Доброзичливі балачки-7

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 18 тра 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А вот расскажите нам дуракам, зачем у вас в "Таврии В" на выходе стоят по 2 мордоворота и не глядя рвут чеки? Что в Одессе, что в Ильичевске?
    Много городов повидал, но такого дебилизма не видел.

• Подобається Подобається x 3
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Вони рвуть чеки шоб ви ними часом в туалеті не скористались. :)))

3. Bambook

Bambook Persona non grata

Доброго дня!
    Усім - всього!
    :drinks:

• Подобається Подобається x 2
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Такий деділізм я ще бачила в одеському Віртусі .Уяви не маю для чого вони так роблять.

• Подобається Подобається x 4
  5. NorthWind

Еще одно наблюдение о юге Украины.
    Города почти полностью российскомовные. Особенно Ильичевск, там до сих пор есть улицы Ленина, 1 мая, Героев Сталинграда (мы на ней жили и я таксисту по привычке сказал: Героев УПА, но он понял). Вот, блин, наездился во Львов!
    Так я к чему. В магазине, если покупатель обращается к продавцу украинскою, продавец отвечает так же.
    То есть, мову местные знают все. И по всему городу розы. Миллионы. Везде.
    Маргарита не нашла футболки с надписью о любви к этому городу, заказала тут в в Питере, теперь ходит с надписью: "Я обожнюю Iллiчiвськ" и фоткой Санжейского маяка.

---------- Додано в 15:31 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

И Вам!
    За пивом бежать? Лень же по жаре...

6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Отож бачите? Скажіть там своїм москалям у Москві. А то чуть що - починають гнати на наші молочні продукти, сир зокрема. А хрещена моя в Пітер як поїде - не може там їхнього хліба наїстися. Два тижні лежить - і як вата. Не черствіє.
    Ну а навіщо ті сумки шманати? На смартфон вже нашманав - що ще потрібно? А взагалі Вам пощастило. Видно не на тіх нарвалися. Або перед Вами когось шманонули добряче - були в гарному настрої.

---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ----------

Відповідь у Вашому ж питанні. Що візьмеш з дебілів?

7. NorthWind

В Виртусе есть банки по 1,85 литра с морковно-персиковым соком. Сколько я их выпил, холодный этот сок мало с чем и сравнить можно. Перед отъездом устал пакеты с мусором на помойку выносить. Хорошо, что там проблема утилизации отходов решена на 5. Львовяне поймут, о чем я.

---------- Додано в 15:40 ---------- Попередній допис був написаний в 15:35 ----------

Тю! Да у нас и молоко по полгода не киснет!
    Я в Новых Ярыловичах наблюдал реальный шмон. В прошлом, или 2 года назад. Так что, может и повезло, а может на наших лицах честность нарисована была...

Таких у станка по три нормы можно делать заставить.

8. Alias

Вітре, так і я живу на проспекті Леніна, а ще у нас є пр. Комуністичний. Просто відстій!

Всі знають мову, тільки користуються при нагоді. Але потроху люди перестають соромитись ( було таке, бо вважалося, що українською говорять тільки селюки)

---------- Додано в 13:42 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ----------

У наступному році куди на море поїдете?

9. NorthWind

Точно не к мусульманам. Наверно опять туда же или в Белгород-Днестровский, или в Санжейку, или в Куяльник. Дожить надо до следующего года. У нас еще по кусочку отпуска в сентябре, пока не решено, куда ехать, как вариант пока есть Камянец-Подольский и Тарту. Поживем - увидим.
    Вот чего не заметил, того не заметил. Кто как хочет, так и говорит. Конечно, за недолгий срок видишь только поверхность, а не глубину.

Нет желания о политике. У нас тоже есть подобные, да только в жару запахи усиливаются.

---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ----------

Вообще-то в нормальных супермаркетах и туалеты есть, и бумага в них.
    Я не про Таврию В...

10. Alias

А на Азовське море немає бажання поїхати?
    Про це не будемо:) Та й не місце тут.

11. Capitoshechka

Якщо там молоко...
    Якось приїхав один дядько з Пітера і почав вихвалятися що в них там є в магазинах молоко з жирністю 6%!!! Після чого я в нього спитав: "А ти вкурсі, яка жирність молока в корови в середньому? І ти впевнений що ти молоко купляєш? Бо для того, щоб була така жирність - невідомо що там набадяжено"

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

Та куди Ви подінетесь з підводного човна? Доживете

12. Alias

Здається 3.8 і 4.2 нє?...колись бабця казала коли ще корову тримала.

• Подобається Подобається x 1
  13. Capitoshechka

приблизно в цій площині. Ну бувають іноді вийнятки. Але їх дуже-дуже мало.

14. NorthWind

А чем бабулька меряла? Крутая небось, лабораторию подпольную держит.
    По моим наблюдениям, максимально 3,6. Это из того, что в продаже видел, но я редко в магазины хожу и беру четко одно и то же, в чем уверен.

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

Был когда-то в детстве, уже и не помню ничего. Надо будет почитать. Главное, чтобы народу было мало. А то посмотрел про Крым, как там по головам и попам ходят - не моё это. Вот в Санжейке, отвесный высокий берег, пляж шириной в 1,5 метра и ни одного человека вокруг. Мне такое больше нравится.

15. Alias

Якщо здають молоко, то його перевіряють на жирність у лабораторії.

Я чомусь з базару молочку не можу вживати, бриджуся. Краще в магазині.

16. NorthWind

Согласен. Я в командировке был длительной и каждый день покупал у одной бабульки по 1.5 литра в пластиковой бутылке. Вкусное молоко. А однажды увидел, как она в помойке роется, бутылки собирает. С тех пор - никогда.

17. Alias

Знайомі в тому році їздили в кінці серпня у Коктебель. Були просто в захваті від моря, природи та від безлюддя.

18. Capitoshechka

Я лише домашнє. Магазинне не визнаю взагалі. Бо там лише пісісіроткіасі. Але беру лише у перевірених людей. В основному у знайомих. У сусіда по дачі, наприклад. А якщо в село поїду - там взагалі лафа... Пий скільки влізе

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я в магазині купую з молочки лише кефір та йогурт. На базарі в бабок купувати не можу, бо просто не довіряю їм.
    Сир, молоко, сметану - все це ми купуємо в своєму селі у сусідки, бо в себе корови не тримаємо вже дуже давно. Коли (дуже рідко) доводиться в магазин йти по сметану, то для мене це просто трагедія, бо ніщо і ніколи не зрівняється з домашнім.
    З багатьма іншими продуктами (яйця, м"яско, бульба, квасоля, консервація і т.д.) - ситуація аналогічна, тільки своє власне з дому. За 9 років життя у Львові яйця я купувала в магазині всього 1 раз. Консервовані огірки купила десь 2 місяці тому в "Сільпо", бо на той час якраз закінчилися привезені з дому закрутки. Ми з'їли буквально по 1 огірку з тої купленої банки - і викинули в смітник, воно якесь таке хімічне і несмачне, фі. Я співчуваю людям, які змушені то їсти, чесно.
    Файно мати село :)

20. Alias

Ну то якщо брати у знайомих або перевірених людей. А якщо з базару...а там купа перекупщиків, звідки знатимеш чи воно своє продає чи назбирало товару з усього села?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)