Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та вони легко домовляться і без президентів.
    На даний момент більшість з них і не знає, що це за дідьки-тьотьки...

• Подобається Подобається x 1
  2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Полностью поддерживаю:good:

• Подобається Подобається x 2
  3. storozh

storozh глухому хірургу наркоз не потрібен....

• Подобається Подобається x 4
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви не правильно зрозуміли.Ви просто сказали так як думаєте самі.Я так не думаю.Я сказав,що культурні люди апріорі не можуть робити фальсифікації,тому що вони так виховані.Як не можуть робити в Львові так і в Одесі і в Донецьку.Але чомусь в Донецьку культурних людей,яких там дуже багато,до влади не допускають.Допускають недовчених дебілів типу Левченка-дибілуватого акромегала,котрому місце не у міській раді і на всіх телеканалах,а в самому найсправжнісінькому дурдомі.Чомусь в місті де процвітала робототехніка в президента висувають вчорашнього гопника який не знає хто такий Чехов і Ахматова. Не знати з якої причини в місті де зосереджені кращі медичні кадри в країні у парламент пхають студентів другокурсників,які в своєму житті ще навіть дерева не посадили , а його ще й від імені України в Європарламент.За які такі заслуги перед Україною(це я про Януковича молодшого).Чи той любитель азартних ігор і рекетир,котрий заробив капітал прасками на животах донецьких бізнесменів(Колесніков) котрий не вміє виговорювати десь із п"ять букв? Чому доктор RJK ви не поставите діагнозу цим пацієнтам? Ви знаєте діагнози?Проведіть віртуальне обстеження.Зберіть ANAMNESIS VITAE & ANAMNESIS MORBI. Проведіть дифдіагностику. Може імбецили, чи ідіоти?
    А на рахунок примітивних детективчиків Ви зробили необдуману помилку.Скажу Вам по секрету -у львівських електричках найбільше читають історичну літературу.Тому то тут в основному нема манкуртів,яких повно в рідній Вам Одесі і в інших південно-східних містах.Але я їх не виню-такими їх зробив совок.
    Тепер на рахунок "ПОЛИТИЧЕСКИХ свистоплясок на майданах."
    Знову Ви дуже помиляєтесь.Якби у нас люди частіше виходили на майдани,ми вже давно булиб в Європі. У вас до цих пір багато безхребетних совків,які живуть по принципу "лишь бы небыло войны".Так от створити другу царську Росію в Україні ми вам не дамо і не мрійте.Україна не Росія-це ще Кучма сказав. Ми будемо і будемо виходити на майдан,щоб влада нас(народ) боялася і не забувала для чого ми їх вибрали,не для того,щоб вони грабували народні багатства,як Янек Межигір"я і Сухолуччя.А для того щоб вони вміло налагоджували нормальне життя для всього українського народу і для Вас в тому числі хоч ви ховаєтесь в кущах і на майдан йдете лише на автобусах і за гроші.
    а рахунок орангутангів і макак томи напевне з Вами були на різних майданах,я був з нормальними людьми,Ви напевне тепер їздили коло ЦВК.:haha:

---------- Додано в 02:02 ---------- Попередній допис був написаний в 01:55 ----------

Не пийте горілку коли Ви на форумі,це некультурно.

---------- Додано в 02:12 ---------- Попередній допис був написаний в 02:02 ----------

Так і я про що.Чому навкруги так багато розумних.інтелігентних вихованих людей а до влади пхаєте неуків -проффесорів.Чому не Ваш розумний син секретар Донецької міської ради,а дибілуватий Левченко котрий заявив що української мови не існує в природі.Я про це говорю.Я не казав що в Донецьку немає розумних людей,я казав що донецьк голосує за дибілів.Мене це турбує.

---------- Додано в 02:21 ---------- Попередній допис був написаний в 02:12 ----------

Неправда він так знає російську як і українську.Йолго університети були на зоні і мову він там вчив.
    "У нас руки длинные,мы и в Чернигове достанем"-так він сказав на одному з телеканалів-це російська мова чи феня? Справжня бандитська тюремна феня.
    ПО російськи мало б прозвучати так:" Напишите о данном факте. Я ,как народный депутат Украины,напишу депутатский запрос прокурору,он проведет расследование и виновных накажут."

Останнє редагування: 13 лют 2010
    • Подобається Подобається x 6
  5. dimalozz

dimalozz Member

Як показав 2004 рік, передчасні привітання російських президентів Януковичу тільки шкоду приносять [​IMG]

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вау рекетир і два злодія,один крав газ а другий рарітети і казав що українська мова -це мова селюків.

---------- Додано в 02:31 ---------- Попередній допис був написаний в 02:26 ----------

Що вона вкрала? Межигір"я чи Сухолуччя?

---------- Додано в 02:33 ---------- Попередній допис був написаний в 02:31 ----------

Ви суддя?
    Чи маєте відомості про те що вона вкрала? Ага нагадую про Межигір"я і Сухолуччя.

7. RJK

RJK Well-Known Member

Есть такой особый диагноз - чиновники.

Пан сделал сей многозначительный вывод на основании серьезных социологических исследований? :nea:
    Или просто от души выпукнул в прорубь порцию отсебятины? :pardon:

Еще раз уточню - вы спрашивали? Лично я спрашивал.

От представителей "белых воротничков" был ответ, что это "примитивная вакханалия пещерных людей".

Я уже писал, что в ЕС мы не будем, и упоминал, почему.
    По типу поведения и методам волеизъявления мы выглядим питекантропами, а питекантропов не пускают в ЕС.

/*Нас тормознули с Турцией специально, чтобы не было религиозной подоплеки. Турцию не пустят бо мусульмане, а недопущение Украины помогает сохранить типа культурное лицо. /
    *Это неофициальная информация, источника не скажу.

• Подобається Подобається x 3
  8. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вроде бы...

Началось.

Разошелся.....
    И неплохо закончил....

Не знаю как остальным, а мне понравилось. Вы эти слова про имбецилов и тупых на востоке так часто перед вторым туром повторяли....Кто за Януковича должны сказать спасибо. Вряд ли у кого лучше получится.

Лицо националиста...

• Подобається Подобається x 3
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

А от слова ненаціоналіста...

10. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А чего ? Поплачьте. Я не возражаю. У вас же все виноваты, кроме вас самих.

Кивалов - ну кстати никто ничего не доказал, и даже наградили...шума было много про преступную власть, про Гонгадзе, про отравление, про злоупотребление, про "бандитам - тюрьмы", про отделение бизнеса...Все в пар ушло.

Собственно мнение тут у нас совпадает. Но я говорил что так и будет еще в 2005.

Вот посмотрите какой Smeet верный. Его много раз еще обманывать можно ибо он отличается от манкуртов. Хотя и вы проголосовав за "попу" недалеко ИМХО ушли. НО скажу вам по секрету, что аргумент за "попу" я легче и более с пониманием воспринимаю, как мужчина.

11. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Нет!
    Она никогда не могла, д а и не смогЁт это сделать, будучи на положении бомжа в Днепропетровске

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Угум...:sad:
    То я винен,що в 1917 році банда головорізів під проводом сифілітичного шизофреніка захопила владу в Росіїї і почала експансію...
    То я винен,що його змінив кримінальний злочинець...
    То я винен,що в 39-му році ці нелюди окупували мою землю...
    То я винен,що експеримент по перетворенню людей в нелюдів(читай совків) дав свої плоди і совкова мразь продовжує керувати...:sad:
    Перечислити?
    Кравчук,Кучма,Ющенко....
    Хм..історія йде по спіралі...все повторюється...з варіаціями....
    Напівбожевільного лєніна змінив кримінальний злочинець сталін....
    Трагедія...змінюється фарсом...і...знов трагедією...
    Все йде по колу...
    Наразі фарс...:nea:

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви колись задумувались, яке ваше ліцо? І яке вам діло до держави Україна? Що ви маєте з нею спільного? Колись допомагали руйнувати її?
    За ці слова проти жителя України, патріота, я на місці модераторів забанив би вас довічно.
    Розумієте, це його країна, він хвилюється за її долю, за своє і його сімї майбутнє. І яке право ви маєте пхати своє рило в чужі справи?
    Ви задумайтесь, з якої позиції ви тут виступаєте? Росіянина? О делеко ні.
    З вас такий росіянин як з мене китаєць.
    Ви совок, комуняка і шовініст на генному рівні.
    На щастя, ваш час пройшов. Можете далі молитися до духів лєніна-сталіна. Чи організувати компартію США. Але тоді вони побачать, кого приймають на свою землю.

• Подобається Подобається x 10
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

А що могли сказати "білі комірці",проти сваволі яких вийшли на майдан люди.Вони виражали своє ставлення до відставки.
    Пан зробив висновок із баченого своїми очима,оскільки дуже часто їздив електричками сам.
    Я не знаю як виглядаєте Ви.але я виглядяю нормально.Я був нераз в Європі і нічого там такого особливого немає, як для мене.Сотні моїх знайомих живуть і в Європі і в США,і у них все ОК,вони нічим не відрізняються від Європейців.Але вибачайте ті що зараз біля ЦВК дійсно відрізняються.Я й не знаю,де збирали цей контингент регіонали.
    На рахунок електричок.Я навчаючись часто їздив електричками до Харкова.Так от сідають в електрички нормально,через пів-години витягують ковбасу ,хліб і горілку,починається застілля,потім грають в карти,починають сваритися,б"ються,потім все що з"їли викидають з себе по вагонах,....до Харкова електричка приїжджає як поїзд Москва-Пекін виїзджає з Китаю.
    Ви ще живете совєцкими штампами і для Вас слово націоналіст матюк? Ні шановний -Націоналізм — світоглядний принцип, найбільшою мірою притаманний передовим представникам народу, що виборює своє право на розбудову власної держави, тобто прагне перетворитись на націю. Для XX ст., особливо його другої половини, це широко розповсюджене явище, зумовлене крахом світової колоніальної системи. http://uk.wikipedia.org/wiki/Націоналізм
    Це не відповідь,Ви мені дайте відповідь прямо на поставлене мною запитання.Конкретно про цих людей і скажіть невже в Донецьку не було більш достойних людей для цього.Я особисто знаю в Донецьку дуже багато чудових науковців,ми між іншим сиділи і цілу ніч пили закарпатське вино спілкувались і проголошували тости за дружбу.Так от вони по своїм інтелектуальним здібностям далеко втікли від проффесора і його смолавого синка,і від рекетира Колеснікова,а про дибілуватого акромегала Левченко я й не говорю.

15. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

А особенно Вы виноваты в совместном параде Красной Армии и фашистами на Западной Украине ;)

---------- Додано в 10:07 ---------- Попередній допис був написаний в 10:03 ----------

Еххх....
    Эти бы слова, да народу в уши в 2004-2005 годах.
    Может и нынешних "выборов" и не было-бы.

---------- Додано в 10:11 ---------- Попередній допис був написаний в 10:07 ----------

Главное, чтобы спираль вилась вверх, а не вниз, как это было в предыдущие годы.

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://www.pravda.com.ua/articles/2010/02/12/4758587/
    Интересная статья. Рассказано про интересы в проекте "Янукович" Ахметова, Пинчука, Коломойского, Фирташа, Ярославского, Григоришина.

17. RJK

RJK Well-Known Member

Какая связь между риском отставки белых воротничков NY LA и Берлина с танцами питекантропов на майдане? :mocking:

А, ну это серьёзный аргумент :crazy:

Определять степень фальсификаций в городах, основываясь выводах о культуре людей, сделанных в поездках на электричках - это мощная логическая цепь!!!! :haha:
    "Цепура" даже, не побоюсь этого слова :haha:

Я тоже не знаю, как выглядите вы, и тоже выгляжу нрмально.

А танцюристы на майдане 2004 выглядели питекантропами.
    Хотя я называю их проще - лопушарики.
    Кстати, в значительной массе в рядах лопушариков были студенты Львовских и Ивано-Франковских ВУЗов.
    Одного из таких лопушариков после майдана родители (моя двоюродная сестричка с её мужем), потом чуть не "отоварили" ремешком по заднице.
    За предельный идиотизм пойти "в стаде". Хотя он объяснял, что не мог "отрываться от коллектива".
    Ибо там преподаватели вузов сбивали в стада малолетних майдаунов, а на звонки встревоженных родителей сразу перехватывали трубку и говорили, что их сын молодец и им надо пышатыся. Уроды законченные.
    Рисковать жизнями чужих детей.
    Попались бы мне эти "вчителя" тогда под руку, вметелил бы в табло, не задумываясь.

Да они хотя бы студентов не погнали под раздачу, как это сделали уроды в 2004.

18. Arthur

Arthur Well-Known Member

Це вам хто таку маячню розказав?
    Не пишіть такого більше, бо засміють.

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я вже писав на сусідній гілці, що українські негри святкують нібито обрання негра-президента.
    Історія знає такі нонсенси.

Але тут я про інше: вчора мав справи наподалів від ЦВК і бачив (о 9:30) який контингент туди пре відбувати денну зміну. "Ліца, нє обєзображенниє інтєлєктом".

І подумалося - якщо за бабки пересічна (тільки бідна) публика здатна до такого опуститися, то що він наших "негрів" можна чекати під час військової загрози?

Тузла - то був сигнал для гуртування чиновників усіх мастей.
    А маргінес, який зараз прикриває похмільні фейси синіми шарфами - з радістю побіжить робити що завгодно за росіські рублі.
    Тут же знайдуться ідеологи, які підведуть під це "платформу".

Негри - вони і в Африці негри.
    Їм головне навіть не "Call me Mister", а "M-man! I'm hungry!"

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вообще выборов бы не было.
    Мы заметили вашу "образованность" по всем вопросам. Позвольте поинтересоваться откуда ваши сакральные знания про УПА и Голодомор? Из советских учебников? А, из газеты "Сегодня"!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)