Відповідь: Голодомор УК тут не проходить.Беріть вище. Масові репресії, терор і розстріли були постійним супутником більшовицького режиму в Україні, спрямовані в першу чергу проти учасників національно-визвольного руху, опозиційних партій і національного духовенства. Ці дії, а саме: вбивства, знищення, заслання та інші жорстокості, застосовані до цивільного населення в мирний та воєнний час, злочини з політичних, расових чи релігійних мотивів, у відповідності до п “с”, ст. 6 Статуту Міжнародного військового трибуналу кваліфікуються, як злочин проти людства. Факти, як усі разом, так і більшість окремо - підтверджують факт злочину ґеноциду українського народу, який був викликаний етнічними, політичними чинниками, і не мав економічного підґрунтя. Це є порушенням п. “а”, “в”, “с” ст. 2 Конвенції про запобігання злочину геноциду і покарання за нього від 9 грудня 1948 року, яка затверджує дії, спрямовані на повне або часткове знищення будь–якої національної, етнічної, расової або релігійної групи як такої, а саме: а) вбивство членів такої групи; б) завдання серйозних тілесних ушкоджень або психічного розладу членам такої групи; в) створення для будь–якої групи таких життєвих умов, які розраховані на її повне фізичне знищення.
Відповідь: Голодомор оскільки даний злочин був вчинений не окремим громадянами, а злочинними діями окупаціної влади, яка встановила своє панування на Україні воєнною силою, незаконно знищивши уряд УНР , тому судити винних слід не за КК, а відповідно до: - Конвенціі про незастосовність терміну давності до військових злочинів і злочинів проти людства, що прийнята і відкрита для підписання, ратифікації і приєднання резолюцією 2391 (XXIII) Генеральної Асамблеї від 26 листопада 1968 року; - Конвенція ООН проти катувань та інших жорстоких, нелюдських або принижуючих гідність видів поводження і покарання (Резолюція 39/46 Генеральної Асамблеї, Неофіційний прийнята 10 грудня 1984 року; - Конвенція про попередження злочину геноциду і покарання за нього Прийнято і запропоновано для підписання, ратифікації чи приєднання резолюцією 260 А (III) Генеральної Асамблеї від 9 грудня 1948 року
Відповідь: Голодомор Це Ваша точка зору. У мене інша. Ми на цю тему дуже давно дискутуємо. Тому відповідати по суті не бачу сенсу. Ви мене не переконаєте, я Вас. Це злочин ТОДІШНЬОГО ТОТАЛІТАРНОГО РЕЖИМУ, який був москало-україно-білорусо-грузино...совєтським. Кінець-кінцем, перечитайте закон "Про Голодомор"! І ще, наберіться терпіння і прочитайте статтю http://news2000.org.ua/f/41641. Якщо зможете, заперечте по сути викладеному в ній. Краще б батьки БУЛИ ЖИВІ. А що передавати дітям, вони б самі вирішили. А не Ви за них сьогодні. Нет желания. Я в этой теме столько раз это обосновывал! Есть желание - перечитайте. Во-первых, Украина тоже "правопреемница", и претендует стать как можно более полной правопреемницей. Во-вторых, "на пальцах": дети что-то унаследовали от родителей. Потом выяснилось, что родители преступники. Их наследников в тюрьму?
Відповідь: Голодомор А Ви думаєте, вони б навчали своїх дітей "політичної лінії партії"????..... Додано через 2 хвилини Україна правонаступником ссср - не є, на відміну від росії. І давайте уявимо собі таке: власник сумнозвісного "Елітацентру" не втік з України не розрахувавшись зі своїми боргами, а реорганізував свій "Елітацентр" на "Еліта-центр-плюс", то це означає, що реорганізована фірма не буде відповідати за боргами?
Відповідь: Голодомор Зеніку, Зеніку... Ну включіть же логіку! Адже від голоду вимерла ДАЛЕКО НЕ УСЯ УРСР! Ті, що залишилися живими, чогось своїх дітей та вчили. Ну не так, як Вам би того хотілось. Ну шо ж поробиш! Втім, невже Вам видніше, чому потрібно було вчити??? Ще раз рекомендую перечитати статтю. А то якось дивно виходить. Коли говоримо про ОУН/УПА, головний аргумент: ми краще знаемо, ми тут жили, це наша історія. Коли про Голодомор - знову ж таки Ви краще знаєте. Де логіка? Можливо, про Голодомор все ж таки краще знають там, де він був? Про роль у цьому "руських", Росії? Про те, хто винен? Нє?
Відповідь: Голодомор не хапайтеся за слова комуністів, це вони у нас люблять опиратися на такі факти. але будь-яка думаюча людина розуміє,що навіть якщо і було серед радянської влади отих от 30% українців на місцях, то що ті люди вирішували???звідки рішення приймалося і що могло б статитися з тими, хто його не виконав з досконалою точністю? і до того ж,я сумніваюся, що кожна людина з укр паспортом вважала себе українцем на той час
Відповідь: Голодомор Абсолютно вірно. Як нічого не вирішували на місцях росіяни, білоруси, євреї, вірмени, узбеки...
Відповідь: Голодомор Логіка проста: там, де був Голодомор люди (більшість) повимирали. Тому й називається ГОЛОДО МОР. А новоприбульці знають тільки те, що їм Партія сказала, яка їх туди привезла.
Відповідь: Голодомор Всі! Але я знаю свою правду. Є знавці "Комсомолійської Правди", а є й шанувальники "Правди". ЗІ: велике прохання, перечитайте гілку, і не заганяйте на 71-ше коло, не повторюйте питань зі стор. 1-70... Маєте сказати щось новеньке - прошу. Нє - то
Відповідь: Голодомор Будь-яка ДУМАЮЧА людина перш за все розуміє, що не 100% "руських" були більшовиками. Як і не 100% більшовиків були "руськими". Додано через 1 хвилину БІЛЬШІСТЬ як раз не померла. Подивіться статистику.
Відповідь: Голодомор ...авже ж.... ....навіть по своїй мамі можу сказати: вона застрашена тим тоталітарно-комуно-москальським урядом досі боїться навіть коляду голосно на вулиці заспівати, не те щоб ..... .....цілком логічно припустити, що батьки будуть навчати своїх дітей саме так поводитись, щоб захиститись від тої жахливої системи, щоб не попасти в її жахливі катівські "руки".....цілком зрозуміло, що будуть приховувати від дітей навіть найменші ознаки національної ідентифікації, як наркоман приховує наркотики, оскільки совєти за виявлення таких ознак - нещадно карали.... ...однак, незаважаючи на всю цю логіку - не бачу в цьому жодного позитивного моменту! і якби у тих, хто вижив хоч трохи свободи - вони б неодмінно передали своїм нащадкам усю мудрість, всі традиції, що створювались і передавались їм з діда-прадіда.....а так були змушені пристосовуватись до нових умов виживання....а москаль був нещадний.... Додано через 3 хвилини то може банда муравйова і інших була така багатонаціональна? то може і не було воєнного захоплення вільної України - УНР в 1921 р?
Відповідь: Голодомор Та я знаю Вашу точку зору. Але не поділяю. Тому що винуватити у СВОЇХ бідах кого завгодно, окрім САМИХ себе (всупереч до речі історичним фактам), це ознака СЛАБКОСТІ і НЕСАМОСТІЙНОСТІ мислення. І ця страусина політика ні до чого хорошого не веде. Потрібно мати мужність визнати істину і тоді щось буде позитивне. А то і сьогодні: у одних винні "баньдюковичі", "совки", "яничари", етс, у інших - "западенці", "нацики". Може, досить? Винниченка читали? Або як мінімум ту статтю, на яку я давав посилання?
Відповідь: Голодомор слухайте Степанич, для чого Ви скачете з теми на тему? ми говоримо про ГОЛОДОМОР, а це значить що винуватити самих замордованих голодом - злочинна глупість! як могли бути винні ці нещасні замордовані голодом люди? шо Ви таке говорите???? як можна їх винуватити у тому що вони вмерли????... ...Ви хоч би краплю поваги мали до загиблих, не говорячи про співрозмовника, тоді б не допускали таких абсолютно необдуманих висловлювань, які тхнуть сучасною руско-комуністичною пропагандою!!!....
Відповідь: Голодомор Вы меня извините, что вмешиваюсь. Умершим - вечная память. Но говорить, что они не виноваты, поскольку они погибли... Это как говорить, что немцы, погибшие во Вторую Мировую, не виноваты, что выбрали Гитлера. Вина или невиновность не зависят от того, погиб ли человек, или нет. Это вообще не коррелирующие понятия. Додано через 2 хвилини Под этим готов сто раз подписаться. Надо цифры анализировать, а не подгонять условия задачи под заранее придуманный ответ. Додано через 7 хвилин Хорошо. В переводе на доступный мне язык ) ) это означает, что Вы считаете события 1932-1933 гг в УССР подходящими под пункт (в) Конвенции. Единственное, что хотелось бы уточнить - так "создание" или "намеренное создание" условий, рассчитанных на физическое уничтожение? Додано через 9 хвилин Об "оккупационной власти". Считает ли Украина себя наследницей Украинской ССР? Додано через 15 хвилин Жаль. Всё же хотелось поговорить в "реальном времени" 1. По правопреемственности. Не совсем так. Место СССР в Совбезе ООН заняла РФ. Все международные позиции СССР перешли "по наследству" к РФ. Так что международные претензии к СССР должна принимать также РФ. По крайней мере, мне так кажется 2. По детям. Если имущество было нажито в процессе совершения преступления и срок давности по преступлению не истёк - оно конфисковывается, даже если преступник умер и остались только его дети.
Відповідь: Голодомор Слухайте, Зеніку, не потрібно мої слова тлумачите на свій лад. Якщо Ви не розумієте, про що я пишу, спитайте. А не пишіть херні!!! Завтра. Вернее, уже сегодня. Но после сна. Тоже отвечу после сна.