ага там в Катарі, який прийматиме чемпіонат світу, жінки мають право голосу? ах, там же нафта їх не можна притісняти
Пане Киджику (лапочко моя рожева), та це ж аж у 2022 році відбудеться! До того часу багато чого зміниться... А, до речі, - господарі чемпіонату-2018 ("Лец мі спік фром мой харт ін інглиш") - теж не надто демократична країна зараз
так ніхто і навіть не натякає що їм щось там можуть зняти хоч там напалмом весь Кавказ випалять а нам вже Євро забрати хочуть
Це неправда. А ви думаєте жінки там погано живуть? А голос їм і не потрібен! Ну так чемпіонат же з футболу буде, а не з "демократичності"! І взагалі англійці, в яких ми відібрали ЧС, постійно щось "гавкають" у наш бік!
Уважаемый, так поздравили нас с победой хохлы или, таки, нет? Может я пропустил где-то? Если бы они выиграли и вышли на чемпионат, то я бы их, естественно, поздравил бы.
мені недавно фоткі показували. київський і львівський стадіони мають такі сидіння з яких не видно пів-поля )) їх загороджує стіна якоїсь там надстройки звичайно ті горе-будівельники викрутились - сказали що це місяця для незрячих ---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ---------- http://tyzhden.ua/News/32381 писи - навчіть мене робити лінки, маю стіки файних сцилок ))
- "мстя его была страшна". Но нечестна. Я Вас обсуждал с любящим Вас (пусть и странною строгою любовью) человеком, а Вы меня ..? Кстати, если вдруг распределят сборную в Украину, надо будет как-то билеты покупать (квот мало, а страна - близко и без визы, грех будет не съездить). Ну придётся посидеть не в гостевом секторе, среди украинцев, покричать "Россия, Россия" ничего ведь не случится в культурной среде, не?
Ех, групку б нам: Україна Росія Греція Естонія... Грекам хочеться здачі дати за ЧС-2010... І воопше...
"Вот как выглядели бы все корзины, если бы в стыковых матчах победили сеяные команды, но без учета ноябрьских матчей. ФИНАЛЬНЫЙ ТУРНИР КОРЗИНА 1 Польша (28) (хозяйка) Украина (14) (хозяйка) Испания (1) (чемпион) Голландия (2) КОРЗИНА 2 Германия (3) Италия (4) Англия (5) Россия (6) КОРЗИНА 3 Хорватия (7) Греция (8) Швеция (9) Дания (10) КОРЗИНА 4 Португалия (11) Франция (12) Ирландия (13) Чехия (15) http://www.sovsport.ru/gazeta/article-item/486409
Ну в такому разі хотів би Україна Росія Греція Ірландія Але все ж думаю, що Україну і Росію розведуть по різних групах, оскільки на Росію в Києві чи Харкові і так практично гарантоване заповнення стадіону. Тільки не треба казок про "сліпий жереб"
Я не питаю иллюзий по поводу сборной России, но меня вполне устроило бы, чтобы до финала она с Украиной не встречалась. ---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ---------- Заполнят на все 100 и так.
А чого не "заполним"? Не в образу, просто виграти в Росії у наших більше шансів, ніж у Німеччини чи Італії...