я перепрошую, а що МВФ дає кредити кому попало і не стежить за їх витрачанням?
    Три роки тому, я брав кредит, банк з мене купу паперів запросив і кожен місяць перевіряв витрата про кредит і регулярність проплати погашення кредитів.
    За що так "любить" МВФ Януковича?

• Подобається Подобається x 2
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

І не тільки в Криму. Не переймайтеся. За кількістю ми не постоїмо. Ми сама густонаселена область. Кузніца кадров. Ви про це вперше чуєте.
    І не обов'язково тільки відбирати. Усякого роду рекет ніхто не відміняв.

Вони повинні були там працювати на плантаціях?

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

МВФ любить усіх на місті Януковича. Коли Ви станете премьер-министром Таїланду, МВФ теж Вас полюбить за умови, що будете виконувати усі його вимоги... А, до того, нафіга Вам треба знати про зайве, та ще в іншій країні?.. Ви ж, вроді, вже й не мальчік, шоб таким цікавитись:haha:

• Подобається Подобається x 2
  8. Papayans

А розумію, що можна отобрать.Однако ж на відібраному бізнесі необхідно працювати, а це зв'язки з постачальниками, споживачами та інші тонкощі ведення кожного бізнеса.Не невже в Донецьку є стільки фахівців різного профілю бачення бізнесу? Якщо вони такі розумні, чому в самому Донецьку не розвивають свої бізнесу?
    Чому працювати на лантаціях? Можуть і відпочивати наприклад.
    І до чого Ваш це питання?

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  10. Papayans

Цікава Ваша думка.Я громадянин України і зараз перебуваю на Україне, чому я не повинен інтересоватся справами Україні?
    И що? МВФ погана організація, яка дає гроші на право і на ліво?
    МВФ отакий данецкій погонич гімалайських корів, якому все по фіг?

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

13. Papayans

Вам показати паспорт?

14. kym

kym Well-Known Member

Хе.... так в тім то і справа що створити бізнес і відібрати бізнес це зовсім різні речі ... щоб створити треба мозги мати.... щоб відібрати - треба кулаки мати. Що донецькі створили....- а фактично нічого - взяли все советське забрали і мають. Заробили трохи грошей і побудували пивний завод і кондитерську фабрику. Скільки нових шахт відкрили.... скільки нових заводів побудували ....скільки нових хай- тек лабораторій заснували..... по факту ні одної одиниці.
    Якщо ви думаєте що простий шахтар з донецька буде в криму бізнес забирати - ну то думайте..... Донецькі тепер сидять в Києві і звідтам все забирають

15. Papayans

Хіба в Донецьку до цих пір проводять напіврозвалені цегла та льодяники в коробочках? Немає ніяких нових виробництв кондитерських або металовиробів? І хто то все це радянське лайно купує?
    Як же вони там конкурують із Заходом?

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я так розумію, що декому Є чим пишатись, чимось створеним, на відміну від Донеччан...:mocking:

17. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А чим донецький зовні відрізняється від кримського? Я знаю декілька розбагатілих донеччан, що ще на початку 2000-х купили нерухомість в Криму...Думаю, що більшість директорів організацій, фірм і заводів має там свою нерухомість...Кримчани їм не конкуренти, своїм баблом донецьких не перешибуть...
    Переїздить сюди, будете перебувати в душевній гармонії...Навкруги одні созідатєлі...;)

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я тут буду місіонерствувати... На самому важкії ділянці Українского фронту. А може Ви сюди, для підкріплення? Бо нацюки тут ніц не справуютьсі... Місцевим мізки вже не прополощеш всяким нацюковсько-свідомітським мотлохом. Може Ви зможете якось реанімувати нацюкізм на заході України... :))) Тільки боюсь Ви будете ду-у-ужже розчаровані відсутність загальої національно-ідейності а-ля Бандера&Со.

19. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

І це нормально...Я теж такий...А пасіонарії є завжди в меншості, і поки все тихо-мирно над ними посміюваються...Їх час приходить тоді, коли вже треба лізти на барикади...От тоді вони постають на чолі натовпу...
    То Ви на себе таку обітницю наложили, паладіне Ви наш? Чи Ваш орден "Свиного рила" наклав на Вас такий тягар?;)

• Подобається Подобається x 4
  20. kym

kym Well-Known Member

Ви свою ексклюзивність тримайте в себе на кухні і не розписуйтеся за всю ЗУ. Ваш інтернаціоналізм (юдаїзм) це є тільки ВАШ мотлох і не виставляте його на люди бо колись соромно стане. А всі решта мають ідею ---- українську ідею----

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)