Доброзичливі балачки-6

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 14 бер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Ми нині вперше після снігопаду автом виїхали.
    З засобів відкопування - саперна лопатка, яка завжди їздить в багажнику. Двірників з лопатами, аби позичити, не було, а своєю якось не обзавелися - досі не було потреби. Загалом подвір'я роз'їжджене, але невелику кучугуру треба було задом подолати, аби з парковки вискочити. Ну але чи ж копійка - не трактор? Вигребли.

Дороги таки плавають. Щоправда здогадалися вздовж доріг відгребсти від снігу водостоки. Принаймні Червоної Калини вранці вже були прочищені (що мало помогло - все одно там найбільші озера), а Луганську і Пасічну - чистили.

Так що муж вранці намахався з виїздом, зденервувався по дорозі - бо вона таки жахлива і народ їде як виходить, не завжди зважаючи на інших учасників руху. А насамкінець - в мами, куди конче треба було заїхати, ліфт не працював, а там поверх 9й...
    Так що до обіду таку розминку мали, що огогого. тепер от відходжу поволі

---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:35 ----------

а Ви якими автобусами їздите і коли?
    Бо мої малі щоранку до гімназії добираються на 9 ранку, відповідно те, чим вони їздять (здебільшого 26й, а також 35 і 14), вимушене ставати.

• Подобається Подобається x 6
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

В мене деякі сусіди від четверга так і ще не повідкопувалися. Як в середу ввечері машини поставили - так і досі стоять :)

---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

Думаю, що Локе має на увазі 4А - той точно не стає, бо їде з Санти забитий під саму зав"язку.

• Подобається Подобається x 3
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

Їду зранку приблизно в 7.50 №7, 14, 23, 32, 38, 41. Найбільш реально сісти в 38 чи 41. А 32-й там зранку практично ніколи не зупиняється. На кінцевій біля Санта-Барбари там завжди черга на 3-4 маршрутки. Карабін не дасть збрехати. От вони там заповнюються вщент. А ті, що їдуть від Іскри, деколи можуть вмістити ще кілька чоловік на проміжних зупинках.

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

А 4А і 53 і подавна на Шуварі не зупиняються. Вони ще на зупинку раніше забирають менше половини бажаючих.

От на 16-й, то можна сісти практично завжди, хіба за винятком таких днів стихійного лиха, як ото були.

• Подобається Подобається x 4
  4. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

рази три виїжджала в такий час із Санти. В мене таке враження, що то "пік піку". Вже 8.15 - суттєво легше.

5. Locke

Може і легше, але мені вже в такий час запізно. Ото зранку вдягаюся в слизьку обтічну куртку, защіпаюся на всі замки-блискавки, як той спецназівець в рекламі про "гумову броню", бажано в руках не мати ніяких сумок чи кульків, і вперед на штурм. Дублянку зранку в зимі не одягав, бо маю минулорічний досвід, коли відірвали три із чотирьох гудзиків. А шо дєлать? Зате який масаж, і все за 2 гривні.

6. Іспанка

о_ОЯк добре, що я не на Сихові живу. Локе, а в курточці вам не захолодно? То капець, який екстрім - отак на роботу їздити..

7. Locke

Та вона досить тепла, на риб"ячому хутрі". :) Та й змерзнути не дадуть, бо така тиснява, що мокрий вилазиш. Якось в тій тисняві одна жіночка сварилася: "Чоловіче, та якось трохи посуньтеся набік, бо ви своїми окулярами мені колготи порвете" :haha:

Зате вже не хочеться стрибати з парашутом чи спускатися по гірській річці з порогами на байдарці. :)

А влітку спокійно. Коли нема студентів, а люди в відпустках, то часто є навіть вільні сидячі місця.

• Подобається Подобається x 5
  8. Іспанка

:haha: Моя уява намалювала страшну картину)))

9. Locke

Щоби передати колорит життя на Сихові, я колись написав пісню "Сихівський вальс". На жаль запису з музикою не маю, тому викладу тільки слова. Виконується в темпі вальсу:

Сихівський вальс

Сихів чудовий і взимку і вліті,
    То найгарніша місцевість на світі.
    Це треба бачити на власні очі,
    Ходять легенди про сихівські ночі.

Тут народилося наше кохання,
    Зустрічей радість і сльози прощання.
    Люди від щастя цвітуть як сади,
    Сихів, рідненький, ти мій назавжди.

Тут не ходіть пізно ввечері пішки,
    Вас пограбують, щей битимуть трішки
    Ті що до легкого хліба охочі.
    Милі й чарівні сихівські ночі.

Ми на зупинці вже другу годину,
    Певно прийдеться спіймати машину.
    Сили немає вже більше чекати,
    Та коштуватиме це пів зарплати.

Поруч стоїть і ридає дівчина:
    Вірте, до нині була я невинна!
    Сіла в автобус і зойкнула з болю-
    Вістрям вперед хтось тримав парасолю.

Їде автобус, ой, сон це чи казка,
    Всіх на зупинці болотом обтраскав.
    Ми до автобуса пхалися доти,
    Аж окуляри порвали колготи.

Ви приїздіть до нас в Сихів у гості,
    Тут живуть люди веселі і прості,
    Їдьте скоріше і часу не тратьте,
    Тільки вважайте, в канаву не впадьте.

Ми всіх гостей дуже сильно шануєм,
    Але повернення не гарантуєм.
    Прошу, дозвольте, сьогодні, в цей час
    Вас запросити на сихівський вальс.

(далі програш 2-ї частини вальсу "На сопках Маньчжурії")

• Подобається Подобається x 8
  10. Іспанка

о_О а що то за таке хутро? Всяке чула, але отаке - вперше.
    А вальс крутий:rock: Вся правда про Сихів в одній пісні)))

11. Locke

Ну подумайте самі, яке в риби може бути хутро :haha:

12. Іспанка

о_О А де Карабін пропав? Два дні ніхто в балачках не дописує - що ся діє в тому світі...А в мене вже практично настала п"ятниця - весняні канікули в мене починаються від завтра (діти йдуть в театр, а я висплюся і йду на роботу пізніше, ніж зазвичай). Треба терміново водні лижі або якусь байдарку, бо на Сихові можна здавати нормативи із запливу на довгі дистанції:))) ( я мовчу про Новий Львів - якби хто хтів топитися - ласкаво просимо, тут такі калюжі здоровецькі:))) ).

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А я сьогодні сплю в офісі. Тре пошукати тему про дисципліну на робочому місці...

• Подобається Подобається x 2
  14. Іспанка

Або створити таку:))) Я сьогодні теж трохи сачкувала:blush: То, мабуть, втома вдається взнаки - втома від зими, снігу. Хочеться яскравих, барвистих весняних фарб:)

15. Un.Known

Та вона десь є, маюнчина.

Я не сачкую. ) Сачкують підлеглі, прийшлось зробити розгони, і розгрібати завали. Вот і вєрь послє етого людям. )

16. Зануда

Зануда така зануда

Я вся така капецьгосподиняшонемаради! Готуюся до свят у посиленому режимі, але місто чинить перешкоди: по причині аварійності водопроводу через день немає води, а то так невчасно!
    От сьогодні знову! І я від туги і нудьги дивилася якийсь серіал романтічьний з елементами екшн і горрор :) Ужасть!

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Привіт!

А у нас з понеділка канікули вже розпочалися. Санепідкомісія так постановила. Бо в місті перевищено епідпоріг по грипу.

А ще у нас веееснаааааа!!!:yahoo:

Останнє редагування: 21 бер 2013
  18. Un.Known

В мене на душі весна - гріє серце повідомлення шефа про премію.

Мабуть, буде шумік їздити на новому ровері. )

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нипоняв...я шо, центровий в темі? :scratch_one-s_head:

20. Іспанка

А хто ж ,як не ви?:)
    О, яке гарне слово "премія".....

Статус теми:
Закрита.