Московські батюшки, до котрих ти ходиш це підтримують. Як Онуфрій заявляв, що голодомор – кара Божа українцям, які відступили від Бога («катюзі по заслузі»). Він і зараз радіє, що гинуть українці у війні.
На те й лукавий, аби обвинувачувати безпідставно(, а добро приховувати. Відчуваю себе трохи Йовою(, а все, що відбувається зі мною сьогодення вважаю випробовуванням. Переношу все із посмішкою на вустах і вірою у серці, бо моє майбутнє не варто образ на тих, хто не вартий його. Мою мету можна досягнути тільки вірою, надією і любов"ю, як і сказав мені ангел у моєму вірші *Звір* ще у 2011 році.
Вчора гало було на місяці. Шкода, що камера не бере таке. Файно було. Незабаром, через дві доби буде місячне затемнення.7 вересня о 21 годині. А покищо місяць сходить..
Можливо, що над Україною затемнення місяця не побачимо, абож тільки початок, бо: 1) траєкторія місяця на небі має невелику дугу, десь в секторі 90гр. 2) хатемнення розпочнеться у 21 годині, але це ха московським часом, а за місцевим о 22-й. Схід місяця розпочинається десь о 19,40 , а от захід його не примітив, хоча після опівночі вже не бачив місяця. Може й на краще. Нехай відбудеться затемнення там, де треба. Тобто, в Китаї, Індії та океанії) Доречі, затемнення сонця 21 вересня теж не побачимо, бо буде о 23,53 за київським часом, тобто десь над Америкою.
Там є відео, де розповідається, що шляхом, де пройшли паломники до кацапської Почаєвської Лаври, висохла кукурудза. Показник?
Зараз українці оприскують соняшник, сою та гречку раундапом, аби скоріше сохли. Вже маюуть і до кукурудзи дісталися(
Воно є, і я вам його дав, але ви ж не користуєтесь ФБ. На відео показано кукурудзяне поле і дорогу, котра розділяє поле на дві половині. Дорога дуже болотиста, а тому паломники йшли вздовж дороги, притиснувшись до лівої сторони дороги. І що дивно, ліва сторона - пожовкла, а права - зелена.
Я у 2022 році пройшов з К-Подільського до Почаєва і дороги там не заболочені, а щикарно зроблені Президентом Зеленським. Так що дивіться своє ФБ на ніч під ковдрою і вазелін не забудьте, аби мозолі не натерти)
Нормальні прапори зі Спасом, а брехню довбодятлів не люблю. View: https://youtu.be/NeANWwqSr_Y?si=LVVSpCp7BsPIJ8Dd
Нормальні прапори хі Спасом. View: https://youtu.be/NeANWwqSr_Y?si=LVVSpCp7BsPIJ8Dd @Мих , дивися не ебанися від перенапруги)
1. Де ти набрався таких слів? Невже в цьому поході? 2. А чого ти перескочив з доріг на прапори? Соромно стало, чи як? Дороги є різні, в тому числі і асфальтні і польові. Я тобі показав дорогу, яку Зеленський не збудував і кукурудзу, про яку я говорив раніше, а ти перескочив на прапори.