Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Неправда Ваша. Скажіть, Ви б дійсно обрали, щоб Шахтар виграв УЄФА, а не грав в фіналі ЛЧ, якби була така можливість? о_О Тут ми з Вами не дійдемо спільної думки. Мені не цікавий самий лише голий результат. Мені цікава сила команди. Щоб добратись до фіналу ЛЧ, потрібно пройти команди з еліти світового футболу. Чесне слово, я обираю результати, які показує Челсі на євроарені, а не Шахтар. :mocking: Щодо престижу... ну виграв Шахтар УЄФА, а Челсі ЛЧ - ні. То що, це робить Шахтар престижнішою командою, аніж Челсі? :mocking: Цікаво, для кого...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Престижніше виграти Кубок УЕФА. Виграш Кубка записав Шахтар у переможці цього трофею, а це історія. Крім того, не Челсі грало у Супер кубку, а саме Шахтар і грав з Барсою на рівні, що свідчить і про рівень переможця володаря КУЕФА.

3. Персі

Я правильно розумію, що Шахтар престижніша команда, аніж Челсі? Не забудьте до цього списку додати Зеніт та ЦСКА. Куди там Челсі до цих грандів. :haha:
    Якщо слідувати Вашій логіці, то нікому не цікаво, хто там де грав, цікаво тільки те, що Барса виграла Суперкубок. :mocking:

4. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 1
  5. Персі

Це непорівнянні величини. ЧЄ від ЧС відрізняється тільки тим, що тут не грають Бразилія та Аргентина. За великим рахунком. Якби в ЧЄ грали ті, хто не попадає на ЧС, то теж був би лузерський турнір. :)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ясно, що престижніша. Шо таке Челсі? Ніякий то не гранд футболу. Середнячок!!! До Абрамовича - середнячок англійської ліги.... бував і у першій лізі...

якби ви сказали Ліверпуль, Арсенал, Манчестер... ну то ше куди не йшло - гранди... а Челсі до Абрамовича - це наш київський Арсенал, чи сімферопільська Таврія...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

безперечно!!! за десять років згадають лише переможця, а кого він там перемагав - нікому не цікаво. Як то кажуть, гра забудеться, результат залишиться.

8. Gron

Gron тафгай

Згоден, згоден:)
    Хотілось трохи посперічатись:)
    Але всеж, КУЕФА турнір хоч і другосортний, але НЕ ЛУЗЕРСЬКИЙ і для країни яка неспроможна мати таку кількість СУПЕРКЛУБІВ як Англія, Італія, Іспанія де футбол це дійсно БІЗНЕС(окрім того, що майже національна ідея) дуже важливий, і мені здається, що виграш його це безумовно гарно, і для клубу і для футбола в країні.:good:

9. Персі

Якщо Ви помітили, то я порівнювала Челсі саме з Шахтарем, а не з МЮ та іншими. Ну нехай Шахтар престижніший. :haha: Шкода тільки, що не супер гранд світового футболу престижний Шахтар щороку бере участь в плей - офф ЛЧ, а середнячок Челсі, змагаючись з тими ж МЮ, Лівером та іншими... часом успішно. Я зрозуміла - Шахтар занадто престижний та крутий для ЛЧ, нехай там всякі Барси рубляться...:haha:
    Безумовно, має право на існування. Хоча б для того, щоб Шахтар міг себе вважати супер престижною командою світового футболу. :)))
    Право на існування - має. Але з ЛЧ за силою учасників не йде порівняння аж ніяк. Щодо ролі виграшу Кубку УЄФА для розвитку футболу в країні, то є сумніви. Ну вигравали ті ж Зеніт з ЦСКА і що, це підняло російський клубний футбол на якісь вершини?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я за Шахтар вболіваю лише тоді, коли він грає у міжнародних турнірах, так що нє надо ля-ля.

11. Персі

Я не зрозуміла про які ля - ля йдеться. :pardon: Мені просто важко бути серйозною, коли Шахтар ставлять на одну планку з стабільно сильними командами, які щороку грають в плей - офф ЛЧ. Але найстрій Ви мені підняли, так що дякую. ;)

12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Опуститесь на грешную землю, вы что забыли, что собой сейчас представляет украинский спорт. Если во времена СССР, украинцы завоевывали львиную доли медалей ( трудно сейчас представить, что я тренировался с двумя олимпийскими чемпионами по легкой атлетике и где, в Макеевке), то сейчас мы на переферии мирового спорта. Кого знают, кроме Кличко, Шевченко и Шахтера.
    Мы всегда гордились победами Динамо в Кубке кубков, так он и рядом не лежит с Кубком УЕФА. И вспомните в каком шоке был Вердер, не последний клуб в Европе

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Карпати нині здули... ну й хай!!! поки буде Димінський - там немо що чекати.

14. Gron

Gron тафгай

Клочкова, Ломаченко, Лисогор, Федотенко, Понікаровський, Житнік, Хрістич.....

• Подобається Подобається x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ви трохи й загнули. А Ваш земляк по прижкам з жердиною? а плавчиня Клочкова? а боксер Ломаченко? а футболісти Тимощук, Чижевський?, А хто став чемпіоном Європи серед молоді з футболу? А чемпіон світу з шахів Пономарьов? а Іванчук?

А скажіть, чи було коли так, щоб пять українських команд виступали в кубках УЕФА? Ніколи!!!

• Подобається Подобається x 2
  16. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ще є сестри Бондаренко :)

• Подобається Подобається x 3
  17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я вообще имел ввиду действующих спортсменов.
    Да о хоккеистах в НХЛ забыл, но при их победах не звучит гимн Украины, то же самое о Тимощуке и Чигринском.
    Ну и Ломаченко конечно, хотя о любительском боксе в мире знают мало, на Олимпиадах только звучат

18. Gron

Gron тафгай

Це буде офтом, та зображення чомусь не завантажуються, але хто загорнувся у прапор коли перемогали Зеніт чи Пінгвіни?
    Про Ломаченко - приз Баклера шанують та визнають у всьому світі, некажу про золото ОИ.
    А в профі, ще прославить і себе і країну.
    Полюбіть БАТЬКІВЩИНУ.
    Нє?;)

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Хлопці, я раніше також так думав. Але повірте - в Європі дійсно досить наплювательське ставлення саме до кубка УЄФА. І назва "Кубок лузерів" - не з неба, таке частенько і в газеті зустрінеш. Гляньте, реформи цього року і перейменування на Лігу Європи - намагання приховати негативний імідж і хоч трохи наблизити УЄФА до старшої сестри, спочатку хоча б за назвою.

За нім. команди, приміром, я сказати можу, слідкую за тим. Мих, повірте мені на слово - їм тут важливіше місце в першій трійці бундесліги, ніж перемога в кубку УЄФА. І Вердер ще до фіналу наголошував, що перемога в фіналі кубка Німеціїї з вічним ворогом Гамбургом для них важливіша за кубок УЄФА. Хоча, звичайно ж, прикро і були трохи в шоці, бо так мали б два кубки.
    Фінал кубка Німеції Вердер-Гамбург показували в місті на великому екрані, фінал кубка УЄФА Вердер-Шахтар показували лише в найбільшій аудиторії університету, аулі, на великому екрані. Це так, до слова.

Так що Персі тут багато в чому права. Це треба розуміти і бачити європейські чемпіонати з середини, їх десятирічні традиції, напругу, вболівання... То вам не наша "прем/єр-ліга"... Їм тут частенько, хоч і не завжди звичайно, розходить виграти в запеклому дербі, заради чого в міжнародному матчі(крім ЛЧ) можуть просто відбувати номер.

А в нас просто інформаційний простір промитий вихваляннями наших "грандів", от і все... І тому так всі в нас на КУЄФА ведуться... Справжній рівень дінама і шахтарьонка підтверджується стабільно з року в рік в Лізі Чемпіонів. Як і Донбас-арена: розтрубили на все СНГ, "лучшая и модернышая в мире"... ))) Насправді шикарнєйший стадік, честь і хвала ахмєтці за нього - але в східній Європі. В західній він не знати чи і в двадцятку кращих входить. Але наші люди в нашому інформпросторі щиро переконані, що ДА наілучший.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

гм.. а що нам?
    порівнювати кубок України з КУЕФА?
    у нас кубок України... то ніхто толком не знає... грати, чи не грати... он навіть Волинь заявила, що він їм не потрібний, що вже говорити про Динамо?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)