Відповідь: EURO-2008 там не було офсайду, оскільки Пануччі без дозвола арбітра знаходився за лінією воріт італійців. Ось вам лінк: http://euro08.football.ua/newsi/33774/page3.html Німці на мене враження не справили, проте вони завжди по ходу змагань додають, португальців я не дивився, французи - ще гірше від німців... А от Голандія сподобалась, наразі виглядала найсильнішою зі всіх, що вже зіграли... італійці зовсім якось ніяк грали, як для чемпіона світу і одного з фаворитів, при такій грі - максимум це чвертьфінал... приємно порадували румуни. Ну а завтра подивимося, що покажуть іспанці...
Відповідь: EURO-2008 побачимо що завтра Газпром покаже з Іспанцями, нє? Додано через 1 хвилину Не було, бо Пануччі валявся за лицевою лінією.... а то є важливо.
Відповідь: EURO-2008 Справедливости ради: как правило, на ранних стадиях ЧЕ сложнее ЧМ, поскольку на ЧЕ нет полулевака с гарантированной квотой участия (та же Азия, например). Тем не менее, заслуги Украины это никак не принижает, ну а Россия... вот сегодня начнём смотреть, чего она стоит. Лично мне Хиддинк очень симпатичен, а вот немножко слишком пальцатые игрочки (особенно иунуши типа Акинфеева) -- не особо. Но "вскрытие покажет" (а) Додано через 3 хвилини Iталiйцi зовсiм нетипово для себе марнували непоганi моменти -- дуже показово, до речi, що третiй отримали пiсля нереалiзованого Пiрло штрафного (хоча то не вина Пiрло, а майстернiсть в.д.Сара). Ну i дещо "не перло" їм. Але ж то все вiдмазки: Нiдерланди грали з вогником i душею i заслужили на таку перемогу
Відповідь: EURO-2008 Надіюся, що покажуть щось добре і подарують багато позитивних емоцій 100% Додано через 8 хвилин я теж Правда, я хотіла 4:0...Але і так добре І за Ван Дер Сара. А то набридло, коли постійно кричать, що Чех - найкращий. П.С. А може найкращий - САШО? Його ж подвиг на ЧС-2006 ніхто перевершити не зможе
Відповідь: EURO-2008 Вот-с свежачок от этого геополитика-в-воротах: " Акинфеев: - Вокруг этой игры нагнетают страсти: мол, Испания то, Испания се, Испания сильна необыкновенно. Но Испания ничем не отличается от России, разве только представляет на чемпионате Европы гораздо меньшую страну. " Пояснiть менi тупому, до чого тут взагалi розмiр країни?! "Росiя -- родина усього!"?
Відповідь: EURO-2008 ІСПАНІЯ ВИГРАЛА!!!!:radist: :radist: :radist: :radist: :radist: ЮХУУУУУУУУУ!!!!я пишаюся тим,що я Іспанка
Відповідь: EURO-2008 красиво приємно. а коментатор щось там казав, що росіяни краще виглядали на полі ніж українці, коли Іспанія нас "зробила" ... тоді, ну , знаєте коли.
Відповідь: EURO-2008 Березуцький, афаір, запевняв напередодні, що 0:4, як в матчі Укр-Ісп на ЧМ06, не буде у жодному разі. Пацан сказал, пацан сдєлал. Але, попри іронию, треба визнати, що перші 20 мин росіяни, як це кажуть російською, "смотрелись". Нелогічний перший гол їх збив з пантелику, а другий -- шокував. Ну а іспанцям лише дай наймаліший гандикап... Окремо відзначив би повний програш особисто Хіддінка особисто Арагонесу: зворотня заміна Бистрова -- це зовсім не в дусі Хіддінка і виглядало як жест відчаю, імхо. І навпаки, вихід Сеска -- це був гросмейстерський шаг: центр поля відразу перейшов до еспаньолов. Ну а вихід Санті Касорли -- це вже був ізяччний штрих на приємній аль охо еспаньол картині. Але ж іспанці -- піжони: ну невже можна отак розслаблятися?! :padonak: Грай проти них більш класна команда, 3:0 могли б стати 3:3 вельми просто. ЗІ: ну що, а на вечір збоченська радість -- ніякуща Греція в коментарі Сергія ДЕРЕПИ! :shutup: Додано через 5 хвилин Щодо перших 20-25 хвилин він цілком правий. Вже потім що вони, що ми складали "душераздирающее зрелище" (ц) Іа-Іа.
Відповідь: EURO-2008 Для первой игры очень даже неплохо. Ребята размялись. Они еще себя покажут! Спасибо, панове, за братскую поддержку!
Відповідь: EURO-2008 Нім. коментатор, приміром, про ту заміну хвилин 5 триндів, так вона його здивувала... Ну то ж іспанці. Вони - тореадори... Втикнули три піки в загривок ведмедю, то ж треба тепер і перед сіньйорітами повизябруватись...
Відповідь: EURO-2008 Іспанці показали якісний футбол. А росіяни, думаю, недовго розминатись будуть. Не думаю, що з такою грію вони в чверть фінал вийдуть.
Відповідь: EURO-2008 Та будь-ласка, звертайтесь ще. ТАК підтримувати завжди раді. Як же ж старшого брата не підтримати, за його опіку і міцні, аж до удушення, обійми...
Відповідь: EURO-2008 Якщо порівнювати з Україною на Світовому ... то росіяни умію мяч тримати і робити паси. Але як і в нас,немає лідера, який би робив гру у штрафному майданчику. Притому, моменти були ...деякі просто 99% гарантії, але дитячі паси ... це нікуди не годиться
Відповідь: EURO-2008 Ну що ж, іспанці, як я і надіялася, подарували нам позитивні емоції. Аж чотири рази. Я надіялася ще на п"ятий, щоб було більше, ніж нам...Але і так добре.
Відповідь: EURO-2008 Іспанко.... вітаю!!!! Мих. Додано через 1 хвилину то правда:D :D :D :D :D :D :D :D :D Додано через 7 хвилин Лічно мнє тоже. :D :D :D :D :D :D Додано через 9 хвилин Шкода десь полковника нема... а ТАК хочеться привіт передати... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Відповідь: EURO-2008 Ну що, підсумки першого кола?! А взагалі я трошки в шоці - всі результати точно такі, які я собі бажав! Аж не сподівався. Тобто - симпатична мені команда виграла, нелюбима команда програла, і то з немалим рахунком... Єдина невеличка нестиковочка з моїми побажаннями до першого кола - русскі не мали би гола взагалі забивати... І шось наразі не дуже видно команди-несподіванки, правда?! Відвертого аутсайдера, який би вистрілив...
Відповідь: EURO-2008 Погоджуюсь. Загалом усе закінчилось більш-менш прогнозовано. Хіба що матч Голандія-Італія міг закінчитися як завгодно. Я думаю, що Румуни ще попьють крові у відомих лідерів. Та й про господарів чемпіонату не варто забувати, вони ще себе покажуть. І ще, сподіваюсь, що поляки зрештою зможуть виграти і поборотися за місце в 1/4.