Тю, не можеш не дивитись у те дзеркало? Отак гордо голову підняла і пройшла повз нього Ігноруй його, нічого показувати те, що його не просять
ггг, апетит нагулювати?) ---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:49 ---------- Та хто ж їх не знає?
так, але не дуже часто, а то занадто балувану власну тушку буде легше перестрибнути, чім обійти але перед піцою я не можу встояти
Це добре, що монітори аромати не передають, а то б ..... О, треба завтра спекти, бо щось вже довгенько не їла піцу.
доречі, домашня піцца найкраще смакуе...особливо якщо туди м*яска доброго покришити (не ковбаси), грибочків, можна маринованих навідь (на смак) сирочок такий молочний, щоб мьякенький, добре плавився із скориночкою запікався... мням....щас захлинуся
Угу...я теж Я люблю з салямі ---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ---------- Пустими? Сусідів не побудіть
нема чого спати коли я голодна ---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ---------- дівчата, включіть СТБ)) багато нового взнаєте))) про ЭТО))))
А що дєлать? Як з такою сарделькою було жити хлопцю? Та й жінки багато на що йдуть аби вдосконалювати свою красу. Правда, не завжди те вдосконалення справджується. От якби мізки можна було пересаджувати або корегувати, щоб розуму збільшувалось..
у мене кабельне щезло) якраз на тому місці, де його так потішив той лишній сантиметр) деколи так мало треба для щастя)) ---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ---------- пора