Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

у нашій державі ми досі не знаємо, що наше, а що їхнє...
    ми не знаємо, а вони тим користуються і продають.... і головне: УСЕ ЗАКОННО

якось зустрів інфу, що суддів 3 райху не судили за те, що вони відправляли на смерть тисячі людей, бо судді тільки дотримувалися закону, були його слугами. Не знаю, наскільки достовірна інформація, але це цілком логічно, як і те, що солдат не несе відповідальності за виконання наказу (тепер багато говорять про морально-етичні норми в цій сфері, але то вже філософська складова).

• Подобається Подобається x 5
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

По-перше, інформація закрита. Громада про сумнівні оборудки місцевої влади нічого не знає.
    По-друге, навіть коли щось випливає вже зовсім страшне, законним чином то відстоювати неможливо, бо немає ні судів, ні прокуратури.
    Нещодавно побудували бізнес будинок на відстані 2 метри від будівлі однієї з шкіл. Відхапали при цьому добрячий кусень шкільного подвір'я. Десятки позовів лежало в прокуратурі. І що? І нічого. Бо будинок належить відомо кому.
    Єдине, на що хоч якось реагують - масові протести. Це виправдало себе при закритті шкіл, наприклад.

• Подобається Подобається x 10
  3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я сьогодні отримав з нашого ресурсного центру таку цікаву, як на мене, інформацію:

Cемінар «Як вберегти прибудинкову територію від незаконної забудови?»

Східноукраїнський центр громадських ініціатив запрошує бажаючих подавати заявки на участь у навчальному семінарі «Як вберегти прибудинкову територію від незаконної забудови?» (для м.Луганськ та Луганської області).

До участі у навчальному заході запрошуються: - громадські активісти - члени ініціативних груп громадян, що відстоюють право на безпечне місце проживання в громадах Луганщини;

представники ОСН і ОСББ;
    представники громадських організацій;
    громадсько-активні журналісти.
    Мета семінару: допомогти громадським активістам оволодіти знаннями та навичками захисту прибудинкової території від незаконної забудови.

Програма семінару включає висвітлення таких питань: оформлення прибудинкової території у власність ОСББ; механізми збереження прибудинкової території в умовах відсутності ОСББ.

Дата проведення семінару – субота, 17 червня 2011 року.

Тривалість заходу – 7 годин. Про місце проведення семінару буде повідомлено додатково особам, що будуть запрошені до участі в семінарі.

Участь у заході безкоштовна. Організатори забезпечують учасників роздатковими матеріалами та харчуванням.

Учасникам з-поза Луганська організатори компенсують проїзд за наявності проїздних квитків. Заявки на участь у семінарі просимо надсилати на e-maіl: zahyst@gmaіl.com, факсом: (0642) 491 374, надсилати поштою або приносити особисто за адресою: 30-й квартал 2/14, м. Луганськ, 91005.

Якщо у Вас виникли проблеми з надсиланням заявки звʼяжіться з контактною особою від СЦГІ ( Хандрамай Олександра, тел.: (0642) 491374, (050)88-55-890 (лише у зазначений час, пн.-пт. з 9:00 до 17:00), oleksandra2302@gmail.com).

Важливо! Ваша заявка вважається прийнятою у тому разі, якщо протягом 1 робочої доби Ви отримали на свою поштову скриньку підтвердження про отримання організаторами Вашого листа. В разі відсутності підтверджуючого листа, направте заявку повторно, або звʼяжіться з організаторами.

Останній строк приймання заявок – 14 червня 2011 року (до 17:00). Всі заявки, що надійдуть пізніше зазначеного терміну будуть розглядатися в останню чергу та при наявності вільних місць.

Проектна діяльність здійснюється в рамках проекту «Розвиток громадянського суспільства», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні спільно з місцевими та міжнародними партнерами та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2009-2012 рр.

Контакти
    Східноукраїнський центр громадських ініціатив
    zahyst@gmaіl.com
    (0642) 491 374

На жаль цей захід стосується Луганська, та Луганської області. Але тут, на форумі можуть бути і зацікавлені в такому "актуалі" мешканці Луганщини. Крім того, думаю, - якщо будуть матеріали семінару в інтернеті, то вони теж будуть не зайві усім бажаючим.
    І ще, спеціально,- ось приклад того, як міцні українські громадські організації за фінансової підтримки Європи роблять дуже корисну справу. Бо теперішня, наскрізь корумпована держава Україна, на таке жодної копійки не дає...

• Подобається Подобається x 4
  4. SemperTiro

:) якщо чесно, то не особливо реагують... вдають реакцію, просто "тіхаряться" і роблять далі своє, але вже тихенько.
    Чому? Тому що не знають, як на це відреагує населення країни. Побоюються, що народ зрозуміє: Донбас - це територія експериментів, які після апробації та відшліфовування деталей будуть впроваджуватися по всій Україні.

Підтвердження моїх слів: вибори ректора... ну і що довів колектив ДонНУ, окрім того, що він усе-таки не послушне стадо? Зараз і далі в.о. ректора Волков, а в кінцевому підсумку колектив усе одно нагнуть, по трупах підуть, але не дадуть навіть надії на перемогу, бо тоді будуть бунти в інших сферах.
    Про школи. Підняли кіпіш довкола школи №2. Все затихло, пообіцяли, що нічого не закриють. А я от був присутнім при неформальній розмові заступника мера з освіти Лактіонова. Передам приблизно його слова: ну шумлять зараз, а ми почекаємо, спочатку позбавимо статусу школи із поглибленим вивченням англійської (! уже позбавили, наскільки мені відомо), а через рік-два закриємо.
    Зараз цю школу ніхто не ремонтує, її і справді вигідніше продати... тільки 1 питання залишається відкритим: КОМУ ВИГІДНІШЕ?

Багато хто досі не зрозумів в Україні, що достатньо подивитися на стан речей у Донецьку й області, і можна зробити висновок про те, якою собі уявляють Україну більшість високопосадовців держави (із штампом донецької прописки у паспорті).
    Можливо, заради того, щоб ніхто нічого не знав, зараз у Донецьку вбивають ЗМІ ("Салон" закрили, деякі інші газети майже на грані, на телебаченні також завал: "Перший муніципальний" практично здох, "Юніон" на грані, 27 канал нічого серйозного не робить, бо державний, а Донбас відомо кому належить). Один тільки сайт Остров поки тримається і ще кілька інтернет-ресурсів, але того замало, щоб хоч трохи тут розбуркати людей і щоб Україна більше знала про справжній стан справ. А поки що тільки повідомлення про холеру... лякають народ.
    Недавно говорили з друзями і пролунала фраза: так весь Донецьк - це суцільна СКМ . Зрозуміло, що це не зовсім так, але... але... але...

---------- Додано в 14:54 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

подумайте і про те, що згуртованих легше виловити чи контролювати... Я не довіряю всіляким "організаціям", деякі з них спеціально створюються самою владою, я ТОЧНО про це знаю :)

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Погодьтеся, що раніше б просто тупо нахабно закрили, ні в кого не питаючись. А люди вийшли і вони принишкли. Хоч на деякий час.
    2 школу позбавили статусу, заборонили приймати нових дітей. Ну, схема в них відпрацьована.
    Комусь просто сподобалося місце в центрі міста. От і всі проблеми зі школою.
    Абсолютно точно такі ж проблеми і з ДонНУ. Комусь просто муляють ті будівлі і земля університету у центрі міста. Попередній ректор не давав згоди на їх забудівлю. От вони і влаштовують маски-шоу.

Вже в народі з'явився влучний вислів - ахмєтовци.

Багато хто, навіть на цьому форумі, не вірить, не хоче вірити і розуміти, що це просто кримінальна окупація.

• Подобається Подобається x 8
  6. premium

premium Well-Known Member

Чи є надія що Донбас прозріє?

Фото розміщені на блозі Мустафи Найєма http://blogs.pravda.com.ua/authors/nayem/4df0720d388f6/

Невже в Донецьку вперше зіткнулися з бикотою, яка грабує і рейдерствує по всій Україні вже не перше десятиліття. Якщо такі листівки будуть по всьому Донбасу, то є надія що люди там прозріють. Хоча дуже сумніваюся. Бо є категорія зомбатів, які готові лежати в калабанях власної крові під ногами у бикоти, лиш би Україна не була українською. А українська Україна - це єдина альтернатива яничарському криміналу.

• Подобається Подобається x 9
  7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Та де там! Навіть звикли. А тим часом:
    Правильно сумніваєтесь. Совок тут багатьом з'їв мозок.

• Подобається Подобається x 7
  8. premium

Також важко повірити що люди отак як вівці піддаються грабунку і покірно йдуть під ніж.

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Є всякі організації. Ті, які не брали і не беруть жодної копійки у влади,- це одні організації. Той же Остров, наприклад. Гляньте, хто його фінансує.
    А є громадські організації, які створюються близькими до влади людьми і їм віддаються майже усі бюджетні (виділені для громадських організацій) великі кошти. Але, при цьому, усі вони, ось такі, відомі донорам... і ці організації ніколи не будуть писати проект на даньський МІДівський конкурс на тему: «Як вберегти прибудинкову територію від незаконної забудови?», бо це нереально для них з усіх точок зору.
    Це моя робота і усе про то я добре знаю:)

З приводу того, "що згуртованих легше виловити чи контролювати..."
    22 роки тому, ще в СССР, коли я став спочатку рядовим членом НРУ, а потім головою міської організації Руху, і якби ми тоді про таке думали, що з нами, згуртованими та радикально публічними можуть зробити, то ніякого Руху бути б не могло...
    От, я згадав, - нас тоді на усіх наших акціях знімали на відео одні і ті ж молодики. Бандюки тоді політикой абсолютно не займались, і це були тіко службісти. Я, одного разу, прям на площі Леніна, не витримав і говорю одному з них "Ти же меня сто раз уже заснимал!" И он мне ответил: "А я хочу сто первий"...

Увесь західний світ об'єднаний в найрізноманітніші громадські недержавні організації, які дієво та успішно контролюють, в співпраці, дії влади. Оце й називається - "громадянське суспільство":).
    І, або воно є, як там, тоді - порядок, і, якщо його нема, тоді - бардак, бандюки, Ющенко і противсіхи:haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 10
  10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Та ми про це тут талдичимо вже кілька років.
    Винищили всіх пасіонаріїв. Залишилося те, що залишилося.

• Подобається Подобається x 6
  11. premium

бачу тут модери також з синьогнійниками злизалися, для чого тему закрили??????????????????? харк на вас яничари :bad:

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Вони радше вимруть, а ніж Свободу на поміч покличуть.

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

яка свобода
    свобода кормиться і все можливе робить щоб Янек подовше лишився

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

15. Мікі

Мікі Well-Known Member

Бачу,- не тіко у дурнів мислі сходяцця...

16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А что в Тернополе не так?

• Подобається Подобається x 1
  17. SemperTiro

ви бачили документальні фільми про війну? там є кадри, коли десяток озброєних веде сотню полонених. Я колись думав: невже вони всі не можуть накинутися і повбивати конвоїрів? Чому вони не рятуються, адже цілком можливо, їх приведуть у пункт Н. і там просто розстріляють (часто саме так і було), тож чому не загинути відразу, але принаймні спробувати.
    Читав спогади фронтовика, він так і писав, що всі йшли покірно, безвільно...

Так от: ВІЙНА НЕ ЗАКІНЧИЛАСЯ, вона просто видозмінилася... і далі довкола нас конвоїри, а люди часто тисячами покірно йдуть на забій... просто вбивство це спокійне, непомітне: через неправильне харчування, недоїдання, екологію, шкідливі продукти і постійні стреси. Усе чисто: людина сама ж померла.
    І виходу із цієї ситуації практично нема: НІЧОГО В ЦЬОМУ ЖИТТІ НЕ ЗМІНИЛОСЯ! Так було завжди: правителі і плебеї. І є тільки одне віконце, єдина можливість вирватися із цього - просто вийти за межі цих стосунків. Прикладів в історії повно.
    Тільки подумайте, скільки проблем у вас виникне, якщо ви забажаєте стати менш залежним від суспільства! Воно, як мінімум, оголосить вас божевільним і небезпечним (сама ідея про вихід із парадигми "правителі-плебеї" небезпечна!)

Приклад: недавно мені сказали, що у час прем"єрства Юлі уряд ввів податок на приватні вітряні електростанції (чи щось таке ввів, внаслідок чого встановити собі коло хати вітряний генератор стало дуже дорого). Влада не дасть можливості народу спокійно жити, бо тоді народ буде жити для себе, і за рахунок кого житиме влада???

18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Так это же хорошо!:good:
    На носу ЕВРО 2012. Несолидно для страны, принимающей европейских футбольных хулиганов, иметь президента-БОМЖа!:ireful1:

19. OldMan

OldMan Well-Known Member

Ой, лишенько, що коїться.
    А происходит, всего навсего, следующее:
    Вот это здание гостиницы Дружба (аварийное, кстати), будут сносить
    А вместо него собираются построить вот такое:
    Какой дончанин будет возражать?
    Вот статья на эту тему
    http://dnews.donetsk.ua/2011/06/08/7295.html
    Заказная, это очевидно.
    Но скажите мне что в ней неправда?
    Вот ещё одна, нейтральнее: http://donetsk.comments.ua/article/2011/06/03/110253.html
    О чем желчь льём, господа?

• Подобається Подобається x 1
  20. Ома

Ома Дуже важлива персона

З вашої статті:
    Що незрозуміло?
    Нуворіші своїми готелями готові все місто забудувати. Кому вони потрібні? І ті, що є - збиткові.
    Особливо цинічним було намагання знести Міський будинок дитячої творчості. Батьки активно виступили проти. Вони залишили будинок (думаю ненадовго) і відтяпали весь Парк Перемоги біля нього. Парк відстояти не вдалося.
    Чому ви їх захищаєте, зовсім незрозуміло. Мало пустих бізнес-центрів по Донецьку?

---------- Додано в 07:21 ---------- Попередній допис був написаний в 07:12 ----------

Донецкую прессу за редким исключением просто невозможно читать. Превратилась в последыша ресурса ру. :bad:
    Кому посыл предназначен? Ментам?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)