Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. doberman28

doberman28 Well-Known Member

Дурня якась (щодо цитованого посту взагальному). Мені аж соромно, що Ви мій земляк.

• Подобається Подобається x 10
  2. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Нет.
    Тот "дядя". который крестного отца "премьера" заставил отдать ему украденные у Вас деньги.
    Тот, который дал деньги на то, чтобы эта страна 5 лет терпела драку между "братьям и сестрами" по майдану в угоду его политике.
    И я ТАК думаю, что разницу "дядя сэм" положил в карман даже не думая о том, а где же находиться эта загадочная страна, в которой можно вот ТАК, просто украсть столько денег.

• Подобається Подобається x 4
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Гадаєте, процитований автор сміється?

4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Хм... Цікавий кажете?.. А ви не.. е.. те..є.. з другом? Може б подругу краще на цікавий вечір?

• Подобається Подобається x 1
  5. Boris_Kiev

Тепер, сподіваєтеся, нова влада "таврію" подарує ?

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

в даному випадку саме голосування проти обох було не логічним і нерозумним. особисто я голосував не ЗА будь-кого, а ПРОТИ хама. Єдиний спосіб голосувати проти нього - було віддати голос за юльку. Голос проти всіх математично означав голос за янека. Тому я вперше в своєму житті поставив галочку навпроти Тимошенко. Ніколи не думав, що це зроблю, але мене поставили в такі умови

• Подобається Подобається x 11
  7. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ага, так вже Тигіпка у прем"єри і пустили! Буде вам Нікол Янавічь Дапашліви капустяні байки розказувати.

До речі, стільки років голосую, а ще жодного разу живого екзитпольного опитувача не бачила. Є тут на форумі хтось, кому пощастило більше?

• Подобається Подобається x 6
  8. Danilo

Danilo Well-Known Member

У разі перемоги Януковича, свобода взагалі під питанням. Просто всі тоді автоматично барани. Початок вже є -зміни до закону про вибори
    На Київщині штаб Януковича замінив секретарів та голів ДВК на 43 дільницях

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

Безумовно, адже це просто така технологія, проопаганда, підготовка суспільства до перемоги свого кандидата.

• Подобається Подобається x 6
  9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я - никого не осуждаю - и не собираюсь. Для самого себя я решил, что не буду голосовать "за" только потому, что "так надо". Ведь "против всех" - это тоже выбор. Тем более, что благими пожеланиями - сами знаете куда выстилается дорога....

• Подобається Подобається x 3
  10. doberman28

doberman28 Well-Known Member

На то она и свобода выбора !

11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

На сайті ЗІКу згадується про результати екзит-полу за ТРИ години до закінчення голосування!!!

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це, на мій погляд, демагогічна зарозумілість, хоча Ви безумовно маєте право на такий вибір. Перечитайте мій попередній пост. І Ви і я і всі з Януком будуть в одному загоні наче барани. І на весь світ спозорилися. Вважаю таких як от Ви винними за це.

Останнє редагування: 7 лют 2010
  13. terrible

terrible Well-Known Member

друзі, та почекайте Ви до завтра. до офіційних попередніх підсумків :)

PS VasMT, я Вам 250% даю, що в разі приходу яніка-Ви вже за півроку будете так само ненавидіти нову владу, як і оцю, що поки є. друже, тут не радіти, тут плакати варто. приплили.
    а втім, прозіт:drinks: (повірте, старий добрий туборг ліпше, ніж оте, з чим Ваш друг прийшов:) )

PPS так само - голосував не за когось, а проти декого. гадаєте, це приємно? тим більш, що жоден з кандидатів - не для мене. але в такі умови поставили. приїхали, одним словом.

• Подобається Подобається x 13
  14. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Я собі так думаю, що так і мало статися, щоб прихильники Януковича прозріли. Шкода, що ціна прозріння може бути завеликою, як і вибори можуть бути останніми.

• Подобається Подобається x 3
  15. Boris_Kiev

Отож.
    Звідки така паніка?

"Спостерігачам" пропонується музична пауза протягом 3-х діб.
    "Народним ополченцям" - виспатися і не бухати!

16. terrible

terrible Well-Known Member

то задорого. нажаль.

• Подобається Подобається x 2
  17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Загроза величезна. Але все ще попереду, не здавайтеся, все буде гаразд. Ми з Вами нація, ми оберемо собі президента, МИ маємо шлях.

• Подобається Подобається x 9
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Більше того, Тerrible... Я ще й поможу, щоби він довго не втримався, в разі безчинств з його боку... А задоволення викликає підсрачник пасічнику і кінець помаранчовому шабашу... Як і подавляюча більшість, я голосував не ЗА, а ПРОТИ....
    А Метаксу передав третій наш друг із Греції... Зарах по Скайпу по 50-ть тягнемо онлайн :)... і за Україну "беседуєм"

• Подобається Подобається x 4
  19. Gron

Gron тафгай

Теж вперше поставив власні (можливі) інтереси, понад бажанням необирати нікого.
    Ну незрослося.
    Нажаль, якщо буде так як було до 2004, то мій європейський вибір, піде в дупу.
    Вимушен буду ухилятися від податків, давати хабарів нукерам від пр,..., тобто виживати сам і давати працювати людям, яким даю роботу, якби їх було меньше, і вони непрацювали зімною мін. 15 років(десь 80 % штату), послав би все, та поїхав.
    Хоча, може набратися терпіння, та чекати поки по морю річці пропливе труп ворога;)

• Подобається Подобається x 8
  20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ну что же Вы ТАК убиваетесь...Вернемся к кучмовским временам? А чем, собственно, мы нынешнее отличаемся - ну ТАк, по-большому счету? Только тем, что из ящика - и из газет - могут на нас лить все, что. кому в голову взбредет. И это все. Ни нормальных экономических реформ (что - мелкому и среднему бизнесу стало лучше при жуле и Ющенке? Да хуже!) - ни политических, полностью отвязавшиеся от контроля спецслужбы, совершенно погрязшие в коррупции милиция и суды.... О чем Вы плачете? Я, по меткому анекдоту пана Бориса - с голой дупой. И мне бояться - нечего. да и Вы, я думаю, не олигарх от бют. Берегите нервы - они не для политиков. Все болезни - от нервов, лучше будьте здоровы - вопреки всем бело-синим или бело-красным - и прочим оранжевым в красную полоску. ;)

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)