Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Это был вопрос? Т.е. таким образом вы видите события 2005г.?
    Тогда ответ правильный.
    А если вы про переделку закона о выборах 2010 - то я вас неправильно поняла.

2. Fremut

Fremut Well-Known Member

А,это когда толпа добилась нужного решения от "самого независимого суда"?

• Подобається Подобається x 4
  3. Ома

Ома Дуже важлива персона

А как же ст.31 о свободе собраний, которую отстаивают несогласные, попадая в ментовку?

4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Да, это вопрос. Начните с 2005 года, вам тут Фремут чётко разложил вопрос по полочкам. Очень интересует ваш ответ.

---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

Ома, с удовольствием обсужу с вами конституцию РФ, но в другой ветке. Эта ветка совсем о другом и вопрос я вам задавал исключительно об Украине. Будьте точнее, для этого просто надо читать, что у вас спросили. Как говорят немцы: "Не надо отвечать на незаданные вопросы":)

• Подобається Подобається x 3
  5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Абсурд. Моє порівняння перегонів з маркетінгом, не має на увазі в буквальному сенсі створення піраміди, просто треба якісно працювати, тоді і проблем з оплатою не буде. І що ж тут неєвропейского?

6. borkhes

Ставлення до виборів як я торгівлі. Якщо це торгівля, то не має значення про що буробить кандидат, тому що переможе той, у якого більше грошей. Тоді для чого тоді людям кудись ходити? Можна одразу порахувати бюджети кандитатів і вирішити хто буде переможцем. :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я ответила на это. Суды не являются судами в их истинном понимании. Ни в совке, когда Я снимали судимости, ни сейчас.
    В 2005 народ смог повлиять на купленные суды. Они не посмели пойти против. Вы понимаете смысл?

8. borkhes

Конечно. Этот смысл выражается вот этой фразой:
    Может быть решение суда вам и нравится, но это, (увы!) не повод для гордости. Толпа купила/выбила решение суда, странно, что эти выборы являются победой. Особенно после того, как через 5 лет, рейтинг кандидата, вознесённого на вершину таким демократическим способом падает до 0 и всё возвращается на круги своя.

Суд над М.Б. в РФ так же вызывал неоднозначные мнения и так же там можно привести свои и "за" и "против". От вас, Ома, как-то нет комментариев насчёт вашей "отсталости" в плане "национализации" экономики... Что мешает?

9. Даяна

Даяна Well-Known Member

Так от власне, що Ома вам і сказала, що до цього причетний той космонавт і радянські суди. А стосовно питання, то різниця в тому, що з одного боку на суди був тиск революції на основі фактів фальсифікацій, що вплинули на результати волевиявлення, а у випадку з ЯнукОвочем причина більш банальна :
    http://www.pravda.com.ua/articles/4b4f41605f388/

• Подобається Подобається x 2
  10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не допускатиму навіть думку про те що Янукович буде президентом , та ще й 5 років. В гробу я бачив чекати поки на сході там хтось чомусь навчиться. Тут Вам нє подопитниє! Вчитися - у Рашу!

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Земляче! А чиїм судом закриті кримінальні справи проти Йульки? І яким чином? (за якою статтєю)
    Якби, якби... Якби ви, 35 відсотків Західних областей не голосували за тормоза-вишиванця, був-би вам і другий тур з Тигіпком...

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ----------

А конкретніше ото "в гробу" сформулювати можна? Так, щоби під перший розділ Особливої Частини ККУ підпадало... Всі сміливі гуртом батька бити... Тай чи бити?... Буде такий данило сидіти на печі і під"юджувати, як і провокатор Боря, чесних людей ....

• Подобається Подобається x 8
  12. Ома

Ома Дуже важлива персона

1. Суд не был "самым независимым"
    2. Народ сумел его побороть. Да, это победа. Иначе олигархи не поймут. И правосудие так и останется басманным, если граждане сами не будут постоянно тыкать их носом.
    Я к чему привожу 31 статью Конституции РФ. Те несчастные несколько человек, которые пытаются добиться ее исполнения постоянно властями отправляются в кутузку. А вот 10 тыс. выступление в Калининграде власти уже не смогли усмирить. И пойдут на уступки. Так зарождается гражданское общество, готовое отстаивать свои права. А не как быдло соглашаться с решением любого карманного суда.
    Так же было и на Майдане. Что тут непонятного?

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ще не час. А у війську я служив 2 роки свого часу, сержантом, людьми командував. Досвід станеться у пригоді якщо буде потреба.
    ----------------------------

У Януковича є тільки один кандидат у міністри оборони?

Віктор ЯНУКОВИЧ на посту Президента України – Верховного головнокомандувача Збройних сил подасть на затвердження до Верховної Ради на посаду міністра оборони кандидатуру колишнього керівника цього відомства, народного депутата від Партії регіонів, генерала армії України Олександра КУЗЬМУКА.

Ховайтеся люди в Броварах, знов буде ракети пулять.:mocking:

14. VasMT

:haha: :haha: :haha:

15. Полковник

Полковник миється в бані

Херню писать не стыдно?
    На кого Вы пойдёте?
    Против кого?
    С кем?
    Хватит мечтать, идите самогонки выпейте.
    Хороша на Киевщине самогонка, хороша.

• Подобається Подобається x 6
  16. VasMT

Що від бронєлоба (танкіста) ще взяти... Тільки із ЗРК по літакам і Броварам пуляти... От ваші вишиванкові міністри - оленеводи - вєшчь :8:
    Щось заглохла ініціатива бджолопаса із свідомо-патріотичним стройовим кроком... Як ми тепер москаля бити будем? :dntknw: :flag_of_truce: :dntknw:

17. Персі

Персі La mafia è immortale!

Багато сторінок написали, на жаль нема часу то всьо перечитувати, але свої 5 копійок вставлю.
    Президент - обличчя держави, він тепер має більше повноважень у сфері зовнішньої політики, аніж внутрішньої. Я ото ці дні останні уявляю Януковича на різних зустрічах глав держав... розмови про геноциди - генофонди, Чехова і т.п... і то всьо в супроводі супутниці життя у совковому плащику і беретці у вигляді наколотої апельсинки. ))) Молодець, країна, ото вибрала собі "обличчя", так вибрала. ))

• Подобається Подобається x 8
  18. VasMT

Як згадаю лице Бджоламипокусаного - бр-р-р...

19. zet

zet Дуже важлива персона

боюсь, что нынешние достанут народ еще больше, т.к. эти не успев прийти во власть, уже тоже народ достали.....Да и разница в 3,5% что-то не внушает вашего оптимизма во всеобщей радости... Кстати, в проценте проголосовавших я тоже очень сомневаюсь...

• Подобається Подобається x 4
  20. Персі

Персі La mafia è immortale!

Як на мене, то нехай краще бджоли покусають, аніж без будь - яких ознак інтелекту :))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)