збільшили вдвічі норму споживання і перерахували за січень по збільшеній нормі в мене вийшов рахунок у три рази більший, ніж минулого місяця
Народ... ви отут... вам в голові хіхоньки - хахоньки... а я таку техніку засвоїв... Євг, тепер всі кобіти мої будуть, ти не ображайся... Та то вже таке... дзвони-недзвони - недопоможе....
Так... я теперь спать не смогу а ну розповiдай швидко... Та понятно... ну хоть грошиков вышлю... Еще и брата жену уволили две недели назад... магазин закрылся. Новую работы ищет... все не слава Богу...
Ладно... пойду думать шо там за... таку техніку засвоїв Мих Всем доброй ночи... и мыслей тока о хорошем...
Та драстє! А борщ? Ніякий китаєць не зварить справжнього українського борщу! Оце і весь асортимент послуг? маловато буде не працює. У нас 207 грн. На 140 грн меньше ніж в тому місяці. Поставили лічильник на будинок.
Аааааааа, у мене миша зламалася, скотиняка! Не встигаю читати, цитувати не хоче,колесо не крутиться, здуріла, падлюка....рррррр!
Вирішив я записатисі на масаж. Колєга мій - двері поряд на фірмі, дав мені телефон масажиста. Зателефонував, домовився, привіз додому. А він каже: та то не завсім масаж, то така техніка лікування дотиком. Значить сценарій простий, як двері. Він доторкаєсі вказівним пальцем до тіла - будь-де і при цьому каже: "відчуй мій палець", а я, відчувши дотик, кажу "так", на що він каже "добре" і переходить на іншу точку - це один повний цикл. Процес триває годину. Але я витримав 10 хв. Мене почав збирати сміх. А дружина стоїть коло дверей і дуситься зі сміху. Я собі так подумав... чекай-чекай, я тобі зроблю "відчуй мій палець"... Коротше, цілий вечір мене мої мене тролили. Потім пішов я на другий день на роботу, піймав того знавця масажистів, кажу, ти кого мені підсунув??? А він, мов так і так, моїй жінці помогло і навіть понравилось... І тут я собі подумав, а чого нє? А чому би самому не взятися за лікування кобіт? Ну якій кобіті таке не подобаєсі, га?
дотепно ніяких витрат на кабінет, ніяких витрат сил головне тільки оплату наперед брати, бо дехто може й викинути, не дочекавшись кінця сеансу