От ви регочете, а мені ще завтра доперевіряти купку і оцінки виставитиииии... Ой не, щось в мене настрій геть не доброзичливий...
У вчителів вистачає роботи і на канікулах. ---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ---------- Хто регоче? Угу, я б сама зараз залюбки когось розірвала.
всім хороші оцінки і хай гарно відпочивають дітиська) ---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:55 ---------- дівчата, не піддавайтесь поганому настрою) ))) ---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:57 ---------- тепер розумію, чому ніхто з хлопців сюди не заходить))))
---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ---------- Не піддавайся. Через пару днів пройде.
та перестаньте....вона до мене кожен вечір стукає, а я тікаю )) будемо сміятись, розважатись, подорожувати, зустрічатись....все, що завгодно, але не сумувати) все буде добре, я точно знаю) ---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ---------- Evg, мене б хто так почесав за вухом
от за що я люблю форум, і накормлять і втішать) треба економити на вечері и приходити сюди на перекус
Все... на добранич! Всем приятных сновидений от голода ноет и жалуется нутро... я в жизни своей не едала, должно быть, блюд, вкусней, чем на выдохе ласковое "люблю", что шёпотом влажным сочилось мне прямо в рот.
одна зайва чашка) запрошую) читаю новини зранку і так хочеться кричати: ми ж всі українці, як можна так не любити свою батьківщину, як можна не хотіти жити краще, як можна ненавидіти всіх і все... Боже, дай розуму всім нам...і моїй сестрі з Донецька))))) всіх цілую-люблю)