Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

Коля після фільму німця "Інший Челсі" трохи попустився. Зараз можна сказати, що заліг на дно. Відразу після фільму провів пресуху, більшість питань на якій були підготовлені.
    Звичайно, найголовніше питання прозвучало від ТРК Донбас (Чи вважаєте, що "Щахтар" - це проект для замилювання очей простим трудягам), на нього була дана заготовлена відповідь (прогнутися перед Ахметовим!!!) і після цього тиша...
    А Близнюк тим часом смажить так, що встигай записувати і в інет викладати. До цього процесу вже долучилися і його заступники, одна недавно видала щось типу "Блізнюк - ум, чєсть і совєсть..."
    В Анатолія Михайловича старече... а Коля в"їхав, що може конкретно залетіти і тоді його ж оточення скине непотрібний галасливий баласт. Думаю, Лєвченко трохи охолов, тепер буде обережним, але від того ще більш небезпечним для суспільства. Раніше відчуття безкарності розв"язувало йому язик

• Подобається Подобається x 3
  2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Якщо маєте на увазі перемогу Вашої ОПГ, то це ненадовго. (В українцях я не розчарований.)
    Якщо ж маєте на увазі Перемогу на нацизмом, то вона - не Ваша! Якщо я не правий - покажіть сертіфікат на право володіння.;)

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Взагалі дивувався завжди чим пишатися у двох світових війнах - заломали дружно Німеччину. Ну добре, в першій світовій австріяки ще троха ворушилися, а в другій? Англійці в Африці ледь не обтрюхались, американці у Франції, росіяни у Росії - шапками вже закидали просто, і то ледве-ледве. Це все-одно що футбольна команда дружно віддубасила Кличка, при чому з команди після цього лишилося третина.

• Подобається Подобається x 4
  4. Filosof

Filosof Well-Known Member

У нас те саме. Вони - Костусєв і Ко - вирубують Парк Перемоги під свої котеджі. :ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  5. Мікі

Мікі Well-Known Member

Поддерживающая Партию регионов молодежь получит скидку в магазинах, ночных клубах и кафе2011.06.14 12:27 Просмотрено 697 раз. За сегодня — 697 раз.

Члены Всеукраинской молодежной организации «Молодые регионы» будут иметь эксклюзивные скидки в магазинах, развлекательных учреждениях и медицинских заведениях по всей Украине. Презентация соответствующей дисконтной карточки для молодежи анонсирована на 16 июня, говорится в пресс-релизе, разосланном «Молодыми регионами».

«Дисконтная карта «Молодые регионы» - это эксклюзивный клуб Всеураинской молодежной организации. Эта карточка может быть средством оплаты за определенные услуги и гарантией предоставления скидки для членов «Молодых регионов» в торговых представительствах партнеров Дисконтного Клуба», - говорится в пресс-релизе.

В частности, члены молодежного крыла «Партии регионов» смогут иметь скидки на приобретение одежды, обуви, косметики, парфюмерии, услуги салонов красоты, спорткомплексов и культурно-развлекательных учреждений. В перспективе дисконтную программу планируется распространить на медицинские учреждения, продовольственные магазины, рестораны, кафе и АЗС.

В презентации нового проекта всеукраинской молодежной организации «Молодые Регионы» - Дисконтной карточки «Молодые Регионы» примет участие народный депутат Украины, председатель ВМО «Молодые Регионы» Андрей Пинчук.
    http://ostro.org/news/article-191043/
    =================================================================

Колєктів, мені здаєцця, шо от-от появляцця "молодиє противсіхи". Токо від папи Ющенка, - вєлікого жлоба, їм не відать дісконтів, як зєбрам Сєвєрного Полярного Круга...
    Хіба шо для них, як підколодних союзників, Ахмєтов подсуєтіцца:haha:

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ахмєтов, мабуть, оцінив. :) Сказав, що нічого такого він в "Іншому Челсі..." не побачив. Амністія для Колі. :)

Черенкова. Цікаво, чи у них там всіх мозок плавиться, чи це політика така - брежнівська? Одне від другого не краще.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Донецьк - це релігія.

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Як сказати:
    http://www.ostro.org/news/article-191094/

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

А Львів - це ікона.

Колєктів! Так привернемо ж заблудших в поганську релігію до цієї ікони!

До речі, і це абсолютно серйозно, я вже кілька років, ще з до Майдану, на Свята ходжу з дитиною в наш, відносно недавно збудований, греко-католицький храм.
    Ходжу тому, що він український по духу і зовсім аполітичний, що не скажеш про храми, які тут належать УПЦ МП.

• Подобається Подобається x 5
  10. Ома

Ома Дуже важлива персона

От яке співвідношення між цими цифрами?
    Перші показники:
    Та другі:
    о_О

• Подобається Подобається x 7
  11. Nevermind

Nevermind Просто персона

Та що тут незрозумілого - усе пішло в кишеню Ахметова... Та в оффшори...

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мене цікавить інше. Чому нам із вами це зрозуміло, як білий день, а органам влади вистачає нахабства ще казати, що якісь там СПД-ники не сплачують свої нещасні копійки? о_О

13. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ще скоро і законопроект 8521 приймуть, після якого систему єдиного податку можна поховати...

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc4_1?pf3511=40402

14. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

усе просто: варяться у власному соку, витворюють міфи і самі ж у них вірять.
    А все почалося з тих пір, коли В.Ф. став главою обладміністрації: прикрутили журналістів, змусили їх ставити заздалегідь написані прес-службою питання, викинули незручних людей, потім самі читають у газетах про себе те, що самі ж про себе придумали, і вважають це істиною в останній інстанції...
    Думаю, влада - це діагноз, особливо якщо ця влада сидить у кабінетах і на вулицю виходить виключно для того, щоб сісти в машину (чи вийти з неї)

П.с. дивився інтерв"ю якогось російського бізнесмена. він розказував, як побував на зустрічі з міністром АПК. Міністр ставить йому питання про особливості вирощування картоплі і взагалі про цей вд бізнесу, а його тупо перебивають зами й відповідають на всі питання. При цьому жоден із замів ніколи не займався вирощуванням картоплі, як сферою бізнесу... Ось той бізнесмен і кажу: я посидів, послухав і пішов :)
    У нас та ж сама система. Причому на всіх рівнях: сидять дундуки, які все на світі знають, але ніколи нічим не займалися.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Что-то я совсем ничего не понимаю в нашей реальности. о_О
    У кого не в порядке с головой?
    http://mycityua.com/news/country/2011/06/14/202512.html

• Подобається Подобається x 8
  16. Nevermind

Nevermind Просто персона

Офигели. Уже детям головы промывают политикой.

17. Saszko

Saszko Well-Known Member

Ви серйозно?о_О

18. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Висловлювання пані Фаріон, порівнянно з цим, "детский лепет на полянке"

• Подобається Подобається x 6
  19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Діти "тих" батьків і без казки виростуть ... такими, як "ті" батьки. Совок рулить! Піонерський загін імені Павлика Морозова.

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Посилання я дала. І сама тепер думаю - вони серьозно, чи прикалуються?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)