Я не виноват, это он "накрывал"... на свой "вкус" ---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ---------- Оооо... этого добра всегда "завались"... сам люблю
ну а що нам, молодим, незаміжнім))) ---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ---------- Evg, масик сегодня фотогеничен как никогда)))
Да честно говоря... то не сегодня было Сегодня он "никакой". Жарко при его "жирошубке"... нашел прохладное местечко "полуобморок"...
полудрёма))) это обычное состояние кота))) и я так чувствую, что уже и мое)) ну не люблю я лето)) ---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ---------- Evg, он у Вас больше вид сзади показывает, чем спереди может надо сказать: "избушка-избушка, стань ко мне передом, к лесу задом"
Аліас, ти бачиш все композиційно правильно так як фотохудожник, а там спершу акцентувалось на тому, яка випивка буде, а тоді квіти, а саме ромашки...
Evg, Запишіть кота в спортзал, бо його ожиріння до добра не доведе Випивка - головне, а ро машками й закусити можна якщо щось
...вино собі залишіть а ромашки можна і букетик Хоча більше люблю волошки та взагалі всі польові квіти дуже люблю
І вінок сплести , але найбільше хочеться пробігтися полем поміж житом всіяним волошками і маками, а потім припасти до землі і вслухатися... можна тоді почути БАГАТО...
Не знаю шо такое "волошки"... у нас вот такие ранней весной... тоже не знаю как называются... Это в Ораниенбаум...
Пойду "ребенка" встречу... интересно, шо за экзамены до полуночи... хм... у вас тоже такое? Всем хорошего вечера...