Маю плитку чорного шоколаду і ніяк не можу її подужати. Надто солодка . Краще бутер з шинкою або помідорка.
Тю Салатик фруктовий покришити, пару ложочок пломбіру туди та потерти той шоколад зверху Або галяретку зробити лимон або ківі й зверху потерти й притрусити
Alias, хм, що таке плитка шоколаду для справжньої солодкоїжки)) я тільки зберусь їсти, мац-мац, лише обгортка лежить...куди вона так швидко дівається, поняття не маю)) у мене завжди відчуття, що я не могла всю з"їсти ---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ---------- здається, добре повечеряла, а з вами знову апетит з"являється
Хороше - це якраз те, коли гроші не треба рахувати У мене вже пів дня лежить і тільки один рядок з"їла.
За вікном стукотить дощ, в склянці налите мартіні, а я збираюся дивитися кіно. Це перший вечір, коли я не працюю ,а можу спокійно розслабитися...
Moskal Charivnik, їй чи шо, а мені рецепт ---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:12 ---------- припиніть знущання)) , мій шлунок вже передумав спати
Бе! Колись один файний хлопець з двома дівчатами зі Львова пригостили тортиком з чорносливом,курагою та вареною згущонкою.....з тих пір ці продукти викликають Ох і погано нам тоді було з сестрою, а їм нормально... ---------- Додано в 00:16 ---------- Попередній допис був написаний в 00:15 ---------- Зараз мене почитаєте - відверне