Дуже альтернативна енергетика

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем NewWorld, 21 січ 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от в тебе нема логіки, окрім "Слухай старших". Ти ж нічого по суті не говориш, просто загальні фрази, філософського характеру.

Почекай пару днів і механізм, що на малюнку може покрутиться.:))) при -3 градуси.:haha:

2. Michel

Michel Active Member

Я не знаю як до тебе достукатись, ти в танку. Казав тобі перевір розрахунками, не вмієш рахувати, пробував включити твою логіку, виявилось що вона відсутня. Тепер хочеш щоб малюнки крутились. Включи телевізор, там крутяться. Навчись рахувати і всьо стане на місце.
    Скоро кацапи "лебедине озеро" будуть крутити по тєліку. А на разі ховайся в укриття, до вас летять ракети.

3. Michel

Michel Active Member

Набрехали метеорологи, було +4,5, а не -3.

4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я би сказав, аби слухалися мудрих, бо старші в більшості маразматики та шизофреники.

• Смішно Смішно x 1
  5. Michel

Michel Active Member

Є мудрі. Мудрість приходить зі старістю, але деколи старість приходить сама.

6. Michel

Michel Active Member

Виготовляйте ВД, всі кацапи не знищать, будете мати тепло і світло, вони тільки так заспокояться. Тим більше що ціни на пафту й газ впадуть і кацапстан розвалиться. Там на сайті є декілька точно працюючих. Не сидіть, тим більше що вам даром дають, ніякої ліцензії не треба. Рухайтесь поки живі бо пізно буде, за вашою спиною гамерикани з кацапами за вас і без вас домовляться, вони вже прямо заявляють що їм потрібна Україна без українців.
    Зробіть і покажіть по тєліку, в інтернеті, бо є 99,999% віруючих і їм треба бачити бо клепок нема зрозуміти. Як побачать то почнуть робити і тоді буде вам спокій від кацапів, бо розвалиться кацапстан. Рухайтесь поки вас якась ракета не вбила. Головне тут те що в кацапських головах запобіжник виб'є коли зрозуміють що їм хана без нафто-газових баксів.

Останнє редагування: 19 лис 2025 у 21:38
    • Смішно Смішно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

І таке буває.:)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не знаю як до тебе достукатись, ти в танку. Казав тобі перевір розрахунками, не вмієш рахувати, пробував включити твою логіку, виявилось що вона відсутня. Тепер хочеш щоб малюнки крутились. Включи телевізор, там крутяться. Навчись рахувати і всьо стане на місце.
    Скоро кацапи "лебедине озеро" будуть крутити по тєліку.

От подивись ще раз на рисунок:

Пояснюю ще раз:

Якщо провести вертикальну вісь через осі шківів, то те, що є зліва від вертикальної осі по масі = тОму, що є справа. Чому воно має крутитися?

І не треба до мене достукуватися, краще включи клепки.:)))

9. Michel

Michel Active Member

При чому тут вертикальна лінія, ти читати не вмієш чи користуватись Гугл-перекладачем ?
    Там всьо пояснено в тексті. Там в цій темі є не тільки цей рисунок, таам є й інші, напр. той який ти не вмієш розрахувати. Там є як мінімум 6 працюючих двигунів. Ти прикидуєшся, надіюсь. Клепками поворуши й руками і всьо буде в нормі бо інакше вас проковтнуть кацапи. Думай якщо є чим поки не пізно. Знайди когось хто вміє рахувати і щось роби.
    Заручись підтримкою викладачів з вашого універу (вони зрозуміють про що йдеться) і розтринди по тєліку. Треба щоб кацапи зрозуміли що в них вже не буде нафто-газових баксів і вони присядуть на порване українськими дронами місце. Вони повинні зрозуміти що їм кришка. Розруха починається в головах, їхня повинна початись в їхніх. Невже то так важко зрозуміти ?

P.S. В мене враження що я з деревом спілкуюсь. (

Останнє редагування: 20 лис 2025 у 19:55
    • Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

:)))

Та при тому, що не треба було прогулювати уроки фізики. От якби ти не прогулював, то б у тебе не виникло такого запитання.:)

Я без тексту розумію що на рисунку і можу сам пояснити. Ця груда металу - мертва. Навіщо ще якийсь текст?

А я повинен розглядати всі "двигуни"? Я тобі показав перший, що мені попався з тих, що ти дав посилання.

Ага, кацапи... клепки... а по суті - круглий нуль.

Знаю ці казочки.
    Так само казали про електромобілі, що нафтомагнати почнуть стріляти виробників електрокарів... Але якось обійшлося.:)))

Не треба свою недолугість пояснювати нафтогазовими баксами, то стара пісенька, схожа на казку.

Спілкуйся з людьми, бо станеш деревом.:dirol:

11. Michel

Michel Active Member

Не бреши, перший який попався то той який ти не вмів порахувати.

Дамав що ти розумніший. Помилився. (

12. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Мудрість приходить від Бога. Кому в дитинстві, кому в 30.
    Життєвий досвід старих людей не завжди має позитивну мудрість, а навпаки, злобу та образу на життя і ненависть до тих, хто ще молодий, хто шукає свою мудрість або йде істинним шляхом.

13. Michel

Michel Active Member

Мудрість запрограмована в генах. Ну і від бога, як кажуть: - Дехто має іскорку від бога, пише розумні книжки, музику, робить відкриття і винаходи і т.д. А дехто цю іскорку заливає алкоголем і занюхує наркотою. Я ж написав, а ти підтверлив, що деколи старість приходить сама.
    І ще - замічено що талант залежить від дати народження.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо треба думати, а ти дамав. Дамай далі.:haha:

15. Michel

Michel Active Member

Ось ти ще раз підтвердив що я помилився.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ок, залишайся зі своїми вічними двигунами.

Ти мені не цікавий.

17. Michel

Michel Active Member

Нарешті буде спокій. :good::uanew::bandera:

а де твій аватар? :)