Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- То не треба було бути бовдурами виборцям ЗУ та вестися на заклики голосувати за зрадника Ющенко. Коли вже сам факт призначення їм на посаду прем'єра Януковича... - без коментарів.

Слід було слухати Тягнибока, котрий не віддав свої голоси Ющенко і закликав не голосувати за зрадника. Але ж звичайно, хто такий Тягнибок і потужня президенска кормушка...

Правильно було націонал-патріотам проголосувати за Тягнибока (що є правильно бо він чітко дотримується своєї позиції і не зраджує, та щоб була "совість чиста" для тих, хто недолюблює Тимошенко, раз вже в нас так заведено - збирати бруд з масмедіа понад позитивні вчинки), а Тягнибоку, в свою чергу, віддати голоси на користьТимошенко, як проукраїнському та потужньому кандидатові і тісно співпрацювати, бо сам по собі Тягнибок, на жаль, ще не має такої потужності, занадто маленька його партія.

Просто тверезим виборцям на теренах західної України - можна було відразу голосувати за Тимошенко, як найбільш прохідного здорового кандидата - бо Тягнибок - занадто маленький, ще нереально перемогти, Ющенко - зрадник, Янукович - ворог №1, далі - соціалісти-перебіжчики (ні рибо не м'ясо, не тобі і не мені... ) та дрібнота.

Як знаємо: такі заклики лунали інтелігенцією ЗУ.

А так, ускладнили ситуацію, як можна було не бачити факти та сподіватися й підтримувати зрадника на ЗУ - просто дивує! Ну не подабається тобі ЮВТ - голосуй за Тягнибока і буде совість чиста. Але ж який Ющенко націоналіст? Тільки язиком молов, а працювала з оцим всім брудом, розгрібала гидоту - Тимошенко. То хоча б не заважав. Аж ні - ще й все до останього продав бандюкам, прийняв закон, познімав губернаторів - з боягузтва та власних амбіцій зрадив Україну, щоб подивилися як при ньому було добре, а при бандюках стане хреново! А йому то що? - він же недоторканий й не бідняк, а ви, громадяне, хоч повиздихайте, поїде собі спокійно в Америку, діточок виховувати та бджіл розводити. Сором та ганьба.

• Подобається Подобається x 3
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

какой то вопрос - не вопрос, переформулируйте ...

• Подобається Подобається x 1
  3. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Якщо янек - президент, юлька - безробітна...
    Прем'єр - Азаров
    Конституційна реформа більш ніж реальна:
    ПР+литвин+НУ = >300 мандатів = презедентська республіка із витікаючими наслідками...

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

по моему личному мнению: 2,5 % вот цена ему и его идеям .... кому бы он свои голоса не отдал, реально он не сила ..
    вы не поняли? националисты - 2,5 % даже на ЗУ ...

---------- Додано в 02:13 ---------- Попередній допис був написаний в 02:12 ----------

может хоть чуби рвать меньше будут ....

5. terrible

terrible Well-Known Member

звичайно... я ж не врахував, кого підсмикую. тут же важко... :)
    отже, дивимось сюди-
    запамятаємо-смутно, що перемагає янік.
    тепер дивимось сайт цвк. там чим більше порахованих бюлетнів, тим меньше голосів у яніка, і-звісно-більше у тимошенко.
    співставити ці два явища взмозі, артосбтреле? ;)

6. Tanka

Tanka Well-Known Member

Думаю, відрив буде менше 5 відсотків на користь Я. Цікаво, що буде робити БЮТ. Чи змиряться з цим? Думаю, дійсно з таким маленьким відривом можно буде шантажувати ПР і щоб Тимошенко прем'єром залишили і щоб коаліцію з ними робили. Ось і буде в нас біло-синє-червона коаліція. :sad:
    Може воно й на краще. Люди спробують цієї коаліції та через 2.5 роки на парламентских вже не будуть ПРіБЮТ голосувати????

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Звідки їм взятись - тверезим :haha:
    Свята ж бо. Це ж ЗУ. Поки Восьме березня не стрінем - не просохнем :)))
    На кінець травня - оце ми тут дамо... І ПРам і БЮТам... І буде у нас парламент Тягнибокий... Гм, я куда він у нас зараз? ???

Фігасє, Ви замутили коаліцію...о_О

• Подобається Подобається x 2
  8. Tanka

Tanka Well-Known Member

Так і яж про те Але це не я замутила, а ВОНИ.

9. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Ви що не бачили виступу Тимошенко на дебатах (коли Янукович не з'явився)?

Коаліції ЮВТ з Януковичем ніколи не буде!

Це була б така ж сама зрада з боку ЮВТ, як і Ющенко зрадив, коли злигався з Януковичем співпрацювати.

• Подобається Подобається x 3
  10. VasMT

Добре що Російський прапор не біло-синьо-червоний ;), а "бело-лазорево-красный"
    SATKUR! Який Ви ще наівний, як гімназистка... :))) Одне слово - ідеаліст...

11. Tanka

Tanka Well-Known Member

SATKURe, Ви шо забули, що вони влітку збиралися робити, чи шо?

---------- Додано в 02:42 ---------- Попередній допис був написаний в 02:33 ----------

Це новина для мене. Але правда у тому, що БЮТ та ПР прийдеться обирати між прихильностю виборців та владою. Як на мене, чим скоріше вони ззіллються в екстазі, тим скоріше Україна позбавиться їх обох та почне одужувати. А так це буде біскінечна гра під назвою Тимиошенко-Янукович - обери менше зло.

12. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Я масмедіа чутки не слухаю, хто там що збирався, може деякі депутати з БЮТ і бажають позбутися лідера - Юлії Володимирівни, та керувати партією БЮТ за власними інтересами, але сама Тимошенко - нізащо не буде співпрацювати з таким бандитом як Янукович зі своїми "смотрящімі". Я ще з глузду не з'їхав, щоб не розуміти вочевидного.

13. VasMT

Якщо вони зіллються - отоді гаплик. Все піде по кругу як у сусідів - 5-ть років Янь, Юнь прем"єр, 5-ть років Юнь, Янь прем"ер... Ібуде "нам і дудка, будет и свисток" ...

14. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Чому ідеаліст? Поки що все, що тут я писав майже півроку, стосовно виборів 2010, та взаємопов'язаних людей та подій - так воно і відбувається. Нажаль, наівним бути в нашій країні сумління не дозволяє. Це дурити самого себе.

15. Tanka

Tanka Well-Known Member

VasMT, я теж цього боюся. Але ж у нас зовсім не так, як у сусідів. Ті ж Яценюк, Тигіпко, Гріценко будуть боротися і не дозволять ПРюБЮТу узурпувати владу та фальсіфікувати вибори у парламент. Маю на це надію.
    Та й ми з вами нащо?

16. VasMT

Бо не бачите очевидного.
    Вони і маму рідну, не те що нас з Вами продадуть. На УКРАЇНУ їм начхати! Як і на біомасу і бидло. Чого це, ця косата "патріотка" свою "капусту" тримає по Британіях і Кіпрах? Чого не в Україні? Чому по підсумках року тільки Ощадбанк України з прибутками? Чому Ахмєтов за свої гроші будує стадіон? Чому Йуля напоїла Львів?
    Відповідь одна - у капіталу нема національності!
    А ось коли вони будуть боротись - О! Ось тоді щось і вилізе... Тільки протиборство... Як тільки хтось зробить перший крок до йожикования (знаєте, як їжаки кохаються?) - підсрачник, і іншого в опозицію...

Їх задавлять, як кріликів...
    Я? Ні! Я старий хіпі-пацифіст! Тільки як консультант... Штики в землю!

17. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Та не смішіть, хто там буде "боротися". Тигібко довго навіть не міг конкретно сказати кому ж він віддасть свої голоси. Просто підуть за того хто переможе - їм однаково.

18. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

В отличие от Вас, я это осознаю, и мало того, сумею воспользоваться ими если понадобится, для защиты независимости и целостности страны, в которой я живу.

19. Tanka

Tanka Well-Known Member

Ви мабуть і телевізор не дивитесь. І "пропало всьо" не чули:) Яка в нашого народа коротка пам"ять. Вже не пам"ятають як Вона жалілася на всю країну, що Янукович її кинув і не захотів працювати разом та разом боротися з кризою. Доречі, усі важливі закони БЮТ голосовав разом з ПР, набираючи при цьому конституційну більшість та долаючи вето президента.

---------- Додано в 03:04 ---------- Попередній допис був написаний в 03:00 ----------

А чому Тигіпко буде комусь свої голоси віддавати? Аж 13 відсотків? От саме за них він на парламентських і буде боротися. Як і Яценюк, і Тягнибок, хіба ні????? Навіщо їм віддавати свої голоси, якщо вони можуть мати свою політичну силу в парламенті??

• Подобається Подобається x 4
  20. VasMT

Вічне питання - ДЛЯ ЧОГО? Що вони з тою "силою" будуть робити? Працювати? :)))
    Яцик буде Черноуцівський бізнес тягнути, Тигіпко свій, а Гріценко знову МО буде рулити, бо "дєньог" мало має, злидня...

Ось яка думка мене турбує:
    На зараз (03.21) відрив Янь від Юня близько півмільйона голосів. Менше любої області...
    Тобто народ поділений 50/50... Не можна нам воювати один з одним... Це, за правилами жанру, кінець...

Останнє редагування: 8 лют 2010
    • Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)