Доброго ранку! Kergudu, я візьму ту зайву філіжаночку кави, ок? Але я теж прийшла не з пустими руками. Ось, пригощайтесь ---------- Додано в 09:34 ---------- Попередній допис був написаний в 09:31 ---------- Не чекайте відповіді - її не буде....і сестра Ваша не зрозуміє доти, поки якийсь бородатий "турист" або обкурений "шахтёр" не завдасть ій особисто шкоди, поки вона на своїй шкірі не відчує всю прєпєсть "братів".
Ну й пекло на вулиці! Зайшла в магазин і мало свідомість не втратила так погано стало...Зараз під кондиціонером трохи змерзну і піду на базарчик за трускавками і квітами. Бідні наші АТОвці ...воювати в таку спеку...
Аліас, не знаю як ти постійно з кондиціонером, мій організм чогось погано реагує на нього Полуниця їсти, а квіти...?
Супер! А я, як тільки кондиціонер, або протяг, то я хвора Чогось сьогодні болить голова весь день, а вчора промокла до ниточки
Може через те й болить? Сьогодні ромашки...великі, білі. З приходом весни і тюльпанів ще ні одного дня не була ваза без квітів
Гроза. Молнии. Купил билеты на понедельник. В страну аистов. Только много ли их увижу? Работа. terRen, глянь тему про Варламова, первая в списке, там фотки Питера, в принципе, для Тебя и запостил. ---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ---------- Evg, он, похоже, реально человеконенавистник...
Дякую! Надзвичайно красиві фото. Багато міст і країн побачила, а в Санкт-Петербурзі на жаль, не була. Мост Ломоносова, площадь Ломоносова, Фонтанка
Evg, у Масика такой вид, мол, когда уже колбасу к чаю подадут ---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ---------- а можно еще и Самойловича?))) пусть поикает себе
Лучше не сказать. Фотик в Коломягах. Я ж не супер-блогер, но обещаю. Две недели потерпит? Как раз белые ночи разгуляются...