Відповідь: Емо... Ага,я ж кажу-їм хіба причина буде...:y: Ото весело буде... А якби всі емо під Нептуном вени одночасно різали..Потім би ніхто ні фонтан ні Площу Ринок від кров"яки не відмив!Ужос! Пупер,а ти типу ніколи не чув,як я гігікаю...
Відповідь: Емо... Мег, не знаю - може ти чула, але класна штука - http://download-zone.org/7684-991854365312569632
Відповідь: Емо... Нє,не чула.Але ржач!Заперло.)))) Хоча,я так подумала,емо ж,вони виростуть,то хай поки тішаться,поки малі,нє?
Відповідь: Емо... А ежеле не доживут? По дури своей, типа. самоубийство? А? ЧуднЫе ребята. П.С. мег, а на Лычаковское Вы так и ходите? У меня чисто ШКУРНЫЙ вопрос.
Відповідь: Емо... Та ну яке мені до них діло?!То раз,а по-друге-самогубство то не так легко,не всім сили вистарчить. На Личаківському не тусуюся...Знали би ви,хто і шо там робить...Та то не цікаво... Але ж у нас є труЪ готх на форумі-Пупер,спитайте,він тооочно там тусувавався.Він же у нас труЪ...:bazar: :bazar: :bazar: :D
Відповідь: Емо... дурне діло не хитре..... як там за статистикою: 90 % -- по-п’яні?.... Додано через 1 хвилину це вже точно неправда.... ніколи себе так не називав.... і якщо чесно -- навіть не знаю, який сенс вкладається у це російсько-буржуйське слово....
Відповідь: Емо... Але вени різати,то неестетично і неінтелігентно.Так само і вішатися,стрілятися,кидатися з поверхів,топитися. А емо всьо на публіку роблять,нє?
Відповідь: Емо... я колись сайт надибала про способи самогубства і ефективність виявляється то тільки в фільмах лекго вмирають від вен порізаних і т.п. а в житті нє