Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. RJK

RJK Well-Known Member

Это можно было сделать тогда на условиях консорциума, разделив ГТС, о чем в ПР говорили.

А тюлька верещала что просто вернет старый контракт по 50 :mocking:
    Там даже верещалось, что воронин или ивченко (кто там новый контракт подписал) не имели полномочий, а потому буит старый контракт, и прочая детская хрень.

Так что, как говорится, почувствуйте разницу.

А сейчас газпрому и официальная доля в ГТС не очень интересна, потому что из за тупорылых майдаунов под командованием тюльки ГТС и так уже практически Газпрому принадлежит.
    Для пустой казны поллярда за месяц это нипадеццки охренительная сумма - так что все олигархи/политики уже намертво завязаны на Газпром.

Так шо, хлопцы - пэрэмога!!!
    Тюлька нас всех слила Газпрому, так что можете радоваться на майдане :good:

• Подобається Подобається x 2
  2. Персі

Персі La mafia è immortale!

RJK, продовжуйте далі жити у своєму вигаданому світі, бо реальне життя до ваших фантазій не має ніякого відношення. :)

3. Fremut

Fremut Well-Known Member

Во,уже интересно.Теперь будут провал объявлять победой.Ну-ну

4. zet

zet Дуже важлива персона

Неужели не ясно, что они воруют абсолютно одинаково... Только из-за Янека стыдно до смерти...Могли же другую личность из ПР на флаги поставить... Переплюнули всё СНГ, ни у кого на постсоветском пространстве нет президента с такой бурной юнностью. Если и "рыльце в пуху", но это касается уже времени после перестройки..Так чему же радуетесь? С чего этот визг? Чем Янек это заслужил? Может давайте лучше вместе поскорбим из-за того, что выбирать не было из кого достойного?

• Подобається Подобається x 5
  5. RJK

RJK Well-Known Member

А если я вам приведу ссылки с разных источников, подтверждающие эти события, вы признаете, что мелете полную чушь?

Я ж могу и "погуглить" в новостях :)

6. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Не тішти себе ілюзіями, глюки ви бачите :preved:, і судячи зваших дописів - давно :))).
    Порада гурмана :haha:

• Подобається Подобається x 3
  7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Дуже прошу. Хотілося б цитату Тимошенко "я поверну газ по 50 дол." Бо передвиборчі ролики ПР по телебаченню з вказаною циферкою, думаю, всі пам'ятають. :)
    Втім, я хочу, щоб Ви мене правильно зрозуміли. :) Повірте, я достатньо доросла для того, або когось ідеалізувати. :) Я цілком усвідомлюю, що пані Юля є такою ж балаболкою, як обидва пани Віктори і решта наших політиків. :mocking: Тому я навіть не читаю всілякі там соціальні блоки в передвиборчих програмах, бо тільки хтось дуже наївний може вірити, що то все буде виконано.
    Але, такі пункти, як передача, нехай і частини, прав власності на ГТС іншій державі чи державам, російська як друга державна, спільний економічний простір з Росією і т.п. для мене є неприйнятними. Тому я ніколи не підтримаю пана Януковича. Та й фігура він абсолютно не самостійна, що Ахметов со товаріщі скаже, те і зробить.
    Ну а газ по 50 дол., зарпалати і пенсії вище стелі і т.д. і т.п. - не більше, ніж пусті обіцянки, з якого б боку вони не лунали. :mocking: Але якщо комусь хочеться в таке вірити, можу хіба що позаздрити оптимізму.:)

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Взяти ось лише останнє його висловлювання що до москалів: "Не способствует стабилизации ситуации так называемый "шпионский скандал", который раскручивает окружение президента и президент", - сказал Николай Азаров на брифинге в среду в Киеве.
    Он выразил позицию Партии регионов: "Мы решительно осуждаем вот такое безосновательное обвинение, направленное на сознательное ухудшение наших взаимных (с Россией – ред.) отношений".
    Накануне глава СБУ Валентин Наливайченко сообщил, что "Служба безопасности Украины прекратила агентурную акцию ФСБ России на украинской территории".

Може хтось ще сумнівається на що здатний цей маркшейдер уродженець славного міста Калуга?

• Подобається Подобається x 4
  9. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

Вам осталось не долго ждать, что бы увидеть -будут ли регионалы повышать сейчас персии и миним. з/п, чего не могла сделать Юляша!

---------- Додано в 13:24 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ----------

разведка была во все века и это есть нормально и порой просто необходимо! в истории есть случаи, когда одним государствам именно благодаря разведчикам других стран давали сведения о готовящихся террористических актах и т.п. Америкосы украли у России очень много военных разработок и пытаются это делать и по сей день, но шума от этого не много, хотя там даже более серьёзные претензии могли бы быть!

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вы читаете однобокую прессу. Регионалы уже прокатили законопроект о повышении соцстандартов, за который они так дружно голосовали в первом чтении до выборов. Снимите розовые очки.

Т.е. вы считаете нормальным разведку против интересов Украины? Странная у вас логика.

11. terrible

terrible Well-Known Member

однако, кавардак у Вас в мозках. :))) говорити так - все одно що порівнювати танк і феррарі. не розуміти, що меч-зброя тупого рицаря, а шпага-витонченого джентельмена...
    Спік, змініть в голові вісту на хрюшу:) може тоді і дивитись на Вас ніби на юродивого перестану :)

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

:tanksmile: ОФТОП ( а де той знак офтоп, як приховати допис не по темі гілки?)
    Яких "разработак", це ж безглуздя. В Росії ніяк не можуть налаштувати ракету "Булава", весь час вона не туди гепається. Літаки бойові в більшості з прогнілими крилами та хвостами(десь я вже наводив посилання). Ви ведетесь на російську пропаганду про велич національного озброєння. То все реклама для продажу таким як Чавес, або сомалійські пірати. А розвідників американських вони просто не можуть зловити.

• Подобається Подобається x 1
  13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

За часів совка кожний другий цивільний інженер з "оборонки" з радістю продав би все, що знав. Якби тільки хтось купив.

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

О.ТУРЧИНОВ стверджує, що найбільша кількість порушень мала місце на Донеччині, де абсолютна влада належить Партії регіонів. Тому БЮТ наполягає на перерахунку саме в цій області, бо по «перших же дільницях стане ясно, що результат Віктора ЯНУКОВИЧА сфальсифіковано».
    Політик підкреслив, що для його сили не є принциповим, яку область для перерахунку обере Партія регіонів. «Нам немає чого приховувати. Якщо ПР хоче перевірити Львівщину, ми готові», - сказав О.ТУРЧИНОВ.
    «Перерахунок – це абсолютно безболісна процедура, боятися якої можуть тільки ті, хто сфальсифікував народне волевиявлення. Якщо В.ЯНУКОВИЧ та його штаби публічно виступають за чесні та легітимні вибори, давайте сьогодні починати перерахунок у Донецькій та Львівській областях», - закликав О.ТУРЧИНОВ.

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Господа! Почему же это такое уничижительное отношение к людям, высказавшим свою - вполне определенную позицию? Что такого сделала жуля - (именно - сделала, а не сказала!), что ее поклонники ТАК наскакивают... Давайте посмотрим - ну к примеру:
    http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/la...&myid=4/UMfPEGznhh0dS.Ziw3iU63HI4XIs80msh8Ie6

Это -
    Програма діяльності Кабінету Міністрів України
    "Український прорив: для людей, а не політиків"

{ Програму затверджено Постановою КМ
    N 14 ( 14-2008-п ) від 16.01.2008 }

Обратите внимание - более 2-х лет прошло!

Я решил - посмотрю, к примеру - как там медицина...Зять у меня приболел...:)

1.5. ВИСОКОЯКІСНА І ДОСТУПНА ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я

Пріоритетами у діяльності органів виконавчої влади на всіх
    рівнях мають стати забезпечення високоякісної і доступної медичної
    допомоги з орієнтацією системи охорони здоров'я на попередження
    захворювань, безпечного і сприятливого для здоров'я середовища
    життєдіяльності людини (умов праці, проживання, навчання,
    відпочинку, харчування), здоровий спосіб життя населення і
    покращення демографічної ситуації.

Уряд бере на себе зобов'язання щодо:

Слова - красивые...А что на самом деле?
    належного фінансування галузі з визначенням механізму
    соціального захисту медичних працівників;

не сделано.
    структурної реорганізації системи медичного забезпечення з
    першочерговим розвитком первинної медико-санітарної допомоги на
    засадах загальної (сімейної) лікарської практики;

даже не брались
    розроблення законопроекту стосовно запровадження
    загальнообов'язкового державного медичного страхування із
    забезпеченням належної якості гарантованих державою безоплатних
    медичних послуг;

о! Законопроект, вроде, сделали. Только в Раде его еще не видели...Ну - может в комитете...
    заохочення громадян до добровільного страхування здоров'я;
    ТАК даже Закона нет...К чему поощрять? Не сделано.
    зниження рівня дитячої та материнської смертності;
    пустопорожне "гасло".По крайней мере - ничего не обещают для этого предпринять.
    розроблення та затвердження Державної програми "Здорова
    дитина" на 2008-2012 роки;

не сделано
    удосконалення системи профілактичного медичного огляду на
    засадах цільової диспансеризації населення;

с советских времен - и по сей день - отсутствует. не сделано.
    розвитку сільської медицини шляхом запровадження програми
    "Сільський лікар", яка передбачатиме створення/відновлення
    сільських амбулаторій і фельдшерсько-акушерських пунктів та їх
    оснащення медичною технікою;

даже комментировать не буду. стыдитесь, бют-овцы!
    забезпечення у повному обсязі закладів охорони здоров'я в
    сільській місцевості відповідними автотранспортними засобами;

в городах нет автотранспорта...А села - только лошадь...Давеча показывали - как на закарпатье роженицу везли... не сделано!
    створення нормативно-правової бази з питань діяльності
    інституту сімейного лікаря із забезпеченням протягом п'яти років
    обслуговування кожної родини сімейним лікарем;

тут - не знаю.Но о семейных врачах - даже не слышал.
    запровадження дієвого механізму здійснення державного
    контролю за виробництвом, імпортом, реалізацією та рекламою
    фармацевтичної продукції, а також за якістю лікарських засобів і
    виробів медичного призначення у процесі їх виробництва та ввезення
    на територію України, підвищення конкурентоспроможності
    вітчизняної фармацевтичної продукції;

как-же - видели, лично разгружала самолет с лекарствами...ПОЗОРИЩЕ!
    розроблення та затвердження Програми боротьби з
    розповсюдженням фальсифікованих лікарських засобів на
    2009-2012 роки;
    отсутствует. Была программа - при "кучмизме" с 2003 по 2008...
    запровадження ефективних економічних механізмів європейського
    зразка для зниження рівня споживання алкогольних напоїв і
    тютюнових виробів, обмеження подальшого поширення азартних ігор;

тут - да! Акцизы поднимаем, азартные игры - запретили. МАЛАДЦА! Правда - какое это имеет отношение к медицинскому обслуживанию?!?
    переходу до розподілу коштів за принципом оплати наданих
    послуг, а не за принципом утримання медичних закладів;
    даже не приступали
    підвищення ефективності використання ресурсів системи охорони
    здоров'я;
    пустопрожне гасло.оборачиваемость оборотных средств при обороте... :)))
    ліквідації перешкод у розвитку конкуренції між
    постачальниками послуг з охорони здоров'я незалежно від форми
    власності, а також запровадження принципу контрактних відносин між
    замовником послуг (державою) та їх постачальниками (закладами
    охорони здоров'я різних форм власності);
    ничего не сделано
    проведення раціональної фармацевтичної політики; это - просто особый случай! От забастовок фармацевтов - до поднебесных цен - и исчезновения лекарств в аптеках...Уж - рациональнее не придумать...
    розроблення Концепції управління якістю медичної допомоги, що
    надається населенню, на 2008-2012 роки;
    Сделана - но до 2010 года.

В сухом остатке - сделана ОДНА концепция, запрещены азартные игры.

Вона - працює? А где это помацать?!? Хохол очам не вiре - треба помацать!
    Сколько надо еще ждать, чтобы понять - от людей она хочет только больших ушей - чтобы умещалась вся лапша, которую она туда вешает...Два года прошло - повторюсь.Перестаньте, наконец, оттягивать людям уши - для ее лапши. Снимите ее лапшу - заодно и со своих ушей. Думайте, анализируйте - а не повторяйте "волшебные" мантры....

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Кабмін, 11.02, 11:58:

---------- Додано в 13:30 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

А кризу - не українську, а загальносвутову - Ви берете до уваги? Може станете спонсором?

17. RJK

RJK Well-Known Member

Дополнительные сведения можно взять тут и тут

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Неначем концепции написать? Когда мой отец учился - не было тетрадей - писали на газетах - между сторк. Старые газеты - выдам. Проспонсирую. Или автотранспорт в села - жуля только и делал, что летала по стране с "рабочими" поездками - агитирую за себя, любимую. Каждая такая поездка - несколько газелек в села. Я уж молчу, что профФесор во втором туре (2004 год) ушел в отпуск. Но он же - не "демократ"....
    А кризис - да. Но именно в кризис все перечисленное надо ВТРОЙНЕ. Сделай она хоть ТРЕТЬ - была бы Президентом.

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

програма розрахована не на два, а на 5-10 років. До того ж Вона з ціх неповних двох років змушена була займатися не тільки цим, а ще й зробити все можливе для перемоги на виборах, даби впровадити цю програму в життя маючи всю необхідну повноту влади. Важко робити щось, коли з нею навіть по телефону не розмовляв президент, а Рада з Литвиним та комуняками та зрадниками палки в колеса втикає. Тому і відкладено було, і через кризу світову, і москалі з газом теж проблема, її треба було вирішувати.

20. zet

zet Дуже важлива персона

Что, после этого опять коробка спичек будет тысячи стоить, чи ШО??!!! о_О:cry:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)