Краще б квітень ще не закінчувався. Зараз не спекотно, все свіже, зелене, пахне аж в голові поморочиться.А потвм буде спекотне літо з задухою, засухою , комарами..... Солодких всім снів та гарного завтрішнього дня!
Доброго ранку! А мені не дали додрихнути Сплю, я значить...нікого не чіпаю аж тут оркестр як вдарить "Утро светит..." я аж підскочила Дивлюсь у вікно, а там 20 шт."нафталіну" ідуть "по главной улице с оркестром" пару разів щось там ще й прокричали...і тиша. Народ масово втікає з міста......на шашлики на дачу)
Доброго ранку! А я ще в ліжку валяюся Моі на селі, в хаті тиша ( лиш сусід зверху час від часу гупає молотком). Навіть кицька не мявкає Краса! Якби не телефонний дзвінок, то я певно ще б спала Іду сьогодні в гості до свого пузатика, тому треба помаленьку вилазити з ліжка і збиратися
А я кажу Вам вже доброго дня...бо ранок сі скінчив І один анекдот Вам,що б всі трохи посміялися Бізнесмен спіймав золоту рибку. Вона йому і говорить: – Відпусти мене, будь-яке твоє бажання виконаю. – Рибка, ось є у мене квартира в Києві, і вілла на Канарах. Побудуй для мене автостраду, щоб я міг швидко з квартири до вілли добиратися. – Ну ти даєш! Це ж дуже важко. Тільки уяви, скільки треба бетону, асфальту… Вже краще загадай інше бажання. – Ну гаразд. Ось у мене були чотири дружини. Усе для них робив, але при цьому були вони вічно чимось невдоволені, а чому – не знаю. Навчи мене, золота рибка, розуміти жінок… – Тобі автостраду чотирьох – чи шестисмугову?
? ---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ---------- http://youtu.be/APmtFYQUeq4
Вичитав таке: "...Одного разу ще на початку 1992 року китайська художниця Мао Мао попросила на одному мистецькому заході тодішнього Президента України Леоніда Кравчука зробити все від нього залежне, щоб в тільки виниклій самостійній Україні передусім змінили розміщення кольорів на головному державному символі — синьо-жовтому прапорі. Мовляв, якщо він і далі залишатиметься таким же, то під цим поєднанням кольорів країну чекає неминуча деградація, зрада, занепад і, нарешті, крах... Тоді як зворотне розміщення кольорів, коли жовте розташоване вгорі, а синіше — внизу, утворює абсолютно іншу гексаграму «Тай», яка означає: «Розквіт. Мале відходить. Велике приходить. Щастя. Розвиток». Проте Л. Кравчук, якого поети-нардепи переконали, що синьо-жовтий прапор символізує мирне небо і золоту українську пшеницю під ним, тоді відбувся жартами : що корисно, мовляв, для китайця, то для українського — смерть і навпаки. А шкода..." http://firtka.if.ua/?action=show&id=46707
Я вже здається казала, як я не люблю кінець семестру? Здається казала, але повторю ще раз. То якийсь капець
Хотіла написани "Доброго ранку", але якийсь він не добрий цей ранок... Отже...прокидаючись вранці всі люди мабуть дивляться у вікно...як там на вулиці, хто в чому вдягнений (погоду так оприділяють для себе)....Ну от і я теж, виглянула у вікно....так як у мене весь обзор закриває величезне дерево (взимку було класно, хоч двір було видно) , то я можу бачити хіба що синє небо скрізь листя ну і трохи дах будинку навпроти та зліва будинки. Короче...вже три дні мій настрій залежав від 16-типоверхівки на даху якої ліфтову шахту розмалювали в український прапор, та прапор на Фокстроті. Виглянувши сьогодні у вікно та навівши різкість в очах після спання ...я не повірила своїм очам.....замість прапора виднілося щось зловіше чорне. Здалеку не дуже розбереш, думала замалювали. Ось таке зараз [url="http: Тому ніякого доброго ранку немає, просто - Привіт! І нехай цей день принесе гарні новини і ніяких розчарувань.