Відповідь: Емо... Напевне,це мій любимий сайт Tools of Death Аліас, у вас немає нефорів? Ну то приїжджай,я тобі покажу всіх тру!:p Неформали поділяються на тру і на фолс. Зараз тру практично немає-все позери,позери і позери.Але кожен неформал вважає себе тру.Інакше би він не тусувався з іншими такими тру.Я в свому житті зустрічала кілька дійсно тру. І це дааалеко не дітки. Про тру і фолс можна говорити, говорити і бааагато говорити....
Відповідь: Емо... Чому зразу ріжуть?Це ж не лише емо тру або фолс. Ні,це дійсно тру у всьому-тут навіть не музика і не зовнішній одяг,а в душі неформали...
Відповідь: Емо... Тьху!А де я вам "визначення" знайду?!Це шо,термін?Це тре крутитися в колі неформалів,хоча,дивно,у нас всі знають...Навіть гопи і то орієнтуються... Пупер,не "мої" тру...Я не винна,шо ти позер. Аліас,покажу тобі у Львові тру і фолс)))
Відповідь: Емо... Мене якось ні ті, ні інші не займають. Хай собі "виражаються" як хочуть. Доки ведуть себе пристойно (гопники сюди не відносяться), не "буйно", то хай хоч і в костюмах рожевих зайчиків.
Відповідь: Емо... Та ви вапшє якісь страні.Почули від когось шо ЕМО шо і роблять,то тільки плачуть і ріжуть собі вени,а потім пішли і ше всім розказали Тупо всьо....Емо-емоції,і вони бувають різними!ти можеш і сумувати і плакати,а можеш радіти і сміятись.Я відношусь до ВСІХ(емо,панків,металістів,рокерів,реперів,неформалів,гопніків......)нормально Тому шо кожен має свій вибір ким йому бути,деяким це не зрозуміти! І ненавидіти когось через то шо він не так виглядає,як ти,або слухає музику,яка тобі не подобається-це не правильно!!!Зрозумійте це:shy: )))
Відповідь: Емо... У мене ті ЕмУ нічого крім сміху не викликають, особливо їхній рожево-чорний прикид.То все вікове...пройде як подорослішають та розуму наберуться.Хоча...деякі можуть в такому стані і залишиться.
Відповідь: Емо... стиль емо, так само, як і, наприклад, стиль скінхедів, не обмежується тільки шаблонним образом....
Відповідь: Емо... підсумок який?.. емо -- мало хто любе, бо не розуміє... але вони мають право на існування... закрито.