Доброзичливі балачки-7

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 18 тра 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Возьму на заметку. Я и в Санжейку попал по совету хороших людей.

• Подобається Подобається x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Угу. Після того як купила домашні яйця і там виявився бовток - заріклася. ті баби збирають по місяцю з 5 курей, а потім продають вже засиджені.
    Нажаль, у нас села немає...приходиться ходити в магазин:)

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

Якщо теба буде, запитаюся на рахунок адреси.

• Подобається Подобається x 2
  3. NorthWind

По телеящику видел, что китайцы уже искусственные яйца делают. По калорийности то же самое, но белок от желтка не отделяется, смесь.
    Кстати, впервые увидел в Ильичевске, что яйца продаются в Таврии В поштучно. Хоть одно бери, хоть 4, хоть 11. Прикольно. Немало лет прожил, а такое впервые увидел!

---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ----------

У нас обязательное условие - городская квартира со всеми удобствами, никакого частного сектора. Но пока не время, а так чуть что - буду знать, кого спросить.

4. Alias

Тю, давно вже поштучно продають , причому скрізь.А у вас ще десятками? о_О
    Відстали ви від нас:mocking:

5. NorthWind

Ну что поделаешь! Только в упаковке. Можно открыть, посмотреть.
    Вы, может, тоже кой в чем отстали. У нас сдачу точь-в-точь дают, а у вас все гривни в свою пользу округляют. Мелочь, а характерно!:haha:

6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Угу. А шо з них взяти? Село неасфальтоване))

7. NorthWind

:tongue:

8. Alias

Не знаю, не знаю.У нас здачу завжди дають навіть білі копійки.
    А, то видно така послуга діє тільки для москалів!:mocking:

9. NorthWind

Не везет в жизни. Почти месяц отсутствовал, вернулся, а словом перемолвиться не с кем. Вот так и толкают из дому за пивом... Нет у нас в продаже "Белого Льва". Ну нет!
    Вы во всём виноваты, завалили город "Белой Ночью" да всяким "Черниговским", а "Льва" зажали. Так всегда.

У нас дело к грозе. Хорошо бы. Да от души так!

---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:47 ----------

Не верите?
    Хотя продавцы - хорошие психологи. У меня выговор не московский, можно легко уральца, сибиряка, москвича, питерца, северянина отличить друг от друга по произношению гласных букв. Но там видимо москалями считают всех туристов, я на Кавказе с таким встречался. Металлические деньги отсутствуют в принципе.

10. Capitoshechka

Приблизно як в Москві україномовних. Якщо українською спілкуєшься - значить бандерівець-націоналіст )))

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А в нас приємно-прохолодно:) Сонечко світить і дме вітерець. Люблю таку погоду. Щойно повернулася із масажу, кайфую вдома із мінеральною водичкою. За кілька хвилин вже можна буде вечеряти:)

12. Alias

Вірю. Просто мені з таким не доводилось стикатися.

У нас теж....під кондиціонером:)))

13. NorthWind

Я рассказывал как-то здесь, как легко определил и идентифицировал обратившуюся ко мне троицу: бабушку, дедушку и внука. Спросили, как в Океанариум пройти. Очень маскировались, не хотели идентифицироваться. Когда проводил до места, сказал, что их раскусил. Были очень довольны, приятные люди. Из Рiвне.

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:03 ----------

Ля-ля не надо!
    Не вся Россия - Москва.
    Кстати, москвичи, именно москвичи, а не примазавшиеся - в подавляющем большинстве очень хорошие люди.
    Вы как-нибудь приедьте в тот же Питер и демонстративно делайте вид, что ни слова по-русски не знаете. Я даже знаю, что подобные тезисы Вы, вернувшись домой, писать перестанете.

14. Alias

Кажуть, що пітерці кращі.А москвичів не люблять.Бачили б Ви як вони себе поводять на відпочинку (саме москвичі, не росіяни):ireful1:
    Приємні люди - білоруси.
    Я в Коблево надивилась .....

15. NorthWind

Потому и поехал туда, где их практически нет.
    Только москвичей тоже практически нет. Есть жители Москвы.
    Мы опять грязнем в каких-то глупых дележках.
    Среди так называемых "питерцев" сейчас столько развелось быдла, что общего с городом у них только номерной знак 178 RUS.

16. консультант

консультант Дуже важлива персона

Найбільше мені подобається їхня мова. Вона якась м"ягка і приємна.

17. Alias

Немає нам чого ділити, Вітре. Простим людям немає, то все політики ніяк не переділються.
    Виродків скрізь вистачає...

• Подобається Подобається x 3
  18. Capitoshechka

Економічно не доцільно так робити. Краще я під москаля там зашифруюся - набагато вигідніше. Тим більше я там був. І думаю що буду ще не раз. А одного разу йшовши по вулиці разом з сестрою, я без задньої думки перейшов на українську... Не знаю що було в головах у людей навколо, але чомусь всі різко почали на мене дивитися. Дехто навіть зупинився. Вона мене смикнула за руку і сказала щоб я на майбутнє так не робив.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Теж семе і в Москві...
    Але пояснюється дуже просто - "А там на четверть бывший наш народ." (С)

20. Alias

Доброго ранку дня!

Схоже, що у нас сьогодні буде дощ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)