Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Кем?Борисом из Киева???о_О
    (и єто все пишет чел.....котрьій и близко то к научно-иследовательскому делу не имел отношения...и даже год бьіл безработнім...:haha::haha::haha:
    Свистим?;))

• Подобається Подобається x 1
  2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Такі примітивні закиди мене не паяють, бо лишив роботу за власним бажанням. Мав заощадження. Я за цей рік зробив стільки, скільки за 10 років не робив. Я був щасливим, а що ще? Навіть на форум майже не заходив, бракувало часу.
    Це краще в 1000 разів, ніж було пахати на якогось дядю, накшталт Вас.
    То у Вас стереотип від совка, стаття за тунєядство, панятноє дєло, все життя комуну будувати, то є травма.

• Подобається Подобається x 2
  3. консультант

консультант Дуже важлива персона

А Ви там були? Особисто я був з тижні, ні на день не покидаючи Майдан. Читаю Вашу бутафорію і співчуваю Вам і Вашим висновкам. Зрештою Янукович для Вас бачу дійсно підходяща кандидатура на президента. Шкода, що приблизно так само мислять ще багато на сході та півдні України.

• Подобається Подобається x 9
  4. RJK

RJK Well-Known Member

Вы слабо представляете себе понятие "майдан 2004", потому что торчали на самом майдане.

Наверное наивно считаете, что я имею в виду лишь балаган со сценой танцующих "грынжопов"?

Для начала - это было не там.

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не торчав, а виконував роботу, будучи в загоні СВУ і балаган з Гринжолами, мене менше всього цікавив. Стосовно "гринжопов", як Ви сказали, це напевно ще тільки буде. Час покаже хто є хто?

• Подобається Подобається x 3
  6. UDALA

UDALA Well-Known Member

...юльку?!

---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

Если он захочет увеличивать права "русскоязычного населения" , то значит ему придется уменьшать права "украиноязычного населения" ?
    Интересно посмотреть , как же это к него получится.:)))

7. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А если так :"Для такого народу, який за сiмку Батьківщину сдавав Юльке, скільки не роби, толку не буде"?

8. Arthur

Arthur Well-Known Member

А складається враження, що ви не знаєте ні що було в середині Майдану, ні що було з ззовні, ні про те, що в 2004 році відбувалось взагалі.

9. RJK

RJK Well-Known Member

Думаю, уже показал.
    Рейтинг оранжевого президента =5%, наихудший результат из всех президентов.
    Поцарювала бы тюлька одна, у нее рейтинг бы тоже был =5%

Хотя я печален - хотелось бы собрать лопушариков на острове и назначить им вождя тюльку.
    Чтобы лопушарики пожрали вдоволь тюлькиной демократии :)))

10. tatka20101

tatka20101 New Member

Низько вклоняюся вам, шановні дописувачи з різних куточків України, що мали терпіння та муку відстоювати на цьому форумі власну думку й гідність.
    Янукович - наш президент!:):):)

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Нічого,побачимо,який рейтинг буде,у Янека через років 5.І що буде говорити пан Лопушарик RJK ,коли Янек буде, як президент, позоритись за кордоном, називаючи Австрію Австралією,а Бельгію Болгарією.:haha:

12. RJK

RJK Well-Known Member

Прошу прощения - RJK с лопушариками на майдане не прыгал, так что не равняйте по себе.

А сейчас в экономике полная жопа, в которую втянули страну тюлька и ющенко, и если вы этого не понимаете - флаг в руки и перья для стабилизации.

13. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

не полит-гуманно.

---------- Додано в 07:17 ---------- Попередній допис був написаний в 07:07 ----------

Очень много опозорился Буш?
    А страна (сша), - жила, живет, и дай ей Бог, будет существовать пока её кризис не накроет.

14. Даяна

Даяна Well-Known Member

Зате тепер капуста буда дешевою.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

С прискорбием следует признать тот факт, что так думает почти весь Донбасс:
    http://ua.rian.ru/politics/20091228/78262461.html
    Хотя лидер мог бы и подумать, прежде чем заявлять в открытую о поддержке "геополитических интересов Росии" = сдача интересов Украины.

16. Fremut

Fremut Well-Known Member

Отнюдь не равно.Опять эмоции в догму возводите

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Что сказать хотели?

18. Fremut

Fremut Well-Known Member

А вы что хотели?

19. RJK

RJK Well-Known Member

Вы явно не понимаете смысл знака равенства.

Интересы Украины были сданы оранжевой командой, а сейчас всего лишь закономерный результат - преддефолтное состояние государства.

Сначала свистопляски на майданах и гонор на переговорах, а потом дуля в заднице.

Как оказалось, что денег задаром не дают, они имеют свойство заканчиваться, а поставщик энергоресурсов держит за глотку.

Тюля наодолжила уже где могла, так что Украину сейчас в Европе представляют как наркомана, который ко всем пристаёт "дай, дай на ширку"!!!

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Что поддерживать империалистический шовинизм России и не вступать ради этого в НАТО и ЕС = сдача интересов Украины.

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)