---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ---------- А я була в понеділок, так добре відпочили, суниць наїлися, бадмінтон і м"яча поганяли, в траві повалялися, а комарі і мурахи нас злякалися самі від нас повтікали
terRen, о, класний відпочинок)) тільки хай хтось ягоди в тарілках підсовує ---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:36 ---------- не знаю....у нас комарі наїлися
Ні, якраз саме кайф самій назбирати Мені навіть полуниця смакує більше, якщо я її сама вибираю відразу з грядки, якщо звісно випадає така нагода. А гриби, їсти то так, а от збирати - Ааабажаю
Moskal Charivnik, ) подивилась і ніби там побувала))) піду зараз сіль змивати ---------- Додано в 23:52 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ---------- мені смакує, поки збираю)) потім вже не цікаво)) а гриби...так, процес захоплює, а хто б потім то все чистив і варив
Вот Боженька сохрани! Не нужно нам того счастья, говорящего через Г с гачком, и Крыма вашего не нужно. Нам Россию обустроить надо. Вы не поймете даже, а я своими глазами видел, как в мордовском селе подключали газ. Люди плакали от счастья, а ведь с чего ради? Почему давно этого не сделали? А насчет братского народа, это Вы зря. Сосед. Хотя и с соседом лучше дружить, чем собачиться.
У меня не болит даже после литра. Я - смесь финно - угров с москалями. Поперек меня оглобля не поможет. Так к теме, я брал себе татар и башкиров, поскольку они от сохи, из деревни, приспособленные, и, знаешь, я меньше всех цинков отправил, и до сих пор, а годы прошли, благодарю ИХ и ИХ матерей, что таких сыновей воспитали.
Ох, мыслью по древу... Когда тебя заставляют быть собакой, КОМАНДИР, а ты того совсем не хочешь, ибо пацифист по натуре и привык плести созидательные схемы, а не разрушительные, то, как не вей НАЧАЛЬНИК... Фамилии бойцов, может кто узнает, у меня сохранены все. ---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ---------- Храни Бог каждого... Сукой быть надо. И совесть продать..
Обколота анестезією сиджу в стоматологічному кріслі. Поки лікарка працює з іншою пацієнткою налаштовуюся на страшнючу процедуру IQ 440 Energie
Ну якщо ти пишеш із стоматологічного крісла, то ще не так все погано Чи ти прощаєшся? Все буде добре..і зубки будуть цілі та гарні.Головне, щоб анестезія взяла добре. Бо мені колись 6 шт. вкололи , лікарка мало не знепритомніла від такого.Вже допитувалась чи я бува не наркоманка або випила перед процедурою