І в нас вже така спекота,що я плавлюсь просто. до слова ,не люблю таку погоду, бо я дощова дівчина Привіт! Нарешті!!!!!
Бограч з риби?????? Це вже занадто... Воно скоріш вже шурпа чи чанахи. Походний варіант такої собі насиченої страви - ВІДМІННА ШТУКА! Доброго дна всім добрим Людям!
То враги козни строят! Рецепт, кстати, СТОИТ ТОГО, чтоб хоть раз попробовать ЭТО. (Вообче, то я просто из вредности, в уху петуха ведь тоже дают...) Кстати, у мадьяров есть еще пирог с яблоками "на смальце" - ничего подобного в Украине или России я не пробовал. Только наиграться с ним надо, хозяйки редко любят такие трудоёмкие "штуки"...
в нашій кумпанії чомусь тільки чоловіки варять, жіноча частина далі ніж почистити бульбу, участі не бере..те саме з шашликом, цибулю почистили і можуть різати салати.
Не... я не люблю "готовить", только по принуждению или "безысходности" разбаловали наверное. Хотя друзья многие готовят... да еще и получают удовольствие.Это факт. А я если шашлык только...
Ой... шо есть, то есть... не поспоришь. Зато я вкуснее борщ варю... хоть и редко. По крайней мере они так говорят( может специально конечно, но все равно приятно.)
І я Який сон????? Я тільки прийшла, стільки пропустила, бо в мене форум був "поламанний"і ніхто не сказав, що він вже два дні працює. Так що всім ПРИВІТ!