Чим пахне? ;)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем nirvanka, 10 гру 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. - скажете "одолжила на время", про детей что на полу - в красках, а "отдавать-то жалко было, подарок же твой, но там детки..." мама поцелует и скажет "золотая ты у меня, доченька"! А разве не так было?

P.S. Пахнет медовым пряником - в переговорке свистнул... ;)

• Подобається Подобається x 4
  2. Приветливая

Приветливая Well-Known Member

Не скажет:) Скажет или "нужно было купить и подарить новый с зарплаты, а что ты теперь на полу сама сидишь в гостинной", или "а почему они остались без дивана и чем опять занимается папа ребенков", или "ты в своем репертуаре"... И это будет долго и громко:) Сама бы она с радостью отдала, но тот факт, что это делаю я "без санкций сверху" ее взбесит, проходили. Мама из тех людей, у которых никогда не возникает подобных (спать на полу) ситуаций=) К тому же ей трудно свыкнуться, что ребенку уже 26, он зарабатывает деньги, живет отдельно и имеет семью. Почему-то с тех пор, как мне стукнуло 24, она вдруг решила, что настал наконец момент, когда меня нужно начинать воспитывать=)

• Подобається Подобається x 5
  3. Fon

Fon whom how

у мене пахне мастилом ы салыдолом, бо купив новий супер-блатний гырський велосипед з оттакенними колесами..
    а на кухні пахне паленим, це я робив зранку гарячі канпки з батону катлєт і сиру.. але застряг в душі, поки то доходило )))
    в коридорі пахне поліролем для мебелі, бо поставили нові броньовані двері, але фасад дерево, темний горіх
    а взагалі пахне неприємностями, мені шось та політична трійця зовсім не подобається..

• Подобається Подобається x 6
  4. - тогда Вы её поцелуйте. Не давая опомниться. И затараторьте "золотая ты у меня, мамочка"... Попробует возразить - не сдавайтесь. Золотая и всё! :)))

P.S. Пахнет арбузом, на весь офис. Водители притащили килограммов на 15... аж трещит. Пойду помогу управиться - а то им ещё в пробках стоять... :)))

5. Приветливая

Приветливая Well-Known Member

Почему-то вспомнилась "суета вокруг дивана" из "Понедельник начинается в субботу" Стругацких:)))
    Пахнет котлетами и тостами с сыром=)

6. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

пахне медовою динькою:)

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я не люблю коли дині пахнуть:sad:
    Пахне зараз новими туфельками і акварельним папером.

8. victorys

victorys позитивчик :)

а в мене грибочками сушеними пахне :girl_in_love: Я на стільки люблю цей запах, що не можу перестати іх нюхати :mocking:
    (..треба збиватись, бо зараз всьо винюхаю...)

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

О, як я люблю зупку з сушених грибів!!! ням-ням
    Пахне квашеними огірками, сиджу і хрумаю з чорним хлібом

10. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

пахне сємками. Сидю, лузаю. Чи як то правильно сказати? А то якщо лузаю то знать лузер??!! :)))

як на мене то вже нехай краще диня пахне ніж мої старі кросівки. :)

може там клей з тюбика хто надушив біля грибочків? мені теж в дитинстві подобався запах клею, але так, не захоплюючись :))

• Подобається Подобається x 2
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

грейпфрутиком...

12. Alias

кааавоюю,:nyam2: а ще зараз буде пахнути маршруткою:bad:

13. victorys

victorys позитивчик :)

торбами, сумками, плєцаками, кульками - пакуємось у багатогодинну подорож до Львова...:girl_bye:

• Подобається Подобається x 9
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ніс залОжений...:sad:
    А,взагалі..пахне...святом...може...:sorry:

15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

і в мене теж:sad:...
    інфекція якась йоли-пали

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє...в мене то з бурної молодості...:sad:
    Ніс в мене..хм..шляхетний..:preved:,то й в любій туцканині перший попадав під роздАчу...:sad:
    А в результаті - перебиті перепонки...і не чую запахів...іно смороди...:sorry:

• Подобається Подобається x 3
  17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

в мене в дитинстві був поламаний ніс..а рік тому проперований...запахи чую...погано лиш що на зміну погоди болить:sad:

18. terrible

terrible Well-Known Member

таке саме... майже нічого не чую. права ноздря взагалі майже не дихає... коли сигаретний дим носом випускаю-тільки з лівої свистить:))

19. Alias

Пахне коханим, трояндами і кавою

20. Summer

Summer Well-Known Member

чимось смаженим:crazy:, затягує від сусідів......

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)