Гра № 44. Модераторська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 6 гру 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Блін, я тормоз останнім часом. Більше ніколи не запишусь в дві гри одночасно. )) Чогось здавалось, шо Овод затроїв, а то був другий.
    Але питання лишається. Нормальний хід - підтягнути ще когось до соклана, не бачу тут ніякого алібі

---------- Додано в 11:26 ---------- Попередній допис був написаний в 11:23 ----------

Хэл, а ты свой голос уже объяснял? Помню, что обещался объяснить в новом дне

2. ovod

ovod Well-Known Member

нікого я троїти не збирався....мені склянки не дали....

3. Персі

Хел-Фокса
    Кохана-Охват
    Фокса-Кохана
    Охват-Кохана (2)
    Вольха-Іванка
    Зю-Охват (2)
    Іванка-Іспанка
    Іспанка-Іванка (2)
    Овод-Фокса (2)
    Персі-Ука
    Твістер-Алеко
    Сашка-Фокса (3)
    Ука-Охват (3)

А Ука в нас значить виходить або з Фоксою, або мир.
    Вона якраз ніде не обіцяла робити нічию, і взагалі то насторожено до цієї ідеї поставилась
    Могла би злити кудись голос, тоді б Фокса повисла

---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

Хоча по логіці в четвірці Овод, Твістер, Сашка, Ука мав би бути маф хоч один
    Інакше виходить, що мафи раненько проголосували і нічого не контролювали
    Якщо так, то мафи серед малопідозрюваних хіба що

4. heltorn

heltorn helpline operator

Брр.. чего не ясного, то. На тот момент у четверых по 2 голоса, в том чиле у точного мафа Иванки. Сокланам выгодно дать против кого-то третий голос, пока не дали против нее.

Я пишу, что он "задвоил", а ты про "третий голос". Я тебя не понял, ты вообще мой пост комментируешь? В том-то и фишка, что он задвоил еще одного, а не затроил из имеющихся. Это, конечно, не гарантия, что не маф, просто расширяющий список, но все же.

5. Персі

Не факт, третий голос это навлечь на себя подозрения. Подтянуть еще одну кандидатуру - нормально
    Твой, я торможу просто

---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ----------

Не бий на жалість! ))
    Чого ти Фоксу вибрав?

6. ovod

ovod Well-Known Member

а мені навпаки здається, що треті голоси навряд чи мафи...або перші другі або лєві....ще як варіант не перші і не останні....тобто десь з 3 по 9 голос....

7. heltorn

Ок. Я выбирал между Фокси и Оводом, мои кандидаты. Овода не голосовал из-за одной фразы, цитировать что-то не хочется.

8. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Всем привет!
    сегодня меня будет мало. В основном вечером.
    Голосовать собираюсь Сашку ибо он единственный, кто пытался наломать идею с ничьей и наломал бы, если бы не Ука.

9. Персі

Сашка і Ука ти маєш на увазі?

10. ovod

ovod Well-Known Member

я взагалі не люблю битися...толку мало...краще побалакати....

сподобалась мені....хотів до іванки йти....але вона мені чогось більше приглянулася.....жартую....

дьоргана вона якась була.....

11. heltorn

Я уже написал, что это не гарантия, но я пока стараюсь начинать с более очевидного. Иначе мы дойдем до слива друг друга Иванка - Испанка :facepalm:

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ну Сашко мені взагалі дивний. В правила не вчитався, почав витикати, що його ніхто не слухає, намагався голос поміняти. Це насторожує. Плюс до того світився в скайпі, а на форум і в тему носа не показував.

---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ----------

І ще від вчорашнього дня насторожує Фоксі - ібо гдє она? Прийшла, сказала, що читатиме тему, а сама змилася?

13. ovod

ovod Well-Known Member

він таке любить.....ти шо кефіру обпилася?.....

14. heltorn

У меня вечером планы большие, буду голосовать до 17:00, или рискну на попозже, но могу тогда вообще не успеть. Пока выбираю между: Фокси, Ука (тут если только связка, правда уж сильно паленая) и Сашка.

15. Іспанка

Оводе, я добре знаю Сашкину манеру гри і що він таке любить, але то мене завжди насторожує, бо ніколи не знаєш, що від нього можна чекати і ким він може виявитися. Тому з ним, імхо, варто бути насторожі.
    Я кефір не п"ю:tongue:

16. Персі

А тут я погоджусь з Оводом. По поведінці мене Сашка якраз не зачепив. Прийшов, накричав, правил не дочитав - Сашка як Сашка
    Хоча я вже з Іванкою помилилась, тому трохи страшно самі собій вірити ))

17. ovod

ovod Well-Known Member

ладно....лишаєшся за сторожа.....

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ----------

я вот тоже над цим подумую.... тре тебе легенько потрясти.......і витрясти всі підозрілі персики......

18. Іспанка

Нє, Персик якраз в своїй мирній манері грає, вірю їй.
    Швидше за сторожиху:)))

19. ovod

ovod Well-Known Member

ладно....поживем...побачим...

дивись не відстріль йому чого.....

20. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Цілий ранок читаю, і нічого путнього не складається.
    З більшістю гравців ще не грала, то ж...

Наразі мирною виглядає Іспанка по голосуванню, однак, мені дуже дисонував оцей допис
    Але не може бути, щоб таким ризикованим голосуванням відводили підозру. Тобто, наразі це просто відмічена для себе незрозумілість

Сашка наразі не підозрюю, не вірю, щоб маф не прочитав правил до кінця дня. Але дасться ще чути
    Алеко і Твісті - для мене темний ліс.

Вольха за результатом голосування - мирна.

Зю і Фоксі - я поки що потонула в їхньому фонтані дописів. Але в якийсь момент виникала думка в сторону Зю+Кохана, хоча наразі логікою підтвердити не можу.

Ще намагаюся зрозуміти, чия жертва Мартіні - модерів чи самурая-хакера?

Це те, що в мене склалося на зараз. Піду ще трохи попрацюю, а тоді ще подумаю.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)