Ну які ж баткі. такі і діти За посилання дякую. Хоча там минулорічний аналіз. Але я подивилася й за цей рік. Там, на рахунок корупції ті ж дані. Дійсно такі ж як за 2000 рік. Той текст, що ви навели нижче до корупції ніякого відношення не має. У самому докладі там присвячен їй тільки один абзац, причому доволі дивно, що вони посилаються на Transparency International (організації що саме спеціаліізується на дослідженнях та боротьбі з корупцією, але не приводять ніяких даних та цифр звідти). Ну що тут можна сказати: все ж таки Freedom House більш спеціалізується на громаадянських та політичних свободах та розвитку демократії, а не на корупції, , як Transparency International, тому дослідження Transparency International, на мій погляд б більш професійними та відповвідають дійсноті. Дані з них я приводила в попередньому пості. Але, навіть, якщо брати дані по корупції з аналізу Freedomhouse, то все одне Росія та Україна в порівнянні з Грузією пасуть задніх. Тобто, знов як не крути так такі маяк Та ні, це вам так дуже хочеться, судячи з ваших постів, Він у вас замість "моску" - зрозуміло [/QUOTE] Та ну шо ж ви мені так постійно лестити, я ж таке ж несвідоме бидло як і ви Це не моє твердження. Я дала вам вище посилання на статтю у Комерсанті, де про це стверджується. Якщо хочете - заперечуйте (прийдеться працювати. це ж ВАША робота, а я сюди іноді заходжу відпочити) От ще пара класних фоток. З того ж джерела http://cyxymu.livejournal.com/765224.html Історичний район Тбілісі , його повністю реконструйовано.
Убираю беллетристику. Данные тут по всем странам. Сравните. http://www.freedomhouse.org/template.cfm?page=485 Вопрос первый. ЕСли score тоже по коррупции самое, что и в 2000, то что великого сделал Саакашвили по сравнению с Шеварнадзе ? Вопрос второй. По данным Freedomhose уровень развитяи демократии на Украине выше. ПОчему тогда свидомые пишут Грузию как маяк ? И третий. А кто эти загадочные эксперты ? Предпоследнее. Найдите фотографии Грозного. Я это к тому, что фотографии Сухуми ничего не дают и объясняют. Последнее. Грузия, ужас как зависима энергетически.
+1000. А каков процесс перехода от быдлячести в небыдлячисть при обретении свидомости у несвидомистов? Чисто, интересно.
Танка, як це ви посміли назвати Чорнобильця несвідомим??? Він страшенно свідомий совок і російський шовініст, ми вже його 6-й рік знаємо. Може ви мали на увазі його як американця? Якщо так, то я з вами згідний.
Ось цитата:"The opinions expressed in this report are those of the author(s)" !!! Там міг бути і я, і другий і третій. І понаставляли б індексів, щоб ви мали за що гризтися. ---------- Додано в 10:40 ---------- Попередній допис був написаний в 10:36 ---------- По данным Freedomhose уровень развитяи демократии в Эстонии еще выше. ПОчему тогда свидомые пишут Грузию как маяк? Потому что гладиолус...Тому що росія не пхає свою морду на ці землі відкрито вогнем і мечем.
"Ветер дует из-за моря", стимулируя небывалый подъем в развитии грузинской ветроэнергетики. Также, среди населения отмечен повышенный спрос на ветрогонные препараты.
- Проверьте урок: украина должна равнять свою морду по тем мордам, куда россия пхае свою морду. А если россия не пхае свою морду в чью-то морду "огнём и мечом", то от такой морды украина должна свою воротить. И называется это правилом гладиолуса. Так?
Это - Тигипко о Грузии: Конечно, судя по Налоговому Кодексу и тому беспределу, который сейчас кошмарит бизнес, это всего лишь слова, слова. Никто и в помине не собрался перенимать опыт Грузии. Государственный рэкет для бандитов понятнее, чем цивилизованные условия для биснеса. Увы.
"В Тбилиси есть такое место - Старый город. Это причудливое переплетение маленьких улочек, переулков, проездов, проходов с лестницами, дворами и старыми домами и фонарями. Причем это уникальное место сконцентрировано в центре города, там живут люди, гуляют и пируют на помойках местные кошки, ездят машины - в-общем, жизнь идет своим чередом..." 19.10.2009 г.
Конечно Грузия не маяк демократии, скорее установлен авторитарный режим, поддерживаемый народом. И может в переходной период это правильно, о чем говорят успехи в борьбе с коррупцией. С помощью законов власть подрубила основы коррупции. Пошел поток инвестиций, потому что Грузия стала практически офшорной зоной. Но в результате импорт в несколько раз превышает экспорт, приходит в упадок с/х (объем импорта около 80, промышленность добываающая, немного ч/мета и химии. Но мне интересно как все-таки живет народ, потому что грузины с которыми я общался в Украине утверждают, что большинство живет бедно. Может есть у кого сведения. "Грузинские экономические эксперты ожидают повышения цен на продукты питания в Грузии в 2010 году. Как утверждают аналитики Гия Хухашвили и Ладо Папава, с наступлением нового года цены на продовольствие возрастут, и минимальная корзина для семьи из четырёх человек превысит 500 лари (300долларов). По мнению экспертов, будущий год для грузинского населения станет крайне тяжелым. Примечательно, что эксперты по экономическим вопросам проанализировали цены на продовольствие в Грузии и пришли к выводу, что некоторые товары здесь стоят дороже, чем в США. Так, по данным экономистов, в Грузии молоко стоит на 33% дороже, чем в США, куриные яйца - на 11%, бензин - на 41%, мясо птицы - на 43%, бананы - на 58%. Это при том, что средняя зарплата в Грузии составляет примерно 337 долларов США, а граждане Штатов получают в среднем 3198 долларов, т.е. в 10,5 раз больше. Покупательская способность среднего американца выше, чем у гражданина Грузии примерно в 30 раз. Об этом пишет газета "Резонанс" от 3 декабря. http://www.kavkaz-uzel.ru/articles/162823/
Работа над ошибками: Ответ на вопрос, почему не по Эстонии надо равняться, а по Грузии: - Исправлено после замечаний вчытэля: украине по мнению свидомых следует равнять свою морду по тем мордам, к которым россия пхае свою морду открыто, огнём и мечом. А если россия не пхае свою морду к какой-то морде открыто, "огнём и мечом", то от такой морды украина свою морду воротит. И за маяк не держит. И называется это правилом гладиолуса. Так?
коли ж ви вже навчитеся поважати співрозмовників...? Не "равнять" а вчитися і плювати з високої вишки без передишки на всяку морду яка сується. Такого в природі не існує. Такій морді Україна не потрібна (бо сама ще під "всеохоплюючим омофором")
- Вы читаете вопрос, на который отвечаете и цитируете? - тех, кто читает то, что пишет хотя бы сам, а тем более - собеседники, а также слово "морда" держит при себе (может, зеркалу ещё иногда говорит, когда не в настроении) уважаю давно. Остальные не собеседники - чего не иснуе, добродию? Этого: ? Зачем тогда Вы это пишете? Побаловались словоблудием и хватит.
А ви думали, що після 2 війн та пострадянської розрухи усі блага небесні та земні самі по собі з"являться та впадуть як мана небесна. Робиться дуже багато, та ще потрібно багато працювати, щоб був вагомий результат. От цікавий репортаж від молодої людини з Дніпропетровська, що була у ї, Грузіі, Арменії, Азербайджані наприкінці червня. Незаангажований та без особливих прикрас. До речі, там у коментах, хтось цікавиться цінами у Грузіі, і хозяїн журналу відповідає, що ціни зараз в Тбілісі на продукти десь в полтори рази нижче за українські.http://sicheslavets.livejournal.com/192429.html ---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ---------- Так, саме такі й були і ті будиночки, до реконструкції, що надала я. Наскільки я знаю, там постійно щось реконструють, але звісно, що все встигнути не можна. Але реконструкцію вже заплановано.
ні, не "Этого" де тут ключове слово "ВІДКРИТО"? Шо нема? А де сі діло? Ааа, його не було! Як в анекдоті про єврея. Вас образило напевно через ваші особисті міркування. Але запевняю що саме вам і вам подібним воно не адресувалося. А ще поводьтеся з людьми так, як хочете щоб вони поводились з вами. Що ви і успішно робите.
- деньги им давать и забывать? Щаззз. - да не, ну шо Вы. Любыми словами общаться можно, главное, в одной системе координат и терминологии. Морда так морда. Так даже короче, чем "держава" или "государство". Как скажете.