Доброзичливі балачки-6

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 14 бер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. redfox

redfox Well-Known Member

всем всем привет!!!
    на майские я еду в КИЕВ!!!!!
    йухуууу!!!!!!

рассказывайте, что там где и как)))
    а то я там ни разу просто так погулять и не была, а очень хочется город посмотреть и насладиться мини отпуском

• Подобається Подобається x 5
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Возвращение блудной дочери. :)

• Подобається Подобається x 3
  3. redfox

redfox Well-Known Member

точно точно! просто новая работка, вливаюсь)))
    надеюсь, сейчас будет по легче)))

уменя в основном без перемен, разве что ремонт совсем закончили и КУХНЮ с техникой поставили - уже и шторы приперла!)

• Подобається Подобається x 2
  4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Класно, вітаю! :) Фоксі, а де це ти пропадала стільки часу, а?

Однозначно раджу прогулятися Хрещатиком, Володимирською гіркою, покататися на фунікулері, сходити на річковий вокзал і покататися на кораблику Дніпром, відвідати Софію Київську, Михайлівський Золотоверхий і Лавру, сходити на Андріївський узвіз. А можна просто прогулятися вуличками:)

5. redfox

redfox Well-Known Member

а еще на след недельке, у меня первый отпуск! правда всего неделя, зато какая!!!!
    мы едем в лондон уууеееее,
    лондун гудбай ууаааееее,лондон прощай, пора домой!!!! - это типа на подложечке)))
    в общем, настроение - просто суперское) давайте заряжаться весенним позитивом!

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

ааа, спасибо!

на все про все - у меня 3 дня!
    так, а еще, я хочу угостить мужа и его друзей прямо самой настоящей вкуснющей украинсой кухней!
    может, кто знает такое место, чтобы было вкуууусно так, чтобы обратно возвращвться не захотелось):drinks:

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Якийсь весняний ураган увірвався в львівський сніг. :)))

Завтра буде відлига у Львові. :)

7. redfox

redfox Well-Known Member

так, думаю я , как же нам расплонировать новогодний отпуск!)

8. Іспанка

Є в нас тут Борис із Києва, він більший знавець, ніж я:) то в нього про такі точки питатися треба. Зате я знаю, де найсмачніша у Києві кава - майже поряд із майданом Незалежності є чудове кафе "Каффа".

В мене отака асоціація виникла:)))
    http://youtu.be/djIAgcCnFmE

• Подобається Подобається x 1
  9. redfox

redfox Well-Known Member

оооо, у вас тоже снег? у нас погода вообще ужасно противная!
    а у меня в окне всегда одна и та же погода - пасмурно и вечереет или светает - это в зависимости от настроения, ибо окна выходят во внутренниий крытый двор здания))))
    вчера в первый раз вышла с работы в 18-45 и увидела город при свете дня - какой же он красивый!)

так что дело н в погоде, а в настроении)
    итак, заманиваем весну хорошим настроением и солнышком в душе):drinks:

10. Іспанка

Та вже почалася, по суті:) Зараз дощик падає і термометр показує +4

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ----------

Фоксі, ви там в себе в Москві сидите і ніц не знаєте:))) В нас був фактично такий армагеддон, як у фільмі "Післязавтра":) Занесло минулого тижня Львів снігом по самі вуха:)

11. redfox

redfox Well-Known Member

Фоксі, ви там в себе в Москві сидите і ніц не знаєте В нас був фактично такий армагеддон, як у фільмі "Післязавтра" Занесло минулого тижня Львів снігом по самі вуха

а вот и нас также, все выходные жесть жесть какая то была, но - темна ночь перед рассветом, я верю, что скоро ввоздухе понастоящему запахнет весной и жить захочется!
    я одену новое пальто с самым красивым шарфом на свете и буду няяяяшкой)

---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

у меня недалеко от дома есть чудесное заведение - корчма кочерга где подают, как мне кажется, вкуснющий борщ со смальцем, и всякие другие вкусности.. и когда мне становится тоскливо, и дома по странному стечению обстоятельств нечем перекусить *(правда такое состояние холодильника в последнее время у меня перманентное), я люблю туда заглянуть.
    а теперь я хочу прямо такое же только настоящее!!!!)
    да, гостиницу уже оплатили, так что ПОЛЮБОМУ!!!!!

12. Locke

Locke невиправний реаліст

Та ні, прилетіли! Декілька хвилин тому бачив через вікно , як над Науковою кружляла стая бузьків. Ну дуже багато, на око мабуть біля 100 птахів. Поки побіг до свого кабінету за фотоапаратом, то вони парами розлетілися в різні сторони. Цікаве видовище, я таке бачив вперше.

• Подобається Подобається x 5
  13. redfox

redfox Well-Known Member

центр можно за день обойти?

---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:01 ----------

вот какое чудо мне на днях на обед принесли[​IMG]

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Привіт!:preved:
    У нас зранку пролітав сніжок плавно переходящий в дощ.
    А на підвіконнях розпускаються квіти і обалденно пахне жасмином!:yahoo:

Ось вам квіточка , що сьогодні народилася

• Подобається Подобається x 7
  15. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

померзнуть, бідаки. Наступного тижня ще морози обіцяють.
    Чи з бузьків кращі синоптики?

• Подобається Подобається x 4
  16. Іспанка

Мені сьогодні ополудні, коли їхала на ділову зустріч, дуже бракувало наклейок "Я паркуюсь як ідіот":ireful1: То щастя, що дороги почистили, але ніхто не додумався почистити ті кишені для заїзду громадського транспорту. Люди змушені виходити ледь не на середину дороги, щоб зупини й сісти в маршрутку Стою я в себе на Угорській, чекаю маршрутку на Сихів (хто був там, той знає, що це вузька вуличка з одностороннім рухом, один довгий автобус практично повністю її перекриває за таких погодніх умов). Під"їжджає чудо на Тойоті, перекриває собою майже всю дорогу і спокійно йде собі в аптеку, а потім за цигарками. Відповідно, коли під"їхав великий довгий 16 автобус, то йому просто не було де стати - людям довелося по брудних заметах і калюжах скакати, щоб сісти в автобус. Забилам би.
    А на Сихові вже плавати можна - все топиться як має бути. Відлига:) І здається, що асфальт знову зійшов разом зі снігом:mocking:

17. Locke

Не допоможе, найкращий спосіб - камінь в вітрове скло.

Сьогодні вранці я на зупинці на Сихові здавав нормативи по плаванню. Вздовж дороги біля тротуару текла річка-невеличка шириною чуть більше метра і глибиною по кісточки, а маршрутки зупинялися за метр біля тротуару.

18. Іспанка

То ви часом не біля Шувару сідали на маршрутку? Бо один в один я так щойно їхала із Сихова. Там така річка Шуварівка з"явилася. Акурат в тій кишені для громадського транспорту.

19. Locke

Ні, на зупинку раніше. Біля дитячої поліклініки зранку сісти нереально, а біля Шувару тим паче. Від осені не пам"ятаю, щоби зранку хоч один автобус в якому я їхав, зупинився біля Шувару.

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Та річка витікала з бічної вулички, на світлофорі біля кінотеатру, і текла водичка дуже сильно, а ближче по дорозі до Шувару частина води втікала в дощоприймачі, як здогадались почистити від снігу.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)